Elmas: "Sorunlardan şikayet etmeye değil, sorunları çözmeye geldik"

Abartilacak bir durum yok bence.
10 gunde transferi hallederiz demisse zaten bastan yalan söylemiştir.
Hemen övmek ya da yermek yanlış.
Projeleri bölümünde 90 gunde yapacağı bir suru şey var.
O sözlerin en azından cogunu yerine getirecek mi asil onemli olan o.
Ondan sonra hep beraber eleştiririz.

Tanam iste sen ve senin gibi dusunenlerde olumlu seyler yazin bizi dengelemis olursunuz ben bunlari secimden oncede soyledim yeni degil
Aslında problem sizin eleştirmeniz değil. Yanlış bilgi üzerinden gitmeniz. Adam geçmişte Ülker bünyesinde çalışmış ama şu anda Ülker ile bir bağlantısı bulunmuyor. Kendisi defalarca bunu belirtti. Hatta yurtiçi ve yurtdışında 3 şirketi olduğunu bazı yabancı firmalara da danışmanlık hizmeti verdigini söyledi.

S rim borçsuzluk kağıdınıda senedinide ffpinide bankalar birliğinide

Kulübün üzerine atom bombasıda düşse 1 temmuza kadar transferleri bitireceksin söz verdiğin gibi

Aslında problem sizin eleştirmeniz değil. Yanlış bilgi üzerinden gitmeniz. Adam geçmişte Ülker bünyesinde çalışmış ama şu anda Ülker ile bir bağlantısı bulunmuyor. Kendisi defalarca bunu belirtti. Hatta yurtiçi ve yurtdışında 3 şirketi olduğunu bazı yabancı firmalara da danışmanlık hizmeti verdigini söyledi.
Problem nerde ne farkeder detaya takilmayin adam maasli ust duzey yoneticiydi bu gercek degisiyormu

2011de hedefim Galatasaraya uçak almak demiş pardon. Ama cebinden çok paralar ödediği klüpteki insanlar tarafından çok dile getirildi
kasa kolaylığı sağladığı doğrudur..bu biliniyor..ama o paraları geri aldığı da söyleniyor..kulübe elbette çok önemli hizmetleri oldu..bunu kimse inkar edemez..ama son dönemde transfer süreçlerinde büyük fiyasko idi..bir de tff ve kurullarına karşı kulübümüzün haklarını savunmada da mustafa cengiz başkanlığında fazla pasif kaldılar..en son yiğit şardan ın başkan adaylığında da kendisinin rol aldığını düşünüyorum..sırf bu yüzden seçim iptali olup geç seçim yapıldı...

S rim borçsuzluk kağıdınıda senedinide ffpinide bankalar birliğinide

Kulübün üzerine atom bombasıda düşse 1 temmuza kadar transferleri bitireceksin söz verdiğin gibi
Vallahi yapılması gereken tek yorum. Haberleri yokmuydu koca Galatasaray Klübü nün durumundan. Mazaret teknik direktör mazeret başkan bakalım ne olacak

Başlıkta yanlış yazılmış bu arada

Profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri olacaktı

kasa kolaylığı sağladığı doğrudur..bu biliniyor..ama o paraları geri aldığı da söyleniyor..kulübe elbette çok önemli hizmetleri oldu..bunu kimse inkar edemez..ama son dönemde transfer süreçlerinde büyük fiyasko idi..bir de tff ve kurullarına karşı kulübümüzün haklarını savunmada da mustafa cengiz başkanlığında fazla pasif kaldılar..en son yiğit şardan ın başkan adaylığında da kendisinin rol aldığını düşünüyorum..sırf bu yüzden seçim iptali olup geç seçim yapıldı...
Albayrak son dönemde tüy dikti ama kimsede onun kadar kolaylık yapmamıştır cem uzan hariç. Keşke çökmeselerdide kendine Klübü m.city yapardı

Izleyip gorucez kimseye inanmamayi baya once öğrendik

Vallahi yapılması gereken tek yorum. Haberleri yokmuydu koca Galatasaray Klübü nün durumundan. Mazaret teknik direktör mazeret başkan bakalım ne olacak
Ya İllaki vardır

Hatta bazen hesapta olmayan durumlarlada karşılaşabilirsin,hele futbolda karşılaşmaman mucize

Ama seçilmeden uçup kaçarsan insanları beklentiye sokmuş oluyorsun ister istemez çünkü vaad etmiş oluyosun,kimse başına silah dayayıp 100m dolar sponsorluk anlaşması yaptım diyeceksin demediki,transferi 5-10 günde bitircem de demediki kendisi şartladı kendini

Hayır transferide geçtim gelir gelmez sponsoru açıklıyıcam dedi ki seçilmeden önce açıklıyıcaktı nerdeyse 1 hafta geçmiş olacak tık yok

Zaten bi aptallık oldğunu bilimum kişi sezdi burada adam seçildi ve ortada yok,ilk yk kararı yöneticiler twit atmayacakmış,bi gidiyo samiyenin mezarına bi anıtkabire sırf zaman kazanmak için,açıklama yapmayı kesti ki bu adam seçilmeden herkesin yayınına çıkmış biri her allahın günü yayın yapıyodu

Ben burak seçilsin dedim ama İlk 1 hafta itibariyle vizesi 0,finalinde (ilk 1 ay)başarılı olsunda vizeyi unuturuz,büte(transferin son haftasına) kalmaz umarım

Geri
Üst Alt