ELW 13/14 FİNAL | Galatasaray Odeabank 69-58 Fenerbahçe | MS | ŞAMPİYONNN!!!

1397254810553.jpg

Sultanlarımız'ın bu sevinci yaşamasını ve bize yaşatmasını çok görmeyin. Gidin Selçuk-Burak-Umut'u izleyin ama bugün İNŞALLAH Euroleague şampiyonluğu yaçayacağız! Bu sevince 11 Sultan ve Ekrem Hoca ile birlikte ortak olmayı 5 Türkiye ligine değişmem!!!

senin yazdığın cok mantıksız,miami heat basket takımıdır futbol takımı var mı?kerizlermi basket gelirlerini başka branşlara yatırsınlar.adamlar tek branşda gidiyor,saydıkların hepsi tek bir branşla uğraşıyor,

Adam buyuk klup kavramini real ve barcelonadan ibaret saniyor yani futbolda basarili klupler daha buyuktur demeye getiriyor tabi sende onun kafasindasin yapacak bisey yok.

yine bir son saniye basketi ile kazansak ne güzel olur be

[media]https://www.youtube.com/watch?v=oEzkF7PKzNc[/media]

Sadece tek bir şey söyleyecem bizim takım kötü gittiği ekonomik olarak çökmeye geldiğimiz zamanlar bayan voleybol şubesi küme düştü erkek basket rezil oldu.Diğer branşları saymıyorum bile. Kuş kadar beyni olan ne demek istediğimi anlar. Devlet yatırım yapıp kulüpleri desteklemiyorsa ayakta duramazsın.

Onun için önceliğin futbol şubesi olmalı.

şebnemden de ekstra üçlüklere ihtiyaç olacak yarın,inşallah herşey yolunda gider ekrem hocaya güvenim sonsuz

Sadece tek bir şey söyleyecem bizim takım kötü gittiği ekonomik olarak çökmeye geldiğimiz zamanlar bayan voleybol şubesi küme düştü erkek basket rezil oldu.Diğer branşları saymıyorum bile. Kuş kadar beyni olan ne demek istediğimi anlar. Devlet yatırım yapıp kulüpleri desteklemiyorsa ayakta duramazsın.

Onun için önceliğin futbol şubesi olmalı.

Ne kadar futbola yatırım yaparsan yap yine ŞL şampiyonu olmazsın. Man City - PSG yapıyorda noluyor ? Anca UEFA alırsın.. Chelsea gelir yedek forvet ile çakar sana.

Ne kadar futbola yatırım yaparsan yap yine ŞL şampiyonu olmazsın. Man City - PSG yapıyorda noluyor ? Anca UEFA alırsın.. Chelsea gelir yedek forvet ile çakar sana.

Başka bir şey söylemeye çalışıyorum Vasfi. Futbolda ŞL şampiyonluğu olmadan 2 yılda ekonomiyi toparladık. Her sene çeyrek final seviyelerinde olursak daha da düzelir. İşte ordan gelen maddi gelirle diğer şubelere daha rahat yatırım yaparsın. Burdaki tartışma diğer şubelerin zarar noktası. Uefa mali olarak resmen sorguladı bizi. Bunların olmaması için önce futbol şubesi güçlenmeli.

anlıyorum haklısın şöyle bir düşününce bayern münih gibi bir takım neden basketbola yatırım yapmıyor oysa ekonomileri çok iyi bu sorunun cevabını senin cevabını okuyunca anlıyor insan "Ekonomilerini sarsmak istemiyorlar" kısa ve net ayrıca şu an dünyadaki en popüler spor olan futbolda başarılı olduğun zaman Tüm dünya seni konuşur diğer branşlar teferruattır.

Bayern Münih basketbola yatırım yapmıyor mu?Renktaş bildiğin konularda yorum yap bence basketboldan baya bir uzaksın anlaşılan...

Uğurlu geldiğini düşünerek sayı tahminim

Işıl Alben-5 sayı

Nevriye-7 Sayı

Şebnem-3 sayı

Torrens-11 sayı

Zellous-28 sayı

Sancho-12 sayı

Bone-8 sayı

TOPLAM: 74

Maç sonucu: 74-69

Onlarda da Cappie,Angel,Matovic 3 sayı lideri olur.

Başka bir şey söylemeye çalışıyorum Vasfi. Futbolda ŞL şampiyonluğu olmadan 2 yılda ekonomiyi toparladık. Her sene çeyrek final seviyelerinde olursak daha da düzelir. İşte ordan gelen maddi gelirle diğer şubelere daha rahat yatırım yaparsın. Burdaki tartışma diğer şubelerin zarar noktası. Uefa mali olarak resmen sorguladı bizi. Bunların olmaması için önce futbol şubesi güçlenmeli.

Mesela şikeciler.. Futbol takımı Avrupada mı? İsimleri lekelendi mi? Ama her sene tüm branşlara yatırım yapıyorlar. 8.5 Milyon Euro güreşçilere - beyinsizlere kaptırmadan buraya yatırsaydık en zengin kadın basketbol kulübü olurduk.

Hadi kızlar siz bari güldürün yüzümüzü.

Allah yardımcımız olsun.

benim anlamadigim madem önemsemiyorsunuz bu topicte ne işiniz var diye sorasi geliyor insanin. ben önemsiyorum. bunlarin bir sponsoru oluyor zaten. biz bu branşa sponsora ragmen bütçe düşürdük. umrunda olmayan bu branşin topicine girmez.

Sukru ergunun aciklamasina gore olay farkli tabi sen yandas medyanin gazina gelirsen boyle tedirgin olursun.

1397254810553.jpg

Sultanlarımız'ın bu sevinci yaşamasını ve bize yaşatmasını çok görmeyin. Gidin Selçuk-Burak-Umut'u izleyin ama bugün İNŞALLAH Euroleague şampiyonluğu yaçayacağız! Bu sevince 11 Sultan ve Ekrem Hoca ile birlikte ortak olmayı 5 Türkiye ligine değişmem!!!

formamızda logomuz yok ?

Geri
Üst Alt