Harun Arda
10 Numara!
- 9 Mart 2010
- 14.053
- 2
- 1.203
Gözlerim yaşardı desem. İsme 3 defa baktım yanlış mı görüyorum diye![]()
işin içinde sen olunca dayanamadım

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gözlerim yaşardı desem. İsme 3 defa baktım yanlış mı görüyorum diye![]()
işin içinde sen olunca dayanamadım![]()
senin yazdığın cok mantıksız,miami heat basket takımıdır futbol takımı var mı?kerizlermi basket gelirlerini başka branşlara yatırsınlar.adamlar tek branşda gidiyor,saydıkların hepsi tek bir branşla uğraşıyor,
yine bir son saniye basketi ile kazansak ne güzel olur be
[media]https://www.youtube.com/watch?v=oEzkF7PKzNc[/media]
Maçı koparmak lazım ilk yarı, başa baş giden her saniye aleyhimize olur bence.
Sadece tek bir şey söyleyecem bizim takım kötü gittiği ekonomik olarak çökmeye geldiğimiz zamanlar bayan voleybol şubesi küme düştü erkek basket rezil oldu.Diğer branşları saymıyorum bile. Kuş kadar beyni olan ne demek istediğimi anlar. Devlet yatırım yapıp kulüpleri desteklemiyorsa ayakta duramazsın.
Onun için önceliğin futbol şubesi olmalı.
Maçı koparmak lazım ilk yarı, başa baş giden her saniye aleyhimize olur bence.
Ne kadar futbola yatırım yaparsan yap yine ŞL şampiyonu olmazsın. Man City - PSG yapıyorda noluyor ? Anca UEFA alırsın.. Chelsea gelir yedek forvet ile çakar sana.
anlıyorum haklısın şöyle bir düşününce bayern münih gibi bir takım neden basketbola yatırım yapmıyor oysa ekonomileri çok iyi bu sorunun cevabını senin cevabını okuyunca anlıyor insan "Ekonomilerini sarsmak istemiyorlar" kısa ve net ayrıca şu an dünyadaki en popüler spor olan futbolda başarılı olduğun zaman Tüm dünya seni konuşur diğer branşlar teferruattır.
Ne kadar futbola yatırım yaparsan yap yine ŞL şampiyonu olmazsın. Man City - PSG yapıyorda noluyor ? Anca UEFA alırsın.. Chelsea gelir yedek forvet ile çakar sana.
Başka bir şey söylemeye çalışıyorum Vasfi. Futbolda ŞL şampiyonluğu olmadan 2 yılda ekonomiyi toparladık. Her sene çeyrek final seviyelerinde olursak daha da düzelir. İşte ordan gelen maddi gelirle diğer şubelere daha rahat yatırım yaparsın. Burdaki tartışma diğer şubelerin zarar noktası. Uefa mali olarak resmen sorguladı bizi. Bunların olmaması için önce futbol şubesi güçlenmeli.
Başka bir şey söylemeye çalışıyorum Vasfi. Futbolda ŞL şampiyonluğu olmadan 2 yılda ekonomiyi toparladık. Her sene çeyrek final seviyelerinde olursak daha da düzelir. İşte ordan gelen maddi gelirle diğer şubelere daha rahat yatırım yaparsın. Burdaki tartışma diğer şubelerin zarar noktası. Uefa mali olarak resmen sorguladı bizi. Bunların olmaması için önce futbol şubesi güçlenmeli.
![]()
Sultanlarımız'ın bu sevinci yaşamasını ve bize yaşatmasını çok görmeyin. Gidin Selçuk-Burak-Umut'u izleyin ama bugün İNŞALLAH Euroleague şampiyonluğu yaçayacağız! Bu sevince 11 Sultan ve Ekrem Hoca ile birlikte ortak olmayı 5 Türkiye ligine değişmem!!!