Mertis Güler
Tecrübeli Üye
- 10 Temmuz 2019
- 5.807
- 4.253
- 1.173
''68 yaşındaki hocanın'' bunu görünce bi üzüldüm. keşke hocam biraz daha genç olsaydı ya çok yaşlanmış 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evlatcıdır diyosunuz ama dün kadroya almadı, değişim olmadığını gördüğü zaman yavaş yavaş kesiyo işte.Terim Hocamız evlatçıdır, bırakmaz. Bana göre şimdiden gönderilsin.
O kadar şansı bana verse ben de bir çoğu kadar oynarım. Bazen çok abartılı olarak forma verdiği oluyor. İşin açıkçası sevdiği adamı bir türlü tutuyor.Evlatcıdır diyosunuz ama dün kadroya almadı, değişim olmadığını gördüğü zaman yavaş yavaş kesiyo işte.
Ben son zamanlarda performans vermeyen adamı ilk 11'e yazdığını görmedim, yanında evlat olarak duran ne muğdatıydı ne kalecisiydi hepsini yolladı.
Tamam ama kesiyo bir müddet sonra.O kadar şansı bana verse ben de bir çoğu kadar oynarım. Bazen çok abartılı olarak forma verdiği oluyor. İşin açıkçası sevdiği adamı bir türlü tutuyor.
Utanmaz herif, hangi yüzle teklifi kabul etmemiş tabi doğruysa. 2 yıldır sakatlığın sebebiyle yatış yapmışsın uzat 1-2 yılda fedakarlık yapıp borcunu öde değilmi. Kesin iyi bi para teklifi almıştır.Akbaba yönetimin yaptığı 2 teklifi de kabul etmedi o yüzden gitme ihtimali var. Yönetimin önerdiğinden yüksek para istiyormuş.