Emre Akbaba ile Sezon Sonunda Yollar Ayrılıyor

''68 yaşındaki hocanın'' bunu görünce bi üzüldüm. keşke hocam biraz daha genç olsaydı ya çok yaşlanmış :(

Kalır Akbaba bence veya Tolga Ciğerci gibi Serdar Aziz gibi Rodrigez gibi, Novak, Sosa, Caner, Gökhan gibi şikecilere gider fener seviyor toplamayı bizden iyi para verip alabilir. :think:

Terim Hocamız evlatçıdır, bırakmaz. Bana göre şimdiden gönderilsin.

Terim Hocamız evlatçıdır, bırakmaz. Bana göre şimdiden gönderilsin.
Evlatcıdır diyosunuz ama dün kadroya almadı, değişim olmadığını gördüğü zaman yavaş yavaş kesiyo işte.

Ben son zamanlarda performans vermeyen adamı ilk 11'e yazdığını görmedim, yanında evlat olarak duran ne muğdatıydı ne kalecisiydi hepsini yolladı.

Defol birader yaa 7.5 milyon liraya kerem gibi 3. ligden 20 tane topçu getiririz genç daha fazla katkı verir. Hiç bi nanesini göremedik arttırıyorum sakatlanmadan önce de beğenilecek bi performans sergileyemiyordu.

Evlatcıdır diyosunuz ama dün kadroya almadı, değişim olmadığını gördüğü zaman yavaş yavaş kesiyo işte.

Ben son zamanlarda performans vermeyen adamı ilk 11'e yazdığını görmedim, yanında evlat olarak duran ne muğdatıydı ne kalecisiydi hepsini yolladı.
O kadar şansı bana verse ben de bir çoğu kadar oynarım. Bazen çok abartılı olarak forma verdiği oluyor. İşin açıkçası sevdiği adamı bir türlü tutuyor.

O kadar şansı bana verse ben de bir çoğu kadar oynarım. Bazen çok abartılı olarak forma verdiği oluyor. İşin açıkçası sevdiği adamı bir türlü tutuyor.
Tamam ama kesiyo bir müddet sonra.
Kendi doğrusu diyelim daha doğru olur, o öyle düsünüp zaman veriyo.

Evlatcılık farklı bir durum, ikisi arasında çok fark var.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boyle top rakipteyken goz ucu ile rakip kovalar gibi yapan, vitaminsiz oyuncular devri bitti adın Ronaldo veya Messi degilse. Ki onlardaki vitamin ve minerallerde hala bi eksilme yok!!

Emre akbaba anca anadolu topcusu olabilecegini defalarca ispat etti.

Sepet koluna herkes yoluna akbaba. Anca gidersin.

GS yonetimine not: emre akbabanin atkili her 1 resmine karsilik 10 resmimi gosteririm hem mevcut hem eski ASY de cekilmis!

bunun gibi adamlarin süper lig'de yeri yok. mücadele etmez, adam kovalamaz. gücü yok

falcao, feghouli, babel, akbaba, belhanda, etebo, ömer, sener, linnes, tasdemir, saracchi, donk, fatih gibi isimlerle yollarin ayrilmasi lazim

Akbaba yönetimin yaptığı 2 teklifi de kabul etmedi o yüzden gitme ihtimali var. Yönetimin önerdiğinden yüksek para istiyormuş.
Utanmaz herif, hangi yüzle teklifi kabul etmemiş tabi doğruysa. 2 yıldır sakatlığın sebebiyle yatış yapmışsın uzat 1-2 yılda fedakarlık yapıp borcunu öde değilmi. Kesin iyi bi para teklifi almıştır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Karagumruk-Kasimpasa-Basaksehir gibi vasat takimlar teklif yaparlar ya da fener alir sonucta bizim eskimiz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt