Emre Taşdemir Resmen Galatasaray'da

Aziz Behich Emre sağlamken arkasından mendil sallıyordu sağlam dönebilirse cidden işimize yarar .. Ama son 3 sezonda sayılı maça çıkmış adamı koskoca Galatasarayın alması da akıl işi değil.. Yeteneğiyle alakalı bir sorun yok veya bursanın salmasını da geçtim adam müzmin sakat bari maç başı anlaşsınlar da paramız çöpe gitmesn

Maaş vermeyip oynadığı maç başına sözleşme yapıldıysa denenebilir diyeceğim de adam en son 3 sene önce 90 dakika oynamış diyorlar internette öyle mi: ))) Bu adamın ne potansiyeli var ki 3 senedir sakat adamı alıyoruz Carlos falan mı.

Senin anlayacağın dilden yazayım hidocum.

1 Allah kuruş milyon öro.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bak suphicim marcao 4 milyon bonservis ederi 1 milyon normalde, maaş 500 k olmalıyken 2 milyon olucak 3 yıllık da anlaşma, daha da anlamadıysan ne diyim Emre'den gelecek rakam paradan bile sayılmaz.

bonservisi yok, maaşını ve sözleşme süresini merak ediyorum.. Hoca belli ki böyle bir risk almak istemiş. Elde 2 sol bek var. Olursa olur ,olmazsa çok büyük zarar etmeyiz diye düşünmüş.

Bence çok yanlış ama neden alındığını anlayabiliyorum..

iq olarak ömer bayram'dan iyidir bence

Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre'nin gelişi Ömer Bayram gidiyor demek ,oda yurtdışı transferi yapamayacağı için yurtiçinden takasta gidiyor demek acaba hangi çöp geliyor Trezeguet gelmesin lütfen.

Yılın en gereksiz transferi net bu olur tabi sözleşme şartlarını da görmek lazım süreye göre para falan verseler bir şey demem de bizim beceriksizler kim bilir kaç milyon avro bayilacak

Baktim da en son Nisan 2016 da bir macta 90 dakika oynamis. Aradan neredeyse 3 sene gecmis.

Rezillik ya baska da birsey degil.

3 tane solbeki napacagiz bilen var mi?

Yanlış transfer. Garanti ücret vermeden, kadroya girdiği veya oynadığı maç başı para alacaksa denenebilir ama öyle bir kontrat yapar mı bizimkiler? Hiç sanmıyorum.

Başladık yine takımı çöplerle doldurmaya :)

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursaspor bile bonservis kazanmak yerine çöpe atar gibi atti ya bakalım bize ne hayri olacak.

s-1d286bbe5f5adb62abac5160069d0895ba4ff597.gif
Bu hamlenin tek bir mantıklı açıklaması olabilir ilk 3 hafta için rotasyon sol bekte daha sonrasında ömer bayramı sol kanat rotasyonunda kullanmak başka bir izahı olamaz...

Kotu diyorsunuz ama adamin bjk ye golu var , izlediniz mi
izledik ama eğer 3 hafta sonra nagatomo dönünce sol kanat rotasyonunda ömeri kullanmayacaksak hangi akla hizmet 3 tane sol bekimiz oldu? geçen sene 1 tane vardı bu sene 3 hep böyle kadro mühendisliği hatası yapılıyor.

Kotu diyorsunuz ama adamin bjk ye golu var , izlediniz mi

Söyle yorumlari görünce bazen sadece insanlari uyuz etmek icin yorum yaptigini düsünüyorum.

Mustafa Yumlu nun da bize golü var bu onu iyi oyuncu mu yapiyor.

Büyük takımda sinecek ezik yetenekli topçu değil,bi Emre Çolak etkisi yaratabilir ayrıca bekte değil sol kanatta bizde süre alacaktır sevindim transferine,kesinlikle risk almaya değecek bir eleman

Bilemem ugur o kadarini , bir golle degerlendirip aldigimiz bazi adamlar oldu , telles gibi

Bedavaysa al gelsin . Kendisine de 300-500 bin ver olsun bitsin

Geri
Üst Alt