Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Bizdeki scout ekibi o kadar kötü ki sonra niye hep menejer transferi yapılıyor görüyoruz.Aldıgımız 10 oyuncunun 9 u menejer transferi vatandaşın paralar boşa gidiyor.Buradaki suçlu yine yönetim.

lafı dinlenmiyor ve istifa etmiyorsada
adam değil zaten

seni suistimal ediyırlarsa ve sen hala oradaysan ADAM değilsin bu kadar basit

işimi kaybederim korkusuyla kendini gsden önde görüyorsa ADAM değil

bu kadar basit!

işini yapıyor-yapamıyorda değil olay!!!!

Hep aynı şeyi yapıyo

Eleştirildiği zaman kendisine edilen küfürü ya da hakareti paylaşıp vicdanlara oynuyo millet de fiziksel engelinden dolayı sahip çıkıyor

Böyle yapa yapa 15 senedir kulüpte kalmaya devam etti

Bi çık anlat birader sen ne işe yararsın 15 senedir

Çok uyanık!

Adam değil bu konuda artık netim!

Engelli bir adama linç etmeden eleştiri getiremiyor musunuz? En azından yapamıyorsanız bırak falan deyin. Ayıp.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimse engelli diye zorbalamıyor Can. 15 sene olmuş ben hatırlamıyorum ne altyapıya ne ana takıma şaak diye birini önerip aldırdığını. Kimse de demedi ne yönetimlerden ne Teknik ekipten bu adamı Emre keşfetti diye.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Küfür işleri adice. Onun yerine şöyle 2-3 kere tag açıp yangın yapılsa yönetim aksiyon alır utkucanı yollamak için. Mevcut futbol yapılanmamız ile Avrupa'da başarı imkansız. S.D lazım, Scout Şefi lazım, Okan beye kaliteli yabancı staff takviyeleri lazım. Kemerburgaza teknolojik idman aletleri getirmek lazım ohoo eksik çok biz UCL'de nal toplarız yine. Dursun başkan da dümenden her şeyi yapacağız diyor avrupada başarı için sanki bir transferle oluyor.

Bu adam çıkıp şunu yaptım bunu yaptım diyecek pozisyonda degil.

Klübün ahlatspor seviyesi yönetildiği gerçeklerinden biri daha.Her yıl 150milyon euro harcıyorsun maaşlarla birlikte.Scout seçmiyor okan buruk kendisi oyuncu izliyor gidiyor menejer transferleri yapılıyor böyle büyük klübün yapacağı iş mi bu? 1 milyon euro scout bütçesi kullansan 150 milyonun geri dönecek oyuncular gelir.

jacobs
frankowski
jelert
cuesta
sara
sallai

50 milyon € bonservislerine harcayıp vasat üstü bir tane adam getirememenin hesabını birilerinin vermesi gerekiyor ivedilikle kim izlemiş nerde izlemiş neye binaen galatasaraya uygun görmüş bunları

FT ve Elmas zamanı yapılan scout transferleri unutuluyor bu adama küfür edilirken. Ula geçen sene hepiniz scout31 diyordunuz dün bi psg maçı izlediniz hepiniz scout31 ci oldunuz.

Cuestayi kutucuyu izleyip bu herifleri almayın diyemiyorsa orada oturmasının bir anlamı yok.

Hep aynı şeyi yapıyo

Eleştirildiği zaman kendisine edilen küfürü ya da hakareti paylaşıp vicdanlara oynuyo millet de fiziksel engelinden dolayı sahip çıkıyor

Böyle yapa yapa 15 senedir kulüpte kalmaya devam etti

Bi çık anlat birader sen ne işe yararsın 15 senedir

brawo nalbant

Bu adamın derhal ilişkisi kesilmeli, hem doğru düzgün işini yapmıyor hem de mağdur edebiyatı yapıyor. Abuk sabuk bir hesap sana yazdı diye sen niye cevap veriyorsun burası kahvehane mi?

Herifler amara diouf falan çekiyorlar bizimkiler de ilkay gündoğan analiz videoları izliyor sanırım youtubedan. Artık 17-18 yaşında yetenekli atletik kanat forvetler revaçta. Lamal gibi doue gibi. 25 yaş üstü transferlere zorluyoruz hala. Satacak adam bile yok takımda.

Herifler amara diouf falan çekiyorlar bizimkiler de ilkay gündoğan analiz videoları izliyor sanırım youtubedan. Artık 17-18 yaşında yetenekli atletik kanat forvetler revaçta. Lamal gibi doue gibi. 25 yaş üstü transferlere zorluyoruz hala. Satacak adam bile yok takımda.
Ciddi soruyorum Amara Diouf kim?

Tiviti rtleyip kendi kendini gündeme getirdi fitili ateşledi. Halkın nabzını tutamiyorsan sosyal medyadan uzak duracaksin.

Mevzu o cocuk değil. Soru basit
Cuesta Jelert franky jakobs sallai kim aldırdı? Burası 45-50m euro maaşlar hariç, bugun satsan kime kaça satacaksın

Geri
Üst Alt