- 26 Kasım 2012
- 179.152
- 241.139
- 5.688
herife oç diyen maloğlu mal gibi taraftarlarımız olduğundan ötürü utanç duyuyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hep aynı şeyi yapıyo
Eleştirildiği zaman kendisine edilen küfürü ya da hakareti paylaşıp vicdanlara oynuyo millet de fiziksel engelinden dolayı sahip çıkıyor
Böyle yapa yapa 15 senedir kulüpte kalmaya devam etti
Bi çık anlat birader sen ne işe yararsın 15 senedir
Kimse engelli diye zorbalamıyor Can. 15 sene olmuş ben hatırlamıyorum ne altyapıya ne ana takıma şaak diye birini önerip aldırdığını. Kimse de demedi ne yönetimlerden ne Teknik ekipten bu adamı Emre keşfetti diye.Engelli bir adama linç etmeden eleştiri getiremiyor musunuz? En azından yapamıyorsanız bırak falan deyin. Ayıp.
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hep aynı şeyi yapıyo
Eleştirildiği zaman kendisine edilen küfürü ya da hakareti paylaşıp vicdanlara oynuyo millet de fiziksel engelinden dolayı sahip çıkıyor
Böyle yapa yapa 15 senedir kulüpte kalmaya devam etti
Bi çık anlat birader sen ne işe yararsın 15 senedir
Ciddi soruyorum Amara Diouf kim?Herifler amara diouf falan çekiyorlar bizimkiler de ilkay gündoğan analiz videoları izliyor sanırım youtubedan. Artık 17-18 yaşında yetenekli atletik kanat forvetler revaçta. Lamal gibi doue gibi. 25 yaş üstü transferlere zorluyoruz hala. Satacak adam bile yok takımda.
Regen Osimhen diyorlarCiddi soruyorum Amara Diouf kim?
Yeni mane diye gündemde sürekli uzun zamandır ucuz gelecekse denenebilir böyle transferler. Sakatlik sorunu vardı en sonCiddi soruyorum Amara Diouf kim?
Mevzu o cocuk değil. Soru basitHerifler amara diouf falan çekiyorlar bizimkiler de ilkay gündoğan analiz videoları izliyor sanırım youtubedan. Artık 17-18 yaşında yetenekli atletik kanat forvetler revaçta. Lamal gibi doue gibi. 25 yaş üstü transferlere zorluyoruz hala. Satacak adam bile yok takımda.