Tuğra Gemici
Sarı Üye
- 18 Ağustos 2014
- 222
- 0
- 266
Buyur analizi sanırsın Rio Ferdinand'ı aldık. Dany için çok önemli savunma oyuncusu demiş analizde o da var gerçi. Telles ve Chedjou'yu kendilerinin önerdiğini ama fiyatta etkili olmadıklarını söyledi zaten vardı ropörtajı. Bu paraya Micah Richards'ı alırız ciddiyim ki 80 tane Chedjou eder. Balanta'yı bunlar izlediyse yine güvenmiyorum. Alex bedavaydı mesela scout ekibinin bunu da bilmesi gerekmez mi sence? 1.sınıf bedava stoper Milan'a gitti adam bize uçarak gelirdi. Kimin haberi var adamdan.
'''
İşte Emre Utkucan'ın Chedjou hakkında söyledikleri:
Öncelikle Chedjou camiamıza hayırlı olsun. Uzun süredir takip ettiğimiz önemli bir oyuncu. Fransa liginin en önemli stoperlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Lille'in 2010-2011 şampiyonluğunda da savunmada Adil Rami ile beraber çok önemli bir ikili oluşturmuşlardı. O şampiyonlukta da çok büyük pay sahibiydi.
Teknik özelliklerine baktığımız zaman herşeyden önce savunmada lider özellikleri taşıyan bir oyuncu. Çok önemli bir yaşta G.Saray'a geliyor, bir stoper için 28 yaş harika bir yaş. Lider özellikleri, yetiştirici özellikleri ki, örnek vereyim bu sene Lille'in sol beki Digne çok büyük bir çıkış yakaladı ve onda Chedjou'nun da öğreticiliğinin payı var. Karakter olarak çok düzgün bir insan. Kamerun milli takımının da önemli oyuncularından birisi. Teknik bir oyuncu, ayaklarına hakim, oyun görüşü çok iyi olan ve kesiciliğinin yanında pas oyununda da önemli katkı verecek bir oyuncu. Hava toplarına hakim özellikle hucümda golleri var, duran toplarda çok etkili olabiliyor. Sezonda 3-4 gol ortalama ile oynuyor.
Önemli bir oyuncuyu bünyemize kattığımızı düşünüyorum. Kamerun'un önemli stoperleri var son dönemde, bunlardan birisi Dany, Chedjou, Nkoulou bunlar çok önemli savunma oyuncuları. Çok önemli bir oyuncu aldık bundan sonra da daha farklı, güzel transferlerle taraftarlarımız mutlu olacaktır diye düşünüyorum. Fatih hocamız ve yöneticilerimiz sürekli, durmadan çalışıyorlar G.Saray'ın gücüne güç katmak için. Ben çok güzel günlerin Galatasaraylıları beklediğini düşünüyorum. ''
Chedjou için böyle bir rapor verdiyse bizimkilerin o kadar para vermesi çok normal. Adam A Class stoper tarifi yapmış
Sent from my iPad using Tapatalk