Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Buyur analizi sanırsın Rio Ferdinand'ı aldık. Dany için çok önemli savunma oyuncusu demiş analizde o da var gerçi. Telles ve Chedjou'yu kendilerinin önerdiğini ama fiyatta etkili olmadıklarını söyledi zaten vardı ropörtajı. Bu paraya Micah Richards'ı alırız ciddiyim ki 80 tane Chedjou eder. Balanta'yı bunlar izlediyse yine güvenmiyorum. Alex bedavaydı mesela scout ekibinin bunu da bilmesi gerekmez mi sence? 1.sınıf bedava stoper Milan'a gitti adam bize uçarak gelirdi. Kimin haberi var adamdan.

'''

İşte Emre Utkucan'ın Chedjou hakkında söyledikleri:

Öncelikle Chedjou camiamıza hayırlı olsun. Uzun süredir takip ettiğimiz önemli bir oyuncu. Fransa liginin en önemli stoperlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Lille'in 2010-2011 şampiyonluğunda da savunmada Adil Rami ile beraber çok önemli bir ikili oluşturmuşlardı. O şampiyonlukta da çok büyük pay sahibiydi.

Teknik özelliklerine baktığımız zaman herşeyden önce savunmada lider özellikleri taşıyan bir oyuncu. Çok önemli bir yaşta G.Saray'a geliyor, bir stoper için 28 yaş harika bir yaş. Lider özellikleri, yetiştirici özellikleri ki, örnek vereyim bu sene Lille'in sol beki Digne çok büyük bir çıkış yakaladı ve onda Chedjou'nun da öğreticiliğinin payı var. Karakter olarak çok düzgün bir insan. Kamerun milli takımının da önemli oyuncularından birisi. Teknik bir oyuncu, ayaklarına hakim, oyun görüşü çok iyi olan ve kesiciliğinin yanında pas oyununda da önemli katkı verecek bir oyuncu. Hava toplarına hakim özellikle hucümda golleri var, duran toplarda çok etkili olabiliyor. Sezonda 3-4 gol ortalama ile oynuyor.

Önemli bir oyuncuyu bünyemize kattığımızı düşünüyorum. Kamerun'un önemli stoperleri var son dönemde, bunlardan birisi Dany, Chedjou, Nkoulou bunlar çok önemli savunma oyuncuları. Çok önemli bir oyuncu aldık bundan sonra da daha farklı, güzel transferlerle taraftarlarımız mutlu olacaktır diye düşünüyorum. Fatih hocamız ve yöneticilerimiz sürekli, durmadan çalışıyorlar G.Saray'ın gücüne güç katmak için. Ben çok güzel günlerin Galatasaraylıları beklediğini düşünüyorum. ''

Chedjou için böyle bir rapor verdiyse bizimkilerin o kadar para vermesi çok normal. Adam A Class stoper tarifi yapmış

Sent from my iPad using Tapatalk

emre utkucanın bizi batırdığı transferlere bakın birde kargaların bizim neredeyse 5 de 1 maliyetine kurduğu takıma bakın ,bu adam-tulun-terim galatasarayı batırmışdır..

motta 1.1 milyon Euro , telles 6,5 milyon Euro... oynadıkları futbola ,kalitelerine bakınca telles 500bin euroluk futbolcu gibi duruyor, emre utkucanın futbol bilgisi sıfır zaten terimin adamı ,acilen kovulmalı...

valla bu scout olayı türkiyede tutmaz aga bence boş arsen wenger alacağımız oyuncuyu 1 sene boyunca takip ettiklerini sakatlık durumunu özel hayatını form grafiğine varana kadar izlediklerini söylemişti bizdeki scoutlar bunu yapıyormu bence hayır kulübün başına football manager oynayan iki ergen getir daha iyi oyuncular bulurlar :D

valla bu scout olayı türkiyede tutmaz aga bence boş arsen wenger alacağımız oyuncuyu 1 sene boyunca takip ettiklerini sakatlık durumunu özel hayatını form grafiğine varana kadar izlediklerini söylemişti bizdeki scoutlar bunu yapıyormu bence hayır kulübün başına football manager oynayan iki ergen getir daha iyi oyuncular bulurlar :D

basimizdaki fmci zaten

oyunda oyuncularin potansiyeline bakip öneriyordur

scot olayı türkiyede tutar ama adam gibi scoutlarla tutar, emre utkucan beceremedi keza altyapısı zayıfmış,belli .. scouting sisteminde işini bilen scoutlarla devam etmeliyiz,utkucan ve ekibi kovulmalı...

İnsanların kendi ellerinde olmayan durumları hakkında eleştiri yapmak istemiyorum ama rahatça maça gidip, yurtdışında seyahat edemeyecek biri hangi akıla hizmet scout başı yapılır?

İnsanların kendi ellerinde olmayan durumları hakkında eleştiri yapmak istemiyorum ama rahatça maça gidip, yurtdışında seyahat edemeyecek biri hangi akıla hizmet scout başı yapılır?

İddaa bültenlerinde maç yorumluyor diye. Bizim kurumsallık düzeyimiz bu malesef

Sent from my iPad using Tapatalk

emre utkucan emre utkucan bunu klübe getirende terimdi zaten bunların futbol bilgisi sıfır..

Buyuk sicot. Ayrıca usta epl yorumcusu.

Tutan kuponunu gormedigim için o konuya girmedim.

cemal ve pandevi de bu önermistir kesin

hadi pandev tanidik bilinen bir adam ya tutarsa diye ben de alirdim herhalde ama cemali neye göre alindi
bi de baya bonservis ve maas sactik ona da

iki maç versede bari para kazansak. Gerçi bunun verdiği maçlara oynamam ben

scout ekibine bosu bosuna para ödüyoruz bence...

ufak bir arastirmayla ayni adamlari hatta daha iyilerini alabilirdik...

yabanci kisitlamasi olan bir ülkede scout ekibi kurmanin bir manasi yok zaten...

belli kalitedeki yabancilar zaten taninmis topcular oluyorlar.

Geri
Üst Alt