Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Kedi olalı bi fare tuttu, aferim. Yoksa şu Cüneyt'le gelen adam mı aldırdı Carole'u acaba? Uğur İz bu Cüneyt'in scoutçusu kimdi yav?

Kedi olalı bi fare tuttu, aferim. Yoksa şu Cüneyt'le gelen adam mı aldırdı Carole'u acaba? @Uğur İz bu Cüneyt'in scoutçusu kimdi yav?

Hamza açıklama yapmıştı Carole'ü scout ekibimiz aldırdı diye.Utkucan'ın işi bu.

Cüneyt'le gelen adamı bilmiyorum.Eski scout şefimiz Mahmut Alpaslan'ı mı diyorsun?

28390950.jpg

Hamza açıklama yapmıştı Carole'ü scout ekibimiz aldırdı diye.Utkucan'ın işi bu.

Cüneyt'le gelen adamı bilmiyorum.Eski scout şefimiz Mahmut Alpaslan'ı mı diyorsun?

28390950.jpg
Bu değil galiba. Olayları karıştırmış olabilirim ben, bizim scout ekibini Tanman kurmuştu galiba, ben de Tanman son gelişinde yeni birilerini getirdi diye düşündüm bi an.

Porto'nun şantaj yoluyla birçok transferi bitirdiğine dair bişeyler okumuştum :) Ama yabancı kaynaktı. Bulursam paylaşacağım. Yanlış tercüme edilmediyse tabi.

cüneytin akrabası scout ekibindeymiş onu diyorsun sanırım
O da olabilir. :D Neyse Utkucan'ın konusunu da mesajla doldurmuş olduk. Artık yarın girdiğinde sevinir. :)

Utkucan bi tane de sağ bek bul kardeş. :ka19: Bulursan üye tag'ime 1 aylığına "Utkucan dünyanın en iyi scoutudur" yazacağım. Eyw. :ka19:

Son düzenleme:
Versinler bana aylık 5.000 TL + her oyuncu karından % 1 ben yapayım bu işi. Kesin faydalı olurum.

O da olabilir. :D Neyse Utkucan'ın konusunu da mesajla doldurmuş olduk. Artık yarın girdiğinde sevinir. :)

Utkucan bi tane de sağ bek bul kardeş. :ka19: Bulursan üye tag'ime 1 aylığına "Utkucan dünyanın en iyi scoutudur" yazacağım. Eyw. :ka19:

haha utkucanın forumda takıldığını bilmiyordum :D

reserved.

haha utkucanın forumda takıldığını bilmiyordum :D
Bildiğimiz bi üyeliği falan yok da içimden bi his takıldığını söylüyor valla. Milyon tane oyuncu videosu izliyor adam PC'de, kesin Google'da ismini, taraftar düşüncelerini falan araştırmıştır. Foruma da denk gelmiştir. Takip ettiğini sanmıyorum ama, arada bakıyodur muhtemelen. :D

yanina italyan bir cocugu aldigindan beri cok iyi isler yapyior

carole-denayer

scout basarisidir tebrikler

jose melonun menajeri uzerinden geldi diye biliyoruz ama öyle degil emre utkucaninkiyse

vallah helal olsun

2-3 tane daha böyle adamlar alin canimizi yiyin

Adam her sene getirirde bizim taraftarın sabrı bile yok ki bir tane kötü adam cıktı mı bu adam ne işe yarıyor birde adam engelli Allah yardımcısı olsun agza gelinmeyecek ne laflar.

Şefim devre arasında 1 forvet 1 sağ kanat lütfen.

Geri
Üst Alt