- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.102
- 2.043
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kedi olalı bi fare tuttu, aferim. Yoksa şu Cüneyt'le gelen adam mı aldırdı Carole'u acaba? @Uğur İz bu Cüneyt'in scoutçusu kimdi yav?
Kedi olalı bi fare tuttu, aferim. Yoksa şu Cüneyt'le gelen adam mı aldırdı Carole'u acaba? @Uğur İz bu Cüneyt'in scoutçusu kimdi yav?
Bu değil galiba. Olayları karıştırmış olabilirim ben, bizim scout ekibini Tanman kurmuştu galiba, ben de Tanman son gelişinde yeni birilerini getirdi diye düşündüm bi an.Hamza açıklama yapmıştı Carole'ü scout ekibimiz aldırdı diye.Utkucan'ın işi bu.
Cüneyt'le gelen adamı bilmiyorum.Eski scout şefimiz Mahmut Alpaslan'ı mı diyorsun?
![]()
Bu değil galiba. Olayları karıştırmış olabilirim ben, bizim scout ekibini Tanman kurmuştu galiba, ben de Tanman son gelişinde yeni birilerini getirdi diye düşündüm bi an.
O da olabilir.cüneytin akrabası scout ekibindeymiş onu diyorsun sanırım
O da olabilir.Neyse Utkucan'ın konusunu da mesajla doldurmuş olduk. Artık yarın girdiğinde sevinir.
Utkucan bi tane de sağ bek bul kardeş. :ka19: Bulursan üye tag'ime 1 aylığına "Utkucan dünyanın en iyi scoutudur" yazacağım. Eyw. :ka19:
reserved.O da olabilir.Neyse Utkucan'ın konusunu da mesajla doldurmuş olduk. Artık yarın girdiğinde sevinir.
Utkucan bi tane de sağ bek bul kardeş. :ka19: Bulursan üye tag'ime 1 aylığına "Utkucan dünyanın en iyi scoutudur" yazacağım. Eyw. :ka19:
Bildiğimiz bi üyeliği falan yok da içimden bi his takıldığını söylüyor valla. Milyon tane oyuncu videosu izliyor adam PC'de, kesin Google'da ismini, taraftar düşüncelerini falan araştırmıştır. Foruma da denk gelmiştir. Takip ettiğini sanmıyorum ama, arada bakıyodur muhtemelen.haha utkucanın forumda takıldığını bilmiyordum![]()
Burakin menajeri. Zamanında avrupa futbolunu yorumlardı severek dinlerdim.Ogan Tarhan vardı ne oldu ona