En Lezzetli Balık

En lezzetli

  • Hamsi

    Oy: 20 14,3%
  • Palamut

    Oy: 11 7,9%
  • İstavrit

    Oy: 2 1,4%
  • Kefal

    Oy: 1 0,7%
  • Levrek

    Oy: 18 12,9%
  • Lüfer

    Oy: 17 12,1%
  • Mezgit

    Oy: 9 6,4%
  • Sardalya

    Oy: 1 0,7%
  • Uskumru

    Oy: 5 3,6%
  • Kalkan

    Oy: 6 4,3%
  • Tekir

    Oy: 7 5,0%
  • Çipura

    Oy: 18 12,9%
  • Somon

    Oy: 24 17,1%
  • Çinekop

    Oy: 14 10,0%
  • Diğer

    Oy: 10 7,1%

  • Kullanılan toplam oy
    140
ben de sen gibiydim taa ki pratik mangal kömürlerini bulana kadar. şimdi arabanin bagajında her daim 1 tane bulunduruyorum. altındaki fitili ateşliyorum başka bir şey yapmaya gerek kalmadan kömür hazır oluyor. tavsiye ederim

bu da linki. benzer çok ürün var. tavsiyem 20 liradan fazla vermemen


XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hiç duymadım daha önce, bir deneyeyim dostum sağ olasın tavsiyen için.
 
Somon. Ama hakiki Norveç somonu. Yerli somonu da denedim o kadar iyi değildi. Onun dışında ton balığını da seviyorum. Her türlü yemeğe gidiyor.
 
Bir de sayın @Hakan Duz , Hollanda yüz ölçüm olarak bizim 20'de birimiz, nüfüs olarak 5'te birimiz olmasına rağmen dış ticarette nasıl 758 milyar dolar gelir elde etmiş ama biz sadece 14 milyar elde etmişiz. Yani ihracatta bizi 50'ye katlamış Hollanda. Bu nasıl olur? Biz üretip satmıyor muyuz?
 
Bir de sayın @Hakan Duz , Hollanda yüz ölçüm olarak bizim 20'de birimiz, nüfüs olarak 5'te birimiz olmasına rağmen dış ticarette nasıl 758 milyar dolar gelir elde etmiş ama biz sadece 14 milyar elde etmişiz. Yani ihracatta bizi 50'ye katlamış Hollanda. Bu nasıl olur? Biz üretip satmıyor muyuz?

biz birsey uretmiyoruz, eskort ve twitter fenomenleri haric.
 
çok da burada kaçak et kesmek yasak olduğu için mecburen dışarıya ihraç oluyorlar

yasak falan degil knk ya, kapali kizlar uzun zamandir beri baska sehirleri gidip sikisip geri donuyorlar adi cikmasin diye. Hele daha dindar sehirlerde bu oran daha fazla. Bu tek bizde degil, misirlisi, faslisi, vesaire hepsi boyle.

3-4 sene once turkiyede bizim cami hocasinin kizi bakire kalim diye arkadan verdi, sen dusun yani gerisine.
 
Tavada olursa mezgit(çok çok iri olmayacak) her mevsim havyarı da oluyor, onu da atıyorlar tavaya mükemmel oluyor. Trabzon veya Rize’ye gidersenşz mutlaka yiyin.

Fırında çipura, levrek.

Mangalda lüfer, mevsiminde sardalye(ağustos gibi)
 
Geri
Üst Alt