M.Sinan EMLİK
Sarı Üye
- 31 Ağustos 2017
- 972
- 908
- 243
Balık düşkünü değilim ama mercan hoşuma gitmişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç duymadım daha önce, bir deneyeyim dostum sağ olasın tavsiyen için.ben de sen gibiydim taa ki pratik mangal kömürlerini bulana kadar. şimdi arabanin bagajında her daim 1 tane bulunduruyorum. altındaki fitili ateşliyorum başka bir şey yapmaya gerek kalmadan kömür hazır oluyor. tavsiye ederim
bu da linki. benzer çok ürün var. tavsiyem 20 liradan fazla vermemen
Easy Grill Pratik Mangal Kömürü Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Easy Grill Pratik Mangal Kömürü en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sayın Bakan, hafta sonu menüde yaprak kuzu ciğer var, şalgam suyu ile 35'lik yeni rakı. Biraya bu hafta ara vereyim dedim ya gastrit yaptıArkadaslar sorum olacak
En cok mesela tavuk gibi eti olan, ve hic kilcik falan olmayan hangi baliktir?
Sayın Bakan, hafta sonu menüde yaprak kuzu ciğer var, şalgam suyu ile 35'lik yeni rakı. Biraya bu hafta ara vereyim dedim ya gastrit yaptı
votkayı maden suyu ile 2'ye 1 oranında karıştırarak içeceksin. Yani, 2 birim maden suyu üzerine 1 birim votka. yanında badem, fındık iyi gider.Biraya biraktim, onu sadece yaz gunlerde icecem. Suanlik vodka var
votkayı maden suyu ile 2'ye 1 oranında karıştırarak içeceksin. Yani, 2 birim maden suyu üzerine 1 birim votka. yanında badem, fındık iyi gider.
Lezzetten anlayan adam gibi adamHamsi-Palamut-Somon
Sayın Bakan, Tayyip baba bugün itibariyle Yunanistan'a geçen Suriyeli sayısı 140 bini buldu dedi. Doğru mu? Hollanda'da durumlar nasıl? Suriyeli var mı?portal suyu guzel oluyor
Bir de sayın @Hakan Duz , Hollanda yüz ölçüm olarak bizim 20'de birimiz, nüfüs olarak 5'te birimiz olmasına rağmen dış ticarette nasıl 758 milyar dolar gelir elde etmiş ama biz sadece 14 milyar elde etmişiz. Yani ihracatta bizi 50'ye katlamış Hollanda. Bu nasıl olur? Biz üretip satmıyor muyuz?
Eskort Hollanda'da da yok mu yav Red Light Districtbiz birsey uretmiyoruz, eskort ve twitter fenomenleri haric.
Eskort Hollanda'da da yok mu yav Red Light District
çok da burada kaçak et kesmek yasak olduğu için mecburen dışarıya ihraç oluyorlarcokta biz daha cok ihrac ediyoruz.
Elif aksu
Merve taskin
vesaire
çok da burada kaçak et kesmek yasak olduğu için mecburen dışarıya ihraç oluyorlar
Bence yemeyen sağlıklı beslenmiyordurbalık yiyen ruh hastasıdır
Ama çok sağlıklıSomon ağır bir balık bence.
Levrek
Çinekop
Tekir
Barbunya
Kare as.uff canım çekti. Olsa da yesek.