Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.759
- 17.546
- 1.868
Bana da Burak Yılmaz'i hatırlatıyor. Inşallah topla ilişkisi de aynıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamın atletizmi yokkiBu adama bu paraları verirlerse Mourinho'nun Süper Ligi nasıl analiz ettiği şekillenmiş olur. Hava toplarında etkili atletizmi yüksek bir adam. Ama istikrarsız. Tek istediğim böyle istikrarsız topçuların peşinden koşmaya devam etmeleri.
Söverdikforvete 20 m verecek paramız olsa ve bunu alsak ne tepki verirdik acaba forumca
Atletizmiyle kariyer yapmış oyuncuya da bunu yazmazsın.Bu adamın atletizmi yokki
Bu adamın bacakları uzun sen öyle zannediyorsunAtletizmiyle kariyer yapmış oyuncuya da bunu yazmazsın.
Icardi'nin %30 kalitesinde bile değil.Ligin üstünde forvet bana göre biraz can sıkar gelirse.
Bencede kalite olarak yakın değiller ama İcardi bu sene çoğu maçta kayboldu açıkçası. Nesyri kafa toplarında çok iyi, uzun boylu hızlı ve atletik bir oyuncu. Öne geçtikleri maçlarda da kapanan maçlarda da iş yapabilir bir herif o yüzden can sıkıcı dedim.Icardi'nin %30 kalitesinde bile değil.