En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Bana da Burak Yılmaz'i hatırlatıyor. Inşallah topla ilişkisi de aynıdır

Yeni Guiza hayırlı olsun fb

Bu adama bu paraları verirlerse Mourinho'nun Süper Ligi nasıl analiz ettiği şekillenmiş olur. Hava toplarında etkili atletizmi yüksek bir adam. Ama istikrarsız. Tek istediğim böyle istikrarsız topçuların peşinden koşmaya devam etmeleri.
Bu adamın atletizmi yokki

1 sene sözleşmesi kalan adama 20 milyon euro vermek. Hem de arap kökenli. Tam mali koça yakışır bir transfer. Aynen böyle devam.

forvete 20 m verecek paramız olsa ve bunu alsak ne tepki verirdik acaba forumca

süper müthiş bir oyuncu 20 30 mio ver al ali kaçırma aman diyim

para mara boş işler, herifler utanmasa ismail kartal'ın oğlunu bile bonservisle avrupa kulübüne kakalayacaklar. bizim teselli daha iyi ve takıma alışmış oyuncuyu ellerinden koparmamız olur anca yoksa bu herif de kötü değil profil olarak, ha en büyük piyango konya'da şampiyonluk satan boşnak ihtiyarın kalması olur. onu satıp bunla michy'i yanyana koysalar o zaman büyük sıkıntı olurdu.

Bu ve Terrier çok hızlı isimler.

Çok istemem açıkçası durdurması zor süper lig için.

Bu adamı beğenenlere şaşırıyorum açıkcası. Son sezon çok parladı ama önceki sezonlarda ortalama altı bir tablo çiziyordu. İnşallah 20 civarı bir fiyat ve yüksek maaşa alırlar da ellerine patlar.

bunu mourinho özel istedi herhalde. Şahsen beğendiğim bir golcü. İnş çok başarısız olur. 20m'yi muhtemelen Ferdi'den gelecek paraya güvenerek verecekler.

Icardi'nin %30 kalitesinde bile değil.
Bencede kalite olarak yakın değiller ama İcardi bu sene çoğu maçta kayboldu açıkçası. Nesyri kafa toplarında çok iyi, uzun boylu hızlı ve atletik bir oyuncu. Öne geçtikleri maçlarda da kapanan maçlarda da iş yapabilir bir herif o yüzden can sıkıcı dedim.

Atletik ve hava toplarinda iyi

20 milyon eder mi bence etmez

Asla kötü forvet degil Türkiye liginde is yapar ama dzeko’nun fenere ilk haftalar verdigi katkiyi verebilir mi bence cok zor

Dzeko yasindan dolayi subat ayindan itibaren düsüse gecti yoksa penaltisiz bayagi katkisi oldu fenere

sevilla 2 senedir küme düşmemeye oynuyor o derece reziller,bu arabı begenenler başka birinimi izledi

yada benmi başka oyuncuyu izledim

maç içinde cogu zaman kaybolan ,istikrarsız bir adam

20 milyon bir araba verilirmi allaş aşkına

şuayip dzeko katkısını geçtim valencia katkısı bile alamazlar

dominant bir forvet degil

Geri
Üst Alt