En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Atın intikamı gibi transfer olmuş sevilla arap atımısın be kardeşim

Fiyatına takılmam çünkü paranın önemi yok Fb için, çünkü harcanan para Fb'nin parası değil

Fiyatından bağımsız iyi oyuncu. Icardi'den iyi değil ama iyi oyuncu
Fiyata takılmıyorum bende mou ısrar ettiği için o paraları verdiler ,iyi oyuncu ama üst düzey değil.ve olamazda bence mentali zayıf bir oyuncu daha oncede dediğim gibi formayı dzekoya kaptirirsa şaşırmam ,takimida oynatan forvetler bizim lig için kiymetli

Artık fb değil koçspor demek gerekiyor bu terimi kullanmayı sıklaştırmamız lazım

25 Milyon € gibi astronomik bir bonservis ödediğin adam seni tek başına ligde şampiyon yapmalı, tek başına CL'ye taşımalı, hatta bir de tek başına CL'de gruptan çıkarmalı.

Bunlardan birini garanti yapar diyebiliyor musunuz.

İlk 5 maç gol atamasın görürüz neler yapıyorlar adama.

Kıoça giren şemsiye açılmazmış

Giren girmiş ha kıoça ha fbye ayrı gayrısı mı var

Hatta bütün fblilere girmiş oluyor

Bunlar sezon ortasında cenk tosundan medet ummazsa iyi

Bunlar bu paraları nerden buluyor abi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim toplam borcumuz kadar parayı tek bir adama vermişler ne yapacak yani bu adam 40 gol 20 asist mi yapacak? Valencia +30 gol atmış 1.000 dakika oynayan Batshuayi 20 atmış, bastonla oynayan Dzeko 25 atmış, allah akıl fikir versin.

Çift forvet oynamazlar ise Dzeko keser bunu
Vöh be abi ne bokladınız fener aldı diye. Bu parayı etmez bence ama iyi topçu bitiriciliği ceko dan kat kat iyi ama oyun içi katkısı ceko kadar olmaz. Ceza sahası golcüsü. Boklamaya gerek yok abi rakip aldı diye iyi golcü.

haci raytın farkını koyduğu ligde muhakkak iş yapacaktır

tek umudum skor bulmakta zorlanan bir takım haline gelme ihtimalleri ama bu dandik ligde sırf duran toplarla bile şampiyon olursun

Vöh be abi ne bokladınız fener aldı diye. Bu parayı etmez bence ama iyi topçu bitiriciliği ceko dan kat kat iyi ama oyun içi katkısı ceko kadar olmaz. Ceza sahası golcüsü. Boklamaya gerek yok abi rakip aldı diye iyi golcü.

Dzeko'dan iyi olduğunu düşünmüyorum

300 maçta 90 atmış oyuncuya şahsen ben golcü demem, 27 yaşında ve kariyerinde sadece 1 sezon +20 gol yapmış. Press gücü iyi ve hava toplarında çok iyi bir oyuncu sadece. Dzeko gibi geri gelip takımı organize etmez ve 6 pasta önüne düşünce kesin gol diyemeyiz. 10-12 milyonluk oyuncu ben çok şaşırdım bu adama takılı kalmalarına.

Süper lig rekorunu kırmayı hakeden çapta bir oyuncu mu kesinlikle hayır. sadece kafa toplarında iyi ayakla bitirme ve pas oyunu çok zayıf. bu yıl geçtiğimiz yıl gibi 99 gol bulmaları imkansız pas örgü oyunları çok bozulacak bu ve maximin ile beraber.

İşin enteresan tarafı yaptıkları en doğru transfer oğuz aydın koşu atan tek topçuları o ama onun da önünde cengiz irfancan tadic ve maximin gibi 4 tane ağır top var forma şansı bulması mucize çünkü maximin ve nesyri pas oyununu bozduğu için oğuz aydın sahaya atamayacaklar.

Tüm sezon defansif fiziksel oynasalar bu sefer duran top atacak topçuları yok. Kadro planlamaları çok karışık oldu gene orta saha eksiklikleri var hala sakat fred ve ismaile güvenmem zaic crespo ve krunici de seyirci oynatmaz işleri çok zor.

Ama stoper ve bek rotasyonları çok iyi ama onlarda livakovice güvenip rahat oynayamııyor.

Yine topal ördek kadro kurdular süper kupada yoklar türkiye kupasında yoklar şl yi ve uefayı alma ihtimalleri yok tek şansları lig o da tek şans olacağı için üzerlerinde büyük baskı oluşturacak.

Vay vay vay. Ne para be. Bu yıl çok eğlenceli bir sezon olacak. Artık fener maçlarını izliyecem.

Adam veriyor para. Bizimkiler bonservis vermediği müddetçe mutlu. Maaşı nasıl olsa kulüp öder. Çak gitsin yüksek maaşları kulübe. Batshuayi ye 12 milyonluk sözleşme yapmaktan korkmuyor. Ama Oğuz için 5-6 bonservis vermekten korkuyor.

Koçun umrunda değil paralar. Adam şampiyon olayımda gerisi önemli değil diyor.

Geri
Üst Alt