Adem Bıyık
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2019
- 2.557
- 1.949
- 648
afedersiniz de kerem'i ... bizi yeteri kadar meşgul etti bu mevzu. fenerliler düşünsün kendilerine söven topçuya rekor bonservis verip 7 milyon euro da maaş domalacaklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem tarikatcioglu konusu ayri da biz istemedikce bok alırlar su donemde,gidenin de kafasi calismiyordur gitsin zaten.Şikeciler bizim bu iyiliğimizi elimizden istediğimiz adamları alarak ile karşılık verirler.
Vah benim ulkem umarim secim zamani unutmaz bu taraftarBir yandan kızıyoruz evet ama, tepeden telefon geldiyse (ki gelmiştir) gelen isteğe hayır diyebilecek, kafa tutacak bir babayiğit yok malesef.
Biz olsak, biz de eyvallah ederdik, etmek zorunda kalırdık.
Burada %100 katiliyorum.madem böyle bişeye izin verecegiz niye acıklama yapıyorsun izin ver gitsin
kim ne anlayacak böyle madde yok fln der gecer taraftar
şimdi adamların tehdidi ile yapıldıgı belli oldu
yapı diyende yapıyı görmüş oldu
Diğer köpeklerine göre de ahlak dersi verme konusunda sıraya bile giremezmişiz. Bunlardan anca böyle geri dönüş alırsın işte yazık gerçektenAsıl sıkıntı, bu şerefsizlerin medyadaki köpeğinin Galatasaray'ı tehdit etmesinden sonra geldi bu açıklama.
O paralı köpeğe bir ders vermek lazım.
Mesele Kerem'in otesinde. Bunu gorememene sasirdim.Kerem niye bu kadar umurunuzda oldu gercekten anlamadim.
Serefsiz ,terbiyesiz (turevli kufurler edilebilir burda) eyvallah orada zaten ayni fikirde herkes. Tribunler minimum 3 4 yil bagiracak zaten tezahuratlari
Bu isi uzatip, gundeme dahil olup elimize ne gececek ben orayi kaciriyorum sanirim