GSC Haber Eray Yazgan: "Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa listesine yazılmasında sıkıntı çıkarmayacağız"

afedersiniz de kerem'i ... bizi yeteri kadar meşgul etti bu mevzu. fenerliler düşünsün kendilerine söven topçuya rekor bonservis verip 7 milyon euro da maaş domalacaklar.

yazıklar olsun, siz varken bize başka düşmana gerek yok !!!

Şikeciler bizim bu iyiliğimizi elimizden istediğimiz adamları alarak ile karşılık verirler.
kerem tarikatcioglu konusu ayri da biz istemedikce bok alırlar su donemde,gidenin de kafasi calismiyordur gitsin zaten.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir yandan kızıyoruz evet ama, tepeden telefon geldiyse (ki gelmiştir) gelen isteğe hayır diyebilecek, kafa tutacak bir babayiğit yok malesef.

Biz olsak, biz de eyvallah ederdik, etmek zorunda kalırdık.
Vah benim ulkem umarim secim zamani unutmaz bu taraftar

Kerem niye bu kadar umurunuzda oldu gercekten anlamadim.

Serefsiz ,terbiyesiz (turevli kufurler edilebilir burda) eyvallah orada zaten ayni fikirde herkes. Tribunler minimum 3 4 yil bagiracak zaten tezahuratlari

Bu isi uzatip, gundeme dahil olup elimize ne gececek ben orayi kaciriyorum sanirim

Hemşerisi yarın birde barış için telefon acar. Hemen Araplara verin de çabucak fener forması giysin diye

bu iş uzasa büyük ihtimal vatan haini fln diyeceklerdi

bugun başladılar tetikcileriyle bu söylemlere

madem böyle bişeye izin verecegiz niye acıklama yapıyorsun izin ver gitsin

kim ne anlayacak böyle madde yok fln der gecer taraftar

şimdi adamların tehdidi ile yapıldıgı belli oldu

yapı diyende yapıyı görmüş oldu

Osman Aydin bak denen spor bakani ile at kosturuyor serefsizler, herif transfer bile yapiyor tam bir.holigan

Doğru karar. Küçük işlerin peşinde hiç bir zaman koşmaz Galatasaray. Ezik hiç değildir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
madem böyle bişeye izin verecegiz niye acıklama yapıyorsun izin ver gitsin

kim ne anlayacak böyle madde yok fln der gecer taraftar

şimdi adamların tehdidi ile yapıldıgı belli oldu

yapı diyende yapıyı görmüş oldu
Burada %100 katiliyorum.

Aciklama yapacak kadar bile umrumuzda olmamalari lazim aslinda.

Asıl sıkıntı, bu şerefsizlerin medyadaki köpeğinin Galatasaray'ı tehdit etmesinden sonra geldi bu açıklama.
O paralı köpeğe bir ders vermek lazım.
Diğer köpeklerine göre de ahlak dersi verme konusunda sıraya bile giremezmişiz. Bunlardan anca böyle geri dönüş alırsın işte yazık gerçekten

bu kadar şaşırdığınıza şaşırıyorum

evimizdeki maça kendilerinin seçtiği yabancı hakemin getirilmesine ses edemeyen bir yönetimden çok şey bekliyorsunuz

Arkadaşlar şu anda her şey 1 kişinin 2 dudağı arasında. Bekara karı boşamak kolay derler, bazı şeylere hayır diyemiyorsun. Memura geçen hafta şey geçer gibi zam yapıldı kim ağzını açabildi? Hakemler ve federasyon ebemizi belliyor zaten. Şuna hayır desen bugünden itibaren orta sahada yaptığımız faullerde aleyhimize penaltı çalınır.

Bizi işin şurasından tutmalıyız: Bundan sonra bizi siyasetle bağdaştırmaya çalıştıklarında transferi zamanında yetiştiremeyip transferi oynatabilmek için bile bizi siyasileri aratan ezikler siyasetten bahsetmesin deyip kapatacaksın.

Kerem niye bu kadar umurunuzda oldu gercekten anlamadim.

Serefsiz ,terbiyesiz (turevli kufurler edilebilir burda) eyvallah orada zaten ayni fikirde herkes. Tribunler minimum 3 4 yil bagiracak zaten tezahuratlari

Bu isi uzatip, gundeme dahil olup elimize ne gececek ben orayi kaciriyorum sanirim
Mesele Kerem'in otesinde. Bunu gorememene sasirdim.

Geri
Üst Alt