Erden Timur: "6 ve 10 numara için hocamızın tanımı dışında oyuncu almayacağız"

Evet mus,dubo,nelson,apo,pva,mido,sergio,evander,yunus,kerem,sefer yapıp iyi 1-2 kişiyi düşürürsek eylülde midoyla evander rotasyona kayacak galiba
Bence gayet iyi kadro 4-2-3-1 olarak baya hareketli takım oluruz. Bu takıma katkı verecek kanat oyuncusu dahil edilsin bir tane de güvenebileceğin forvet o zaman şampiyonluk gelir.

Erden Bey'e olan sevgim ta Akbaba transferinden başlıyor. Konusunu da açmıştım o zamanlar. Kaç yıldır taşın altına elini koyan birisi. Bizim gk kıllık yapmaz ise Dursun sonrası başganımız kendisi olur.

Çok rahat ve profesyonel davranıyor.

Bence gayet iyi kadro 4-2-3-1 olarak baya hareketli takım oluruz. Bu takıma katkı verecek kanat oyuncusu dahil edilsin bir tane de güvenebileceğin forvet o zaman şampiyonluk gelir.
Ben net olamıyorum midso yeterince dinamik, ısırgan ,basan biri değil gibi,öyledir ama yeterince değil bence o yüzden emin olamıyorum

Evanderde net değil ak mı çıkar karamı,cicaldau evander veiga scarpa gibişer değilde bergjuis talisca mateus pereira gibi daha net adamlar kafaları daha berrak hale getirirdi

Ben net olamıyorum midso yeterince dinamik, ısırgan ,basan biri değil gibi,öyledir ama yeterince değil bence o yüzden emin olamıyorum

Evanderde net değil ak mı çıkar karamı,cicaldau evander veiga scarpa gibişer değilde bergjuis talisca mateus pereira gibi daha net adamlar kafaları daha berrak hale getirirdi

Erden Timur diyor ki piyasa ucuzlasın diye bekliyoruz fırsat transferi için sen Berghuis,Talisca,Pereira diyorsun. Bir tane sağlam çapa bir tane box to box bir tane de klasik 10 numara alalım bu iş bitsin istiyorsunuz ama futbol böyle bir şey değil malesef.

Miço ısırgan, basan biri olmayabilir ama dinamik olduğu kesin. Mesela Ajax maçında attırdığı bir gol var mesela, pas açısını kapatıyor Blind'in sonra çevre kontrolü yapıp Blind'in diğer adama atabileceğini düşünüp diğer adama doğru alanı kapatıyor. Düşündüğü gibi de oluyor ve sonrasında da kaptığı topu eveleyip gevelemeden forvetin önüne bırakıyor. Çok mu zor bunları yapmak, malesef ki değil ama elimizdeki oyuncuların hiç biri bunu zamanlaması doğru şekilde yapmıyor. Bahsettiğim pozisyonu aşağıdan izleyebilirsin.

Erden Bey'e olan sevgim ta Akbaba transferinden başlıyor. Konusunu da açmıştım o zamanlar. Kaç yıldır taşın altına elini koyan birisi. Bizim gk kıllık yapmaz ise Dursun sonrası başganımız kendisi olur.

Çok rahat ve profesyonel davranıyor.
Abilerimizin dedigi gibi Galatasaray icin bir tasi suradan alip suraya tasiyan bile degerlidir Erden Timur gibisi 50 senede bir geliyor degerini bilmeliyiz

Erden Timur: "Hocamızın beğendiği bir oyuncu Fredrik Midtsjö. İlk başta istediğimiz bir oyuncu. 20 gün önce ‘Satmıyoruz’ dediler ama şimdi son noktaya geldi. Bugün gelmesi söz konusu değil."

Hani geliyodu buhün
sen yoktun eksik halka senin gelirsen sampyion oluruz diyeceksin ve parayi gomecceksin erden baskan

ET : 6 ve 10 numara almayacagiz

seklinde anladim

Erden Timur diyor ki piyasa ucuzlasın diye bekliyoruz fırsat transferi için sen Berghuis,Talisca,Pereira diyorsun. Bir tane sağlam çapa bir tane box to box bir tane de klasik 10 numara alalım bu iş bitsin istiyorsunuz ama futbol böyle bir şey değil malesef.

Miço ısırgan, basan biri olmayabilir ama dinamik olduğu kesin. Mesela Ajax maçında attırdığı bir gol var mesela, pas açısını kapatıyor Blind'in sonra çevre kontrolü yapıp Blind'in diğer adama atabileceğini düşünüp diğer adama doğru alanı kapatıyor. Düşündüğü gibi de oluyor ve sonrasında da kaptığı topu eveleyip gevelemeden forvetin önüne bırakıyor. Çok mu zor bunları yapmak, malesef ki değil ama elimizdeki oyuncuların hiç biri bunu zamanlaması doğru şekilde yapmıyor. Bahsettiğim pozisyonu aşağıdan izleyebilirsin.

Kullandığım ibare "değil" değil, "yeterince" değil arada fark var

1 posyonu oyuncu böyledir diye göstermeye çalışman zaten yanlış,taylanın uzun adamı araya kaçıran pasının olduğu pozisyonunu sana atsam ve bak taylan böyle bir oyuncu desem bu doğru olurmu,olmaz

Ayrıca nitelemek için berghuis,taliscs vs dedim net oyuncu anlamında,bak barellada net oyuncu 100 milyon euro ama sergio oliveirada net oda 3 m euro

Msajımı hiç anlamamışsınki rtş

OB: Isiran top kapan oyun kurabilen maestro bir 6 numara ve kreatif golcu drippling yapan yildiz 10 numara istiyorum , bu kriterler disina cikmayin
ET : Ok hocam
..
3 hafta sonra..
OB : Erden bey transferler nerde?
ET: Hocam arkadaslar bilgisayardan baktilar kriterlere uygun oyuncu cikmamis

Kullandığım ibare "değil" değil, "yeterince" değil arada fark var

1 posyonu oyuncu böyledir diye göstermeye çalışman zaten yanlış,taylanın uzun adamı araya kaçıran pasının olduğu pozisyonunu sana atsam ve bak taylan böyle bir oyuncu desem bu doğru olurmu,olmaz

Ayrıca nitelemek için berghuis,taliscs vs dedim net oyuncu anlamında,bak barellada net oyuncu 100 milyon euro ama sergio oliveirada net oda 3 m euro

Msajımı hiç anlamamışsınki rtş

Bir pozisyon ile oyuncunun iyi olup olmadığına karar verilemez evet haklısın ama benim demek istediğim şu, rakip oyuncunun pas açısını kapatıp başka yere atmasını sağlayıp orayı da alan kapatarak süzmesi ve ardından topu kapması, futbol bilgisi olduğunu gösterir, mesela Kasımpaşa maçında yediğimiz golde Sergio pres yaparken Berkan alanını kapatamadı, saçma sapan bir pres zamanlaması ile sonrasında Hajradinovic golü attı. Futbol sadece koşarak, fizik güç ile kazanılmıyor. Oyun aklı önemli. Oyun aklın varsa zaten gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Mesela City'deki Rodri bizde olsa böyle oyuncu mu olur der bazıları ya da İlkay bu fizikle gelse Selçuk'un son dönemine benzetirler. Genç yaşında Çine,Arap yarımadasına gitmiş oyuncudan hayır gelmez. Talisca gibi. Parayı seven adam, bizden uzak olsun.

Sızdırmaların niye hep kulüp tarafından yapıldığı düşünülüyor bu iş futbolcu tarafına yarıyor. Bence iş bir raddeye geldiğinde fiyatı yükseltebilmek kulübü köşeye sıkıştırmak için futbolcu menejerleri sızdırıyor.

Şurda aldığı maaşı 1 ay boyunca hayatına entegre edemeyen adamlar basıp parayı alacaksın diyor. Sorsan 50bini 1 arada görmemiştir. 10milyon avro ne kadar ediyor haberleri yok galiba
O 1 ay maaşla geçim sıkıntısı yaşamasına rağmen takim için forma yada bisey alıyorsa, harcligindan kısıp yağmurda çamurda stada maça gidiyorsa hiç kusura bakma kardeş bu adamlarda basacak parayı alacak. Cüzdan sallamakla olmuyor o işler.

Bazı taraftarlar Grillitsch transferi sonuçlanmayınca, Erden Timur'a ithafen; madem bu isimleri medyaya sızdırıyorsunuz o zaman bu transferi bitirin gibi bir şeyler söylüyordu. Demek ki Erden Timur'un burada bir kusuru yokmuş. Bir de Nevzat Dindar, Savaş Çorlu vb. isimler transferlerin geciktiğinden ve bu durumun Erden Timur'un başarısızlığı olduğundan bahsediyordu. Bu açıklamalardan sonra o kadar emin oldum ki, bu adam çok tutarlı ve ne istediğini biliyor. Aslında Dubois, Seferovic, Oliveira transferlerine bakarak bunu kestirebiliyorsunuz. İşin özünde kimseyi oyalamak için verilmiş yuvarlak cevaplar yok. Son derece makul ve tutarlı konuşuyor ve sadece konuşmakla da kalmıyor bunu eylemleriyle de destekliyor. Helal olsun, Erden başkan güvenilir ve dürüst bir adamsın.

Geri
Üst Alt