Erden Timur: "Bu bir kurgu ve biz bu kurguyu bozar, yapanın da başına yıkarız”

Sikecilerden şimdiye kadar ses çıkmaması çok garip normalde 8 10sayfalik destan yaşarlardı f5 cumhuriyeti ıvır zıvır ,muhtemelen en ayyaş yoneticilerinden birisi canlı yayında konusur

Reis tokatlamış tffbjk yı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

bu yeni olan birşey değil çok zamandır böyle, mostafaya kasıtlı kırmızı karttan tut babelin sayılmayan bariz golüyle şampiyonlugumuzu elimizden aldılar, ses çıkmayınca da iyice ipin ucunu kaçırmaya başladılar , Erden Timur zekadan falan bahsetmiş ama , zekayla ilintili bir durum yok , 8 yaşındaki çocuk bile görüp anlar bunları, bu işin üzerine ciddi gidilmeli , taraftar arkasında durmalı

Seni zamanında nakavt ettim diye hep bi çekememezlik hep bi kıskançlık

Abilerin konuşuyor çekil kenara

Konuşursam yer yerinden oynar,ezanlar dinmeyecek bayrak inmeyecek türünde açıklamalar bunlar tff izleyince kahkahalarla gülüyodur

0 etki
Ah şu forum ah reelde konuşamayan adamlar gelmiş burada ahkam kesiyor. İstiyorsan telefon adres göndereyim gel yemeğimi çayımı iç öyle konuşalım seninle.

Seni zamanında nakavt ettim diye hep bi çekememezlik hep bi kıskançlık

Abilerin konuşuyor çekil kenara

Konuşursam yer yerinden oynar,ezanlar dinmeyecek bayrak inmeyecek türünde açıklamalar bunlar tff izleyince kahkahalarla gülüyodur

0 etki
0 etki sensin negatifliğin yetti artık kuşum de rahatla.

0 etki sensin negatifliğin yetti artık kuşum de rahatla.
Haksızmıyım sıddık etkisi yok bu söylemlerin

A.albayrakta böyle konuşuyodu kimseye bişey olmuyodu,yine olmayacak heyecanlanma boşa

Ah şu forum ah reelde konuşamayan adamlar gelmiş burada ahkam kesiyor. İstiyorsan telefon adres göndereyim gel yemeğimi çayımı iç öyle konuşalım seninle.

Nette adres verecek kafaya nasıl ulaştın bilmiyorum ama sağlıklı bir ruh hali değil bu,mesajlar hoşuna gitmiyosada yoksayabilirsin ama sen hem okumak istiyosun hemde şikayet ediyosun

Az çok bu ülkeyi tanidiysam bu hafta şaibeli bir var kararıyla skor üretmemezi sağlayıp algıyı "bakın Gs kabadayılıkla etkiledi galip geldi" olarak çevirirler ve olası galibiyete gölge düşürmeye çalışırlar
Bence fbnin 3-0 öne geçtiği maçlarda 100%lük penaltılarını vermeyecekler. Böylece bakın gördünüz mü bizim de hakkımızı yediler ama biz hakemi de yendik diyebilecekler.

Bu tam onların şerefsizliğiyle örtüşen bir davranış olur.

Başkanım kuşların yaptığı ve yapacağı açıklamaları muazzam saplamış. Umarım destek çıkılır Erden başkana. Geleceğimiz o… yıllar sonra bizi böyle canla başla temsil eden yönetici görüyorum kıymetini bilelim

istatistikci abilerden gina geldi artik

sahada futbol namina zerre bir sey oynanmiyor

bu sezon bir tek 10 kisi kalip cevirdigimiz macta fusbal oynadik

onun disinda koca bir sifir

2 gundur var odasi yalama haberlerinin ardi arkasi kesilmiyor

İstatistikleride yanlış yazmışız heralde opta mopta dalge geçmiş haklıyken rezil olduk

Bulaşmayın dedik şu işlere

Haksızmıyım sıddık etkisi yok bu söylemlerin

A.albayrakta böyle konuşuyodu kimseye bişey olmuyodu,yine olmayacak heyecanlanma boşa

Nette adres verecek kafaya nasıl ulaştın bilmiyorum ama sağlıklı bir ruh hali değil bu,mesajlar hoşuna gitmiyosada yoksayabilirsin ama sen hem okumak istiyosun hemde şikayet ediyosun
Realde seni ne tokatliyorlardir var ya.

Geri
Üst Alt