Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.111
- 35.208
- 3.758
Sikecilerden şimdiye kadar ses çıkmaması çok garip normalde 8 10sayfalik destan yaşarlardı f5 cumhuriyeti ıvır zıvır ,muhtemelen en ayyaş yoneticilerinden birisi canlı yayında konusur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ah şu forum ah reelde konuşamayan adamlar gelmiş burada ahkam kesiyor. İstiyorsan telefon adres göndereyim gel yemeğimi çayımı iç öyle konuşalım seninle.Seni zamanında nakavt ettim diye hep bi çekememezlik hep bi kıskançlık
Abilerin konuşuyor çekil kenara
Konuşursam yer yerinden oynar,ezanlar dinmeyecek bayrak inmeyecek türünde açıklamalar bunlar tff izleyince kahkahalarla gülüyodur
0 etki
0 etki sensin negatifliğin yetti artık kuşum de rahatla.Seni zamanında nakavt ettim diye hep bi çekememezlik hep bi kıskançlık
Abilerin konuşuyor çekil kenara
Konuşursam yer yerinden oynar,ezanlar dinmeyecek bayrak inmeyecek türünde açıklamalar bunlar tff izleyince kahkahalarla gülüyodur
0 etki
Haksızmıyım sıddık etkisi yok bu söylemlerin0 etki sensin negatifliğin yetti artık kuşum de rahatla.
Ah şu forum ah reelde konuşamayan adamlar gelmiş burada ahkam kesiyor. İstiyorsan telefon adres göndereyim gel yemeğimi çayımı iç öyle konuşalım seninle.
Bence fbnin 3-0 öne geçtiği maçlarda 100%lük penaltılarını vermeyecekler. Böylece bakın gördünüz mü bizim de hakkımızı yediler ama biz hakemi de yendik diyebilecekler.Az çok bu ülkeyi tanidiysam bu hafta şaibeli bir var kararıyla skor üretmemezi sağlayıp algıyı "bakın Gs kabadayılıkla etkiledi galip geldi" olarak çevirirler ve olası galibiyete gölge düşürmeye çalışırlar
Dunyadaki butun insanlar bos bi sen dolusun zatenMüthiş boş yapıyor
AllahiKuş musun?
Realde seni ne tokatliyorlardir var ya.Haksızmıyım sıddık etkisi yok bu söylemlerin
A.albayrakta böyle konuşuyodu kimseye bişey olmuyodu,yine olmayacak heyecanlanma boşa
Nette adres verecek kafaya nasıl ulaştın bilmiyorum ama sağlıklı bir ruh hali değil bu,mesajlar hoşuna gitmiyosada yoksayabilirsin ama sen hem okumak istiyosun hemde şikayet ediyosun
Icardinin pozisyona @Sami Karakoç penalti degil diyordu
Real madridde mi oynuyor Samet BeyRealde seni ne tokatliyorlardir var ya.