Erden Timur: "Bu şekilde giderse bu lig bitmez, bitirtmeyiz!"

Tugay adam degil, Okan’da hoca. Tum ulke kirmizi kart degil derken Galatasarayli oldugunu iddia eden Galatasarayli oldugu dusunuldugu icin yayina cikmis adam kem kum etti, sadece kendini savundu. Hakemin bizi dogramasi, macin 2-0 oldugu rakibinde ulkenin en kotu savunmasina sahip Alanya oldugu gercegini degistirmez. Gidip boyle bir rakibe karsi oyunu tutamiyosan cok cok kotu bir teknik adamsin. Tinercilerin cop teknik adami icin ne dusunduysek aynisi Okan icinde gecerli. Yonetimin aciklamalarina bakilirsa TFFdeki pisliklerle savasacak cesaretleri yok. Geriye yapabilecekleri tek sey kaliyo oda takimi iyi bi teknik adama emanet etmek.
İyi bir teknik direktör sadece oyunu değiştirir, bu düzeni değil. Anlaşamadığımız nokta bu.

yıllardır bu ligi takip ederim ,hatta daha pis sezonlar oldu daha arsızca şikelerın yapıldıgı dönemlerde oldu lakin ilk defa sezonun başında futboldan ve takımdan sogudum

şayet böyle giderse bu his hem taraftara hem takımada gelecek bence,ya dur denecek yada biat edilecek

Hemen bir manifesto yayınlanmalı resmi siteden. Tüm kirli düzen isimlerle ve belgelerle birlikte ifşa edilmeli. Çekilen operasyonun içindeki tüm piyonların bütün kirli çamaşırları ortaya dökülmeli. Kim kimin şirketinde çalışıyor, kimden maaş alıyor, kim kime ihale vermiş, kim kime sponsor olmuş... Hepsi açıklanmalı. Varsa siyasilerle ilgili de (varsa) belgeli hedef gösterilmeli. Tüm pisliklere savaş açılmalı kamu oyu önünde ve hepsi istifaya zorlanmalı. Bu kişilere her türlü taraftar baskısı da teşvik edilmeli.

İyi bir teknik direktör sadece oyunu değiştirir, bu düzeni değil. Anlaşamadığımız nokta bu.
Aslinda anlasiyoruz renkdas. Duzeni degistirmek teknik adamin isi degil zaten. Duzene comak sokacak merci yonetim. Teknik adam isini yaparsa, yonetimin elini guclendirir. Sezon basindan beri dograniyoruz ama ne oynadinda agliyosun diyene soyleyecek sozumuz yoktu, cunku bizde pek begenmiyorduk ne oynadigimizi. Dun gece ilk defa gercekten isyan cikaracak kadar iyi oynadik ama iyi oyun kirmizi kartla bitmemeliydi.

Bu bir savaşsa savaşta yapılacaklar belli aslında bunları sırayla yaparak başlayabiliriz. Mesela 1. sıradakini yaptık, baktık düzelmedi hemen vakit kaybetmeden 2. sıradaki hamleyi yapmaya geçmeliyiz. Ta ki tüm silahlarımızı tüketene kadar ateş etmeye devam etmemiz gerekiyor:

1. Resmi siteden bir bildiri yayınlayarak Tüm Galatasaraylıların Beinsports üyeliklerini iptal etmelerini istemek.

2. Yine resmi siteden yayınlanacak bildiriyle, aleyhimize kasıtlı olarak yapılan bu hakem hatalarının devam etmesi durumunda yayın havuzundan çıkacağımızı duyurmak.

3. Bütün dünyaya videolar hazırlayarak haber yapmak, Beinsports denen yayıncı kuruluşun Türkiye'de neler yaptığını tüm dünyaya yaymak? Beinsports'un karizmasını çizmek ve bu arapların kötü reklamını yapmak tüm dünyada.

4. KOÇ şirketlerini boykot etmek ve Galatasaraylıların buradan alış-veriş yapmamaları gerektiğini her hafta GSTV'den üstüne basa basa duyurmak.

5. Bir maça çıkmamak ve 3-0 hükmen yenilmek.

6. 2023 yılında yapılacak Türkiye Cumhurbaşkanlığı Genel seçimlerinde Galatasaraylıların mevcut düzen karşıtı oy kullanmalarını istemek.

7. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, FIFA, UEFA, CAS vs.. Uluslararası tüm mercilere dava başvurusu yapmak.

8. Ali KOÇ'dan daha fazla para vererek medyanın satılık kalemlerini satın almak.

Son düzenleme:
Aslinda anlasiyoruz renkdas. Duzeni degistirmek teknik adamin isi degil zaten. Duzene comak sokacak merci yonetim. Teknik adam isini yaparsa, yonetimin elini guclendirir. Sezon basindan beri dograniyoruz ama ne oynadinda agliyosun diyene soyleyecek sozumuz yoktu, cunku bizde pek begenmiyorduk ne oynadigimizi. Dun gece ilk defa gercekten isyan cikaracak kadar iyi oynadik ama iyi oyun kirmizi kartla bitmemeliydi.

Zaten biz istenilen skoru yakaladık dün, durdurmasa daha ilk yarısı çok net 5-6 bitecek maçtı. İkinci yarıya on kişi kaldığımız için düştüğümüzü düşünmüyorum tamamen futbolcular da şuna kapıldı ki, en ufak harekette bu hakem bu maçı dengeleyecek. İki skor farkı koruyup yememeye çalışalım dediler ama maalesef yaslandığın zaman sonuç kaçınılmaz oluyor. Yoksa full yaslansa yanlış isim tercihi de olsa Sefer'i sokup olası bir kontrada gol de yazıp iki farkı yine de yakalarım da demek istemezdi. Boey olmadığı için tabi ki o boşluğu dolduracak kişileri aldı, gerisi eksildi. Bes on dk değil 60 dkya yakın on kişi oynadın. Antep maçında en azından ilk yarı bitmişti. Bu takımın yaş ortalamasına bakınca da form grafiğinin bi 60 dk henüz çıkaramayacağı açık. Değişikliklerle hele de. Çünkü elindeki koz atılmış biri sebebiyle bir eksiye düşüyor. 11-11 olsa misal böyle değişiklik olacağını ben düşünmüyorum. 4 hadi bir golü sayma 3-0 olsa maçın bu noktaya geleceğini de sanmıyorum. Hakemin etkisi Okan'ın etkisinden daha büyüktü.

Bu iş böyle açıklamalarla falan olmaz. Sokağa dökülüp tff’ye mhk’ya basılmadığı sürece tweet atarak video paylaşarak bir yere varamayız.

Ekmeğinden kıyafetinden ayırıp maça giden, saatlerini tribüne harcayan insanların akıllarıyla dalga geçmek basit bir olay değildir. Futbol hiçbir zaman sadece futbol değildir. Sinir krizi geçirenler, kalp krizi geçirenler, günlük yaşantısını etkileyenler her türlü olay var. Bu kadar kasılmaya gerek yok diyenler varsa zaten bu sporu izlemesin.

Biz 2019'da da şampiyon olamazdık. Hazirandaki belediye başkanlığı seçiminde oy alır mıyız düşüncesiyle başakşehiri geri çektiler. Ekrem İmamoğlu kazanınca düşmanlığı daha da arttı.

Taraftar bir tepki vermediği sürece 100 tane Erden olsa bi şey değişmez.
Bir diğeri bizim yönetimlere hep giydiriyoruz ama çok kısa sürede 8-10 yıllık bir yapıya karşı gelmelerini istiyoruz; Taraftar olarak ilk önce yönetimlerin arkasında durmamız lazım ve onlar ile paralel tepki vermeliyiz.

Biz 2019'da da şampiyon olamazdık. Hazirandaki belediye başkanlığı seçiminde oy alır mıyız düşüncesiyle başakşehiri geri çektiler. Ekrem İmamoğlu kazanınca düşmanlığı daha da arttı.
E zaten öyleydi. Hatta Meral hanımın twiti iyi etkileşim almıştı. Üstelik ülkenin durumunu fanatikliğin önüne koyan birçok farklı takımları tutanlar fb, bjkliler de bizi destekledi bu yolda.

Bu kaosda Erden timur gibi bi değeri kaybedeceğiz ona üzülüyorum ben.Adam tek başına üslubunu bozmadan hakkımızı savunmaya çalışıyo karşısında kadınlar farkındalık maçından sonra cincon mincon diye saçmalayan adamlar var.Umarım fazla yıpranmaz.

Dün başkanı dinliyorum "bizi asacak mısınız kesecek misiniz bize ne yapacaksanız bir seferde yapın" diyor. Bu ne ezikliktir ya? Sen böyle mi savunuyorsun bu klubun hakkını? Resmen teslim bayrağını çekmiş bir başkan görüntüsü. Savaş böyle yapılmaz, madem savaştayız bu camianın tüm gücünü, lobisini kullanarak koç'un karşısına çıkacağız. Bizi şampiyon yaptırmıyorlar mı biz de feneri şampiyon yaptırmayacağız gerekirse trabzon şampiyon olsun diye her düzeni kuracağız. Herkes haddini bilecek. Hayırdır Galatasaray'ı kim asıp kesebilir? Hangi camiayı yönettiğinden bihaber bir başkan var.

LM-X525 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt