Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Yahu adam en doğru cevabı veriyor. Ne diyorsunuz. Bundan güzel cevap mı var işte. Sanki buradaki kimse bilmiyor. Adam çıkıp diyor derin Galatasaray zarar veriyor diyor. Daha ne desin.

gs adabıymış.

adabı olan mert olur. bu şerefsizleri güneş ışığında ifşa edip camiadan def etmeden kimse edep adap konuşmasın çünkü ortada edepsizlik adapsızlık şerefsizlik var.

erden timur diyor ki "bunlarla uğraşacaksak bunların olduğu yerde uğraşılmaz"

belli ki başkan buna yol verdi, yöneticilerden de hançer vuranlar oldu.

adam da gitti.

Dursun yönetimi bugün itibariyle bitti lakin başkan kim olursa olsun liseli fosillerin tamamı ölmeden içeride ki bu pis dedikodu siyaseti bitmeyecek bence

"yakıp yıkmadan bununla mücadelei edilmeli - öznesini o yüzden kulanmıyorum - kişilerle mücadele değil - PİS YAPIYLA mücadeledir.. kişileri hedefe koyarsan GS zarar görür. Daha büyük bir mücadele var bu işte...önce bunun anlaşılması lazım"

Keşke seçimden önce açıklasaydın şunları başkanım. Rezil herifler tekrar seçilmezdi belki.

İftira atanlar kadar Erden beyin arkasında durmayanlar da bu kulübe ihanet etmiştir. O koltukta durmayı haketmiyorlar.

Hepinize yazıklar olsun.
Kendisi söyledi sampiyonluk yarısında olduğumuz için aciklayamadim diye.

Bunak fosiller şu adamı yediler. 2 sene şampiyon olmuşuz türkiye'nin bayerni olma fırsatı var rakip 10 yıldır şampiyon olamıyor yine psikolojik üstünlüğü elimizle rakibe veriyoruz. Zaten koç denen kahpeyle bir erden baş ediyodu şimdi dursunu tokat manyağı yapar. Sağlam Transfer filanda olmaz. Nerde çıkma ucuz menejer önerisi var toplarlar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Kusra bakmayın - özne / isim kullanmam - bu kim ikesime fayda sağlar ama genel probleme çözüm olmaz. Bazı şeylere ceva verirken , bazı şeyleride yıkmamak lazım. bu doğru olmaz. kusra bakmayın o yüzden"

Hayır bir de kalsaydı mücadele etseydi diyorlar. Yahu adam açık açık diyor. Bana tutunacak bir dal lazımdı. Dursun bana arka çıksaydı ben kalırdım diyor. İçeriden mücadele ederdim. Adamın gitmesini isteyenlerden biri ise belli ki Dursun. Adam ne yapacak başkana karşı görevli iken mi mücadele edecek. Olur mu öyle şey.

sorular hoperlörden geliyor duyulmuyor anasını satayım ya

Geri
Üst Alt