Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

Erden bu ayrılığı hangi amaçla yapıyor esas sorulması gereken oydu , kırılmış kızmış şekilde benden bukadarmi diyor yada ayrılıp bir şekilde bu yapıyla mücadele edip güçlü birsekilde dönme düşüncesi varmi eğer varsa kazanan biz oluruz

gram empati duymuyorum, allah sizi bildigi gibi yapsin, bom bos gerekce. neymis icerde birilerine alinmis, ver ozaman isim temizlensin hayret birsey. tamam bitti bizim takim, transfer mansferde beklemeyin. futbolcularin ayni performansinida beklemeyin!!!

Kulübe hiçbir faydası olmayan ama kendisini kulübün sahibi olarak gören pilavcı tayfa, bu kulübe emeği geçen insanlara iftira atmaktan başka ne işe yararsınız siz?
Bu kulübe hiç faydanız olmadığı gibi zararınız dokunuyor.
Siz bu kulüpten temizlenene kadar gerçek Galatasaray taraftarlarına rahat yok

Baştan beri diyorum Dursun, Erden’i seçilebilmek için kullandı.

Başarılar gelince de ihtiyacı kalmayıp attı. İki sezon önce Eşref Hamamcı’yı isteme amacım da buydu. Dursun Özbek ve Metin Öztürk bana güven veren tipler değil.

"İcardi başta olmak üzre futbolcu grubunun bundan olumsuz etkilenecek algısı var - onlarla konuştunuz mu ? Seçim sürecinde neden konuşmadınız?"

"Şampiyonluk varken beni kessenizde açıklama yapmazdım - bunlarında seçime etkisi olmaz. Bir taraf ya da öbürü değil . Camia içindeki sıkıntı bu. Benim için daha kolay olurdu , tartışma büyümeden keser atardım ama şampiyonluk söz konusu olduğu için tutmak zorundaydım.

"Oyuncularla şampiyonluktan sonra konuştum. hepsine söyleyemesemde - kutlamalara katılamdığım için orda değil sonradan konuştum. Ben ne görev ne vazife - GS ile ne gerekse ben yapacağım zaten. Onlara da söyledim - ben hep sizinleyim - hep ilgileneceğim , her desteği vereceğim..."

ne icin ozaman ünal aysali sectirmediniz ulan?????? madem bukadar kaosdaydiniz ne faydaniz olacak simdi kulübe????

Yazıklar olsun gerçekten. Egonuzda boğulun. Adamı çekemeyenler indirmiş öyle gözüküyor.

Ah ulan şöyle bir değeri kaybetmek. Liseli fosiller ve onların yardakçıları. Umarım en kısa zamanda defolup gidersiniz şu dünyadan.

Hep fossiler diyoruz da, bu pis yapının sadece fosillerden oluştuğuna emin miyiz? Metin Öztürk mesela, fosil sayılmaz. Ama bunun gibi daha bir çok kişi olabilir.

Bu adamı küstüren, iftira atanları amiyane tabirle yatırıp sikmek lazım

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Geri
Üst Alt