Erden Timur, Galatasaray'daki Görevinden Ayrıldı

ileride başkan olur deniyordu ama başkan olsa bu eleştirilerin çok daha fazlası olacak içeriden. onlarla hiç uğraşmak istemez gibi geliyor.

Bu kulübün parasını kime teslim edersin deseler firesiz ilk sıraya yazılacak adama komisyoncu diyen dedeler uzun zamandır üyelik aidatını bile ödemeyen tipler defolup gidin şu kulüpten ...
Tamda bu nedenden dolayı - üyelik sistemi MAKSİMUM katı hala - hep başkan tanıdığı - üye referansın falan oalcak edecek.

istediklerii seçerek üye yapıyorlar.

sen zengin bile olsan uğraşman lazım üye olmak için hep. network kurman lazım vs vs.

Öyle olmasa hepsi linç edilecek çünkü.

AŞIRI sinirli ve üzgünüm. Erden Timur'u hayata bakış penceresi ve içinde bulunduğu duygusallık bakımından kendime çok yakın hissettiğim için seviyordum ve şu an katbekat arttı sevgim saygım. Bu adamın açıklamalarında, ses tonunda, mimiklerinde gerçeklik ve uğranmış bir haksızlık var.

Abi bir de burada yazılanları okudum son 3 sayfayı atladım artık.

İsim ver isim ver demişsiniz de, adamcağız;

tutunacak dalım kalmadı,
en çok sarıldıklarım zarar verdi,
kimse kalmam için ortam oluşturmadı,

gibi çok net bir ok işareti yapmış.

DURSUN ÖZBEK baş müsebbiptir. İkinci olarak METİN ÖZTÜRK denilen herife bakmak gerekir.
Ben böyle düşünüyorum.

Sinirim ve moralim bozuldu, şu an daha fazla takip etmeyeceğim. Galatasaray adına hayırlısı olsun ama pek hayırlı bir sezon olmayacak gibi.

Galatasaray'ın içindeki kımıl zararlıların, Galatasaray'a yük olanların, hiçbir halta yaramayıp iftira atanların, ayak bağı olanların, hepsinin ALLAH BELASINI VERSİN.

Biz de bilmiyorduk bunu :) Sanki ilk kez kendisine yapiliyor bu isler.
Vallahi 48 yaşındayım. Bugüne kadar gözleri dola dola bunları anlatarak istifa eden bir yönetici görmedim.

Bizim bilmemiz ayrı bir yöneticinin çıkıp bunları konuşması ayrı. Erden Timur kıvılcımı yaktı gerisi gelir umarım.

Dursun'dan başlayarak...

Erden bu ayrılığı hangi amaçla yapıyor esas sorulması gereken oydu , kırılmış kızmış şekilde benden bukadarmi diyor yada ayrılıp bir şekilde bu yapıyla mücadele edip güçlü birsekilde dönme düşüncesi varmi eğer varsa kazanan biz oluruz

Sordular simdi.. fikri ve plani yokmus

Hop sponsorluklar düşünce ne yapacaksın şimdi dursun. Pahalı transferi unutun dede haklı çıktı maalesef.
Free, gözden düşmüş mallara paralar akacak

"Taraftar üzgün - futbolcular üzgün - okan hoca biel üzgün...bu mücadelenin sonucu ne olacak? sonraki seçim için planınız var mı?" sorusu geldi

"Ne olacak kısmını bilemem. İnsanin bünyevi bir amaç o kadar motive edemez. insanın içinde 1000 tane insan var - kendini şartlamaması lazım. O yüzden değer mücadelesi diyorum. Her şeyin bir amacı var gibi konuşuluyor."

Dedikleri doğrudur yanlıştır birşey diyemem yaşayan kendisi sonuçta. Ama tuhaf durumlar var gibi hissediyorum camia içinden o onu dedi bu bunu dedi küstüm falan bilmiyorum arkadaşlar bana mantıklı gelmiyor. Fenerde neler neler diyorlar birbirlerine görmüyor musunuz ? İşin içinde bir iş var da bilmiyorum komisyoncu hırsız denilemez iftira olur bu orası net ancak kendisi de öyle çok masum değil gibi bir bilgim yok tamamen hissiyat. Sanki gideyim geri kurtarıcı olarak geleyim vs başka planları var gibi geliyor bana.

Hop sponsorluklar düşünce ne yapacaksın şimdi dursun. Pahalı transferi unutun dede haklı çıktı maalesef.
Free, gözden düşmüş mallara paralar akacak
çekmeyecek sponsorlukları(kendininkileri ) ama aracı olduğu sponsorluk veren diğerleri "Erdene bunu yaptınız - nah size sponsorluk " derse şirketler ayrı tabi.

Geri
Üst Alt