Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.224
- 33.594
- 3.073
derin gsisim ver arkadas isim, kim bunlar?????
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
derin gsisim ver arkadas isim, kim bunlar?????
derin gs hep lehimize calismiyor muydu?derin gs
Tamda bu nedenden dolayı - üyelik sistemi MAKSİMUM katı hala - hep başkan tanıdığı - üye referansın falan oalcak edecek.Bu kulübün parasını kime teslim edersin deseler firesiz ilk sıraya yazılacak adama komisyoncu diyen dedeler uzun zamandır üyelik aidatını bile ödemeyen tipler defolup gidin şu kulüpten ...
baslarim derinine, onu bunu yapiyolar diyor, temizlenmesi lazim diyor, isim vermeden nasil temizlenecek???derin gs
Deniz reis şu ortamda herkes gerginken mizaha ara versekHala neden isim vermiyorum diye yazanlar var ya bunlar ilk yenilgide hocayı oyuncuyu yiyenler işte
madem Icardi bu kadar bağlı bu adama ona da güle güle diyelim yavaştan
Benim de aklıma ilk gelen şey bu.

Vallahi 48 yaşındayım. Bugüne kadar gözleri dola dola bunları anlatarak istifa eden bir yönetici görmedim.Biz de bilmiyorduk bunuSanki ilk kez kendisine yapiliyor bu isler.
Erden bu ayrılığı hangi amaçla yapıyor esas sorulması gereken oydu , kırılmış kızmış şekilde benden bukadarmi diyor yada ayrılıp bir şekilde bu yapıyla mücadele edip güçlü birsekilde dönme düşüncesi varmi eğer varsa kazanan biz oluruz
Bu taraftara fazla derken bunu kastediyorum işteBiz de bilmiyorduk bunuSanki ilk kez kendisine yapiliyor bu isler.
çekmeyecek sponsorlukları(kendininkileri ) ama aracı olduğu sponsorluk veren diğerleri "Erdene bunu yaptınız - nah size sponsorluk " derse şirketler ayrı tabi.Hop sponsorluklar düşünce ne yapacaksın şimdi dursun. Pahalı transferi unutun dede haklı çıktı maalesef.
Free, gözden düşmüş mallara paralar akacak