Erden Timur: “Her masada, her yerde, her zerrede biz varız”

Erden Timur: "Maçlarımızdaki hakem hatalarını not ettik. Bilimsel olarak çalışma yapacağız. Kendi maçlarımızı ve diğer maçları izleyecek bir ekip oluşturuyoruz. Video özet olarak hazırlayacağız. Uluslararası eski hakemlerden heyet oluşturacağız ve değerlendirme alacağız."

Erden Timur: “Her platformda yer alacağız. Bir izleme ekibi oluşturuyoruz. Bundan sonra gözünüzü kırptığınız her yerde bir olacağız. Herkesin göreceği her yerde olacağız. Manipülatif şeyler olduğunu düşünmüyoruz ama kontrol edeceğiz.”

Bu çok önemli yayıncı kuruluşun hangi pozisyonu kime kaç defa tekrar tekrar gösterdi, bizim pozisyonu kaç defa tekrar gösterdi hepsini not alıyoruz dedi.

Herkes atıp tutuyordu Lucas ve Mertens transferinde Arda iknacı oldu bilmem ne diye.

Bu arada Sanchez'i ikna etmek için Arda'ya gerek yok ki, o adam parasına bakar.
juve 5m verdiyse ki bizzat sahit oldum diyor adam para çok şey ifade ediyor olabilir ama hersey değilmiş. gerçi orda da duygusal bişeylerin oldugu kesin juve ile napoliye karsi oynamak istemediğinden kaynaklı olabilir.

Levent tuzemen de ardanin ne kadar onemli bi rol aldigini falan anlatıyordu. Ayip be kardesim

Esneme yapılmamalı çok fazla çıkış rakamından . Milyonlarca Galatasarylının da hayalleri var. Ben mesela bir avrupa kupası daha görmeden ölmek istemiyorum. Galatasarayı yeniden tüm avrupa konuşsun istiyorum.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Yillar sonra eksiksiz bir kadro kuracakken nelsson oyunbozanlik yapti. Simdi yerine stoper arayacagiz kisitli zamanda.

Biz Danimarka'dan alana kadar kimse bilmiyordu Nelsson'u ve 7 milyon gibi yüksek yatırım yaptık. 20 altı vermemek lazım, hatta getirsin serbest kalma bedelini gitsin. Bu Sevilla kulübü ve Monchi denilen ....... 'nın her zamanki gibi önce futbolcuyu ayart, futbolcu kulübe resti çeksin mantığı ile ucuza alalım mantığı bu sefer tutmamalı. 4 sene sözleşmesi var bildiğim kadarıyla, gerekirse kadro dışı kalsın ama kesinlikle 15 milyonlara falan gitmemeli. Ayrıca kulübün Sevilla ve Monchi hakkında Fifa'ya suç duyurusunda bulunması gerek.

Nelsson’un gitmek istemesinde bir sorun görmüyorum.

25 milyon Euro çıkış maddeni ödeyen seni alabilir, onun dışında amacımız şampiyonluk, senin de bunda önemli bir rolün olacak dersin.

O noktada sorun çıkartırsa ve maçlarda ve antremanlarda performans düşüklüğü gösterirse o zaman profesyonelliği ve karakteri tartışılır.

Erden başganı çok seviyorum yav acaip planlı ve zeki hareket ediyor.

Nelson'u ta ilk hazırlık maçında yazmıştım suratı beş karış var bir sıkıntı diye. Geçen sene taraftara şirin görünmek için şov yapıyordu bu sene onu göremedik yolu açık olsun. Kendisinden daha iyi defans bulacağımıza şüphe yok.

Geri
Üst Alt