Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gün içinde de yazdım, Ben olsam Brotherimi getiririm Sportif Aşye diye.alternatif planda Cenk Ergün - Mehmet Özbek gibi isimler geçiyor ...
çok canımı sıktı şu iş. bildiğin kendi kendimizi bozmaktan başka olay değil valla.
Eminim bu adamın bizimle yaptığı reklama ihtiyacı yok. Bu kadar sevgiye rağmen bırakacağım diyorsa ciddi bir mücadeleden kaçmış gibi görünecek yazık olur.
Umarım olmaz ve her planın tamamlanma aşamasına geldiği hem ekonomik hem de sportif başarılı 2 yıl daha geçiririz. Sonra da artık bayrağı yeni genç Erden Timur gibi biri daha ileri götürmek için devir alır. Gerçi Erden Timur kendisi Sportif Aş'de Gs siyasetine dayanamıyorsa başkan olarak dayanması çok daha zorSeneye mayıs ayında olağanüstü seçim olur.
Mehmet ozbek geliyorrr
Ben zaten reklam için bizle olduğunu düşünmüyorum. Ama içeriden gelen seslere dedikoduya küsmek bana komik geliyor, sacha nın satışı sonrası çok ses yükselmesinin iki nedeni var okan hoca ve ET. Bu sevgi varken icardiyi satmak zorundayız bile dese bir grup taraftar destek olup arkasında durur. Buna rağmen iki üç fesatın dediği şey yüzünden ayrılacaksa yazık eder kendine.Erden Timur'un hiçbir şeye ihtiyacı yok üstat. Aileden zengin 1 adam ztn. Mersinin yarısı bunlarındı eskiden. babası müsiad başkanıydı, sonra onursal başkan falan oldu. düşünüldüğü gibi sıfırdan gelme değil Et.
herhangi 1 tehdit aldığını da sanmıyorum, muhtemelen yaptığı açıklama doğru. içeriden yükselen seslere kırgınlığı var.
Transferde yönetici başarısı futbolcunun performansıyla ölçülmez sözleşme detaylarındaki başarıyla ölçülür. Yaptığı sözleşmelerin hiçbiri kulübü ateşe atacak sözleşmeler değil. Tam tersi çoğu satılabilir kar edilebilir sözleşmeler. Angelino'yu beğenmedin zararsız gönderdin. Zaniolo'yu aldın zarar etmeden göndereceksin. Keza Ziyech'i istemesen almazdın opsiyonları esnekti, Ndombele Aurier Vinicius kısa vadede kullanıp atılacak basit sözleşmelerle geldi.
Adam her şeyi kulüp yararına en mümkün olan şekilde ayarladı. Gerisi hocanın işi.
Drogba kim allah aşkına yaw her iyi eski topcu bu gorevlerde basarili olacak diye bir sey mi var
Mehmet Özbek geri geldiği an ilk taşı senin atmanı bekliyorum.Erden Timur'un transferden ziyade takımlar oluşturduğu bağ, orada oluşturduğu ortam vb. için kalmasını istiyordum. Transfer işi tamam önemli bir iş ama sonuçta iyi transferi yine yaparsın Fernando, Gomis vb. gibi herkeste transferde hata yapar yapmayan takım yok dünyada. Bizim zaten omurgamız ve yıldızlarımız var artık bundan sonra yapılacak olan scoutları dinlemek bence ama o bağı- ortamını kurabilecek insan sayısı daha az ben Erden Timur'un asıl öneminin burada olduğunu düşünüyorum.
kritik kısım bu zaten - adam futbolculara para dışında kafa rahat ortamı hazırlayıp koruyan bir profildi.Erden Timur'un transferden ziyade takımlar oluşturduğu bağ, orada oluşturduğu ortam vb. için kalmasını istiyordum. Transfer işi tamam önemli bir iş ama sonuçta iyi transferi yine yaparsın Fernando, Gomis vb. gibi herkeste transferde hata yapar yapmayan takım yok dünyada. Bizim zaten omurgamız ve yıldızlarımız var artık bundan sonra yapılacak olan scoutları dinlemek bence ama o bağı- ortamını kurabilecek insan sayısı daha az ben Erden Timur'un asıl öneminin burada olduğunu düşünüyorum.
Yok o gelmez. Bu haber çıkmadan da söylemiştim Erden Timur bence devam edecek ama etmezse yerine konuşulan 2 isim var İbrahim Hatipoğlu ve Ali Yüce diye. İbrahim Hatipoğlu belirlenmiş demek ki. Bizim bu işten kurtuluşumuzun yolu doğru bir şekilde profesyonelleşmek. Doğru bir SD ve doğru bir profesyonel ekip(Demireli- Akman vb) gibi. Bunu yapmalıyız artık ama bunu yapabilecek isim olarakta ben Erden Timur'u görüyordum açıkcası bu sene bu yapıyı kurup geri plana çekilmesi daha doğru olurdu.Mehmet Özbek geri geldiği an ilk taşı senin atmanı bekliyorum.