Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Çok zaman ayırdığı için iş, sağlık ve aile sorunu yaşıyorsa;
-Görev yükünü azaltacak bir yönetici daha yanına eklenir en azından görev yükü yarı yarıya azaltılır ama yinede devam ederdi.

2- Icardi, Okan hoca ve takımın kal demesine rağmen kalmıyorsa;
-Kalmak istemesine rağmen ciddi fikir ayrılıkları olmuştur az çok ileride yaşanacak olumsuz tabloyu biliyorsa bu yükün altında olmak istemiyordur.

Şu ana kadar konuşmayıp ne var ne yoksa içine atıyor buna neredeyse eminim.

Her şey iyi giderken konuşmak istemiyordur çünkü mütevazi bir insan gidip Galatasaray başkanıyla ciddi fikir ayrılığı yaşadıysa bunu açıklamak yerine çeketini alır ve çıkar gider.

Son düzenleme:
Cenk Ergün'ün de transferleri maliyetli de olsa o da iyi oyuncu alıyo yine de :D

Hayir diyemem ama iste biraz oldu bittiye getiriyor.

Ben transfer konusunda korkmuyorum Erden'in olmayisina acikcasi. Gorduk bu sene iste hem maliyetli hem de verim orani cok dusuk bir sonuc cikti ortaya. Ancak, hoca ile iletisimi nasil olur bu trio'nun orasi muamma.

Bu işte en az suçlu Erden Timur'dur

Bir Galatasaraylı olarak hakkım varsa sonuna kadar helal olsun derim

Aldığı her karara saygı duyarım

Hayir diyemem ama iste biraz oldu bittiye getiriyor.

Ben transfer konusunda korkmuyorum Erden'in olmayisina acikcasi. Gorduk bu sene iste hem maliyetli hem de verim orani cok dusuk bir sonuc cikti ortaya. Ancak, hoca ile iletisimi nasil olur bu trio'nun orasi muamma.
Erden Timur'un başardığı şey sözleşme şartları. İyi anlaşmalar yapıyor geldiğinden beri maddi olarak.

Erden Timur'un başardığı şey sözleşme şartları. İyi anlaşmalar yapıyor geldiğinden beri maddi olarak.

Yani like attim ama cok da katilmiyorum renkdas. Zaha'nin maliyeti vs.. ortada. Bu sene CL gidememis oldugumuz (buyuk risk alindi) senaryoda cok farkli seyler konusuyor olabilirdik. Ancak, Cenk Ergun'unde ondan kalir yani yok pek tabi.

Yani like attim ama cok da katilmiyorum renkdas. Zaha'nin maliyeti vs.. ortada. Bu sene CL gidememis oldugumuz (buyuk risk alindi) senaryoda cok farkli seyler konusuyor olabilirdik. Ancak, Cenk Ergun'unde ondan kalir yani yok pek tabi.
Ne varki Zaha'nın toplam maliyetinde? Satamayacağın piyasası olmayan Rashica'ya 7.5 bonservis + 4 yıllık 2.5'tan maaş versen daha maliyetli olacaktı. Zaha hem daha büyük oyuncu hem de EPL'de piyasası var. Yazın West Ham çıkıp 10 verse şaşırmam.

takım kötü gitmeye başlarsa ki gayet olası ve floryayı hükümete yakın birilerine verirse ocak ayında seçime gideriz ve mali genel kurulda özbek ibra olmaz

#leyla ile mecnun from Mecnun mu Çınar?

bari futbolcuların satış işlerine baksın, oyuncu ve aileleriyle bağını koparmasın :crushed:

Tekrar oku yazduğumu istersen. Rashica yatırımının geri dönüşü yok ve toplam maliyeti daha yüksek. Zaha hem daha kaliteli oyuncu, hem piyasası var İngiltere'de, hem de toplam maliyeti daha uygun. Piyasasının olduğu ligde de yüksek maaşlar verilebiliyor yani bu da satabilmek için bir sebep.

Yönetici olarak düşünüldüğünde Zaha'ya gitmek ve yatırımı onun üzerine yapmak çok daha mantıklı. Futbol adamı olarak teknik-taktik farklı şeyler söylenebilir ama konu parayı yönetenin fikriyse yatırımı Zaha'ya yapmak daha mantıklıydı.

Tekrar oku yazduğumu istersen. Rashica yatırımının geri dönüşü yok ve toplam maliyeti daha yüksek. Zaha hem daha kaliteli oyuncu, hem piyasası var İngiltere'de, hem de toplam maliyeti daha uygun. Piyasasının olduğu ligde de yüksek maaşlar verilebiliyor yani bu da satabilmek için bir sebep.

Yönetici olarak düşünüldüğünde Zaha'ya gitmek ve yatırımı onun üzerine yapmak çok daha mantıklı. Futbol adamı olarak teknik-taktik farklı şeyler söylenebilir ama konu parayı yönetenin fikriyse yatırımı Zaha'ya yapmak daha mantıklıydı.

Rashica ile ne alakasi var konunun yaf ?

gelsin aponun komisyon transferleri(amrabat,belhanda vs…)

Gayet maliyetli secim olmus ustune de katkilari oldukca tartisilir.
FFP yüzünden kısıtlı bonservis kredimizi Icardi ve Davinson'dan yana kullanıp Rashica yerine de bonservissiz Ziyech ve Zaha almak neresinden bakarsan bak büyük yöneticilik başarısıdır. Gerisi Okan Buruk'u ilgilendirir.

erden baska bi kimlik, bi adamdan fazlasi, wanda erden beni ikna etti onun icin geldim dedi, mertensin esi balkonda erdene mutluluk gözyasi döktü sarilarak, futbolculari saymiyorum ona tapanlar var icardi, torreira, eger giderse dalimiz kopar, seneyi bosa gecirmis oluruz!!!

FFP yüzünden kısıtlı bonservis kredimizi Icardi ve Davinson'dan yana kullanıp Rashica yerine de bonservissiz Ziyech ve Zaha almak neresinden bakarsan bak büyük yöneticilik başarısıdır.

Kagit ustunde evet. Kalani yok diyorum.

Alinmayan ortasaha, sag bek (Boey gidecegi belli), solbek problemi, yedek forvete Vinicous gibi bir profil. Sana gore basarili demek ki ? Abi adamin olayi tek transfer degil. Bu sene transferlerimiz gayet vasat alti ya da yetersizdi. Iliskileri iyi, hoca ile iyi, oyunculari motive etmesi iyi, haklarimizi savunmada iyi lafimiz yok. Transfer ustunden suyun ustune cikarmak anlamsiz bir de Rashica ustunden acikliyorsun kimse sana Rashica Vs... demedi/yapmadi. Koca yaz + devre arasi transferi yasadik. Neyse, katilmiyorum renkdasim. CL'ye gitmedigin senaryoda, ozellikle bir daha dusun lutfen.

Olası bir kötü sezon başlangıcında, olası bir ufacık puan kaybında ortalığı yangın yerine çevirmekte fayda var. Bu işin şakası yok. Kimse Galatasaray'ı tekrar dibe çekememeli.

Zerre kadar başarısızlığa tahammülümüz sıfır. O beşinci yıldız 2024-2025 sezonunda takılacak!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt