Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun Özbek şuan baskı altına girecek. Hata elbet yapabilir ama göz göre göre hata yaparsa çok farklı şeyler olur onun adına.

Okan da Erden gibi fazla pozitif bakıyor bu olaylara, Terim gibi tepki koyamaz o da.

Hatta Erden koyuyordu da işte sindirdiler basın toplantılarına tek çıkarmayarak falan (en büyük kırgınlığın geldiği nokta).

Cenk Ergün de intikamımı aldım diyordur malum onu pasifize edenler de Erdenle Okandı.
Basın toplantısına tek çıkınca da Erden Timur'u yalnız bırakıyorlar diyorlardı.

Fenerin şampiyonluğuna, bizim ligde ilk 5'e giremeyişimize şimdiden kendimi hazırlamaya başlamalıyım.

Metin ozturk muradına ermiştir başkanlık yolu açıldı dursun sonrası için.

Basın toplantısına tek çıkınca da Erden Timur'u yalnız bırakıyorlar diyorlardı.
Kim diyordu? Aksine arkada kalsın konuşmasın dedi herkes.

6 aydır her gün konuşuyor, ne anlatıyor anlayan var mı? Diksiyon sıfır, stadına girene sayın der, siyasi propaganda yapar. Hataları saysam yol olur burdan uzaya.

Erden’in geçen sene 3 bu sene de 1 açıklaması var dengeleri bozan, az konuşuyordu ama öz konuşuyordu, Dursun onu da engelledi.

işleri dursun'a bıraktığı takdirde takımın çökeceğini bilmior olamaz
rakibe mourinho gelmiş
şu ortamda bırakıp giden kişi kulübe ihanet etmiştir

Kim diyordu? Aksine arkada kalsın konuşmasın dedi herkes.

6 aydır her gün konuşuyor, ne anlatıyor anlayan var mı? Diksiyon sıfır, stadına girene sayın der, siyasi propaganda yapar. Hataları saysam yol olur burdan uzaya.

Erden’in geçen sene 3 bu sene de 1 açıklaması var dengeleri bozan, az konuşuyordu ama öz konuşuyordu, Dursun onu da engelledi.
O dönemi hatırlıyorum sosyal medyada falan sadece Erden Timur çıkıyor konuşuyor diğerleri de yanında çıksın Erden Timur'u yalnız bırakılıyor minvalinde bir sürü eleştiri vardı o dönem.

Şahıslara her zaman bağlıyız Terim Galatasaraylı olmasa kulüp aynı seviyede mi olurdu ya da Erden Başkan ve Okan Hoca 13. takımın üstüne gelmese alır mıydık iki şampiyonluğu.

Galatasaray'da eskiden başkan seçilme kriteri sportif başarı değildi Canaydın o kadar başarısızlığa rağmen sürekli seçilirdi artık öyle değil başarısızlık riskini alıyorlarsa sorumluluğu da üstüne alırlar.

Okan da Erden gibi fazla pozitif bakıyor bu olaylara, Terim gibi tepki koyamaz o da.

Hatta Erden koyuyordu da işte sindirdiler basın toplantılarına tek çıkarmayarak falan (en büyük kırgınlığın geldiği nokta).

Cenk Ergün de intikamımı aldım diyordur malum onu pasifize edenler de Erdenle Okandı.
Okan Buruk zaten işine odaklı daha çok. O tarz bir tepki beklemiyorum. Hocayı rahat ettirsinler o yine götürür işi. Yöneticilik oynama tabirini ondan kullandım. Tesislere o huzursuzluk sirayet edince yokuş aşağı gidiyoruz genelde.

Dursun ozbegin hiç umrund değil vallahi adamin ağzı kulaklarinda her röportajında

O dönemi hatırlıyorum sosyal medyada falan sadece Erden Timur çıkıyor konuşuyor diğerleri de yanında çıksın Erden Timur'u yalnız bırakılıyor minvalinde bir sürü eleştiri vardı o dönem.
Oradaki tepki yönetimde olan ama Galatasaray hakkını zerre savunmayanlaraydı. Twitter hesabından itidal çağrısı yaparsan sana terörist diyenlere evet o tepki gelir.

Metin Öztürk mesela 2 senedir ne işe yarıyor açıklar mısın?

Oradaki tepki yönetimde olan ama Galatasaray hakkını zerre savunmayanlaraydı. Twitter hesabından itidal çağrısı yaparsan sana terörist diyenlere evet o tepki gelir.

Metin Öztürk mesela 2 senedir ne işe yarıyor açıklar mısın?
Erden Timur yalnız bırakılıyor eleştirileri vardı dediğim gibi. Daha sonra birlikte toplantı yapmalar falan ortaya çıktı. Metin Öztürk'ün yaptığı iş ne alaka? Zira bu yönetimde ne yaptığını anlamadığım ve güvenmediğim isimlerden biri diye daha önce söylemiştim. Mevcut yeni yönetim listesinde kendilerine güvendiğim ve GS adına yararlı iş yapacağına inandığım isimleri tekrar yazayım Ali Yüce, Fatih Demircan, İbrahim Hatipoğlu bir de kadın futbolda göründüğü kadarıyla başarılı işler yapan Emir Aral var. Az çok ne işle uğraştıklarını bildiğimiz başarısız olan baskette Can Natan var, yine bu sene Voleybol'da iyi kadro kurdu gibi gözüken ama geçen sene başarısız olan Cibara var. Metin Öztürk, Eray Yazgan, Niyazi Yelkencioğlu(sponsorluklarla ilgilendiği söyleniyor ama Erden Timur'un yaptığını biliyoruz) bu isimlerin ne işe yaradıklarını hiç bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt