Erden Timur İstifa Ediyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskanimi üzen nasıl bir ortam var ya şaka gibi bu insani da soğutan ortam gs sevdalısı bir ortam midir . Yazık umarım devam eder bir sonraki başkan adayımız erden başkanımız . Forumda da ilk yenilgiden burası gs deyin saçmalayacak okana oyunculara hoca değil oyuncu değil diyenler de aynı mantik

Erdenin gidişi bu yönetim için sonun başlangıcı olacak ,Okan da çok yipranacak ama çok geçmez bu yönetimden kurtuluruz ve güçlü bir yönetim gelir

3-5 insan deyip adami karalamayin. Baskan bile adamin arkasinda durmuyorsa Erden Timur ne yapsin. Adam o kadar vakit harciyor Galatasaray sevdalisi biri. Daha 2 hafta once basket macinda gordum kendisini. Adami gordugun anda yuzumde guller acti. Bu adam kotu olamaz diyorsun. O kadarda seviliyor kendisi. Onca hakarete, tehdite ve icimizdeki bunaklara ragmen Erden Timur'u desteklemeyip bir de uzerine yonetimin icinden ( baskanda dahil ) olmak uzere adami yipratirsaniz tabi kalmak istemez.

Cikip acik acik boyle boyle yaptilar diyecek Erden baskan. Bizde gereken kisilere gereken tepkiyi verecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt