Erden Timur: "Nelsson ve Boey'in kaldığı bir senaryo düşünürsek 5-6 transfer yapacağız"

Bütçeyi zorlayacağız teklifimizi yapacağız
Beklemeye geçeceğiz
Sonrası yolumuza bakacağız sanki
Santrafor da kalmadı takımda
İnşallah İcardi olur
Psikolojik üstünlük oldu İcardi

tm menajer sirketleri konusunda pek güvenilir degil bence listede olmayan bir topcuyu önermistir

isim sormayın artık. Bitmek üzere olan transfer var mı diye sorsanıza

Tielemans’i hatalı transfer olacağını ilk günden beri diyordum. Villa’ya imza atınca da yazdım başlığına. Yanılmadım ki listede de yokmuş. İsimlere takılmayın arkadaşlar. Bize profil ve kimya/karakter birşeyler anlatır.

Erden Timur: "Hedefimiz, hayalimiz belli; Avrupa şampiyonu olmak istiyoruz."

Arabistan'a gidecegini dusunmuyorum aile yapisini baz alirsak. Buradaki rahat ortami orada bulamaz.
Arabistan' da imana gelip 5 vakit namaza başlaması, Wanda' nın tesettüre bürünmesi filan gerekmiyor. Bizdekinden daha sık gider sağa sola, ne yapacaksa yine yapar ki Arabistan' da iken de çok kısıtlanmayacaktır; adamına göre muamelenin kralı orada (Öyle diyorlar, hiç bulunmadım)...''Money talks'' gözüyle bakıyorum olaya; 7-8 nere, 30-40 nere?!..

Espri yapmış come to gs diyerek... Onu bırak dursun başkanda bizi yemiş gibi yanlış duymadıysam görüşmelerimizin %90 seviyesine gelen birisi yok dedi :crushed:
%90 ile %100 arasında bile bence çok ciddi mesafeler var dedikten sonra üstelik bahsettiklerimizde de henüz %90 civarına gelmiş bir transfer yok dedi. Bakalım, hayırlısı

tm menajer sirketleri konusunda pek güvenilir degil bence listede olmayan bir topcuyu önermistir
Resmi sitelerinde az oyuncu var zaten, Faes dışında kayda değer bir isim yok.

Geri
Üst Alt