Erden Timur: "Seferovic var diye neredeyse Icardi alınmıyordu!"

Bu arada Bünyamin için epeyce olumsuz yorum da yazmışımdır; onların arasından bunu bulup çıkarman zor olmuştur ki övgü de yok işin içinde @Samet Nalbant. Emeğini takdir ettim, beni takibe devam et, belki bir şeyler kaparsın...

Senin durum şuna benzedi ağabey

Pek emek de yok bu arada arama kısmına senle bünyamini yazınca çıkıyo ne yazdığın,gömdüğünde olmuş ama kati suretle zinhar diye cümleye başlayınca mecburen ispatlamak zorunda kaldım

Forumu bırak diye yapmadım bu arada,saygılar seviliyorsun

Açık ve net

Genel Kurul'dan yetki çıkarsa bir şey netleşir

Galatasaray Genel Kurulu'nun çoğunluğu, Galatasaray'ın malını yemekten imtina edecek yahut bunun gerçekleşmesine üzülecek kadar Galatasaraylı değildir

Bu durumda böyle bir yapının uzun vadede azalarak tükenmesi dışında bir ihtimal bulunmamaktadır

Diger yaptigi rezillikleri bir kenara birakalim Galatasarayimizin 300 milyon dolarını bir çırpıda çöpe(?) atmaya çalışan adam destekleniyor vay be.
Ne 300'ü ya

Kötümser senaryoda bile 500'e yakın para iç ediliyor

Hadi bunun 50'si milyon parçaya bölünüp genel kurul basın vs. bir şekilde ikna edilir de

Taraftar içindeki enayiler neden beleşe razı oluyor. Onların da kazanması lazım

Bak ne yazmışım önceki mesajımda. Süheyl Batum giderler düştükten sonra GS 1.2 milyar dolar kalıyor derken Erden Timur 800 milyon dolar diyor arada 400 milyon dolar fark var.
Erden Timur en kötü hesap 850m dedi ve düşük metrekare söyledi

Onlar bilerek siyaseten başkanın zamanında telaffuz ettiği yüksek metrekare (150 olması lazım) üzerinden hesap yapıyorlar ve rakamları Erden Timur gibi kötümser vermiyorlar. Ki Erden Timur kendi de ifade ediyor ben bu rakamları düşük söylüyorum işin içine GS markası girince bu fiyatlar uçacaktır aslında ama hadi uçmayacak diyelim diyor. Ki haklı

Dursun çıksın ben konuşmayı bilmiyorum 150 yanlış telaffuz ettim desin. Ki eminim 150 doğrudur birilerinin cebini doldurarak yaparsan kılıfına uydurur 150'ye imar izni verirler

Ben bir inşaat mühendisi ve dededen müteahhit birisi olarak yapılan soygunu tahayyül edemiyorum. İstanbul’da bırak %20’yi, %60’la yer alamazsın ama biz Selehattin Beyazıt’ın mirası Rivayı %20’yle hiç ettik. Şimdi tarihimiz en güvenilmez başkanına gel Riva’dan sonra Florya’yı da elden çıkar diyoruz.

Buradan şu çıkar; ortada çok büyük bir yolsuzluk var ve kongre üyeleri de bu avanta çarkının içinde.

Fatih Altaylı: "Bu oyuncuların ( Fred Szymanski) peşindeydiniz ama bonservisle alamadığınız için Fenerbahçe aldı?"

Erden Timur: "Tabii ki. Tüm mesele bonservis meselesiydi. Limitler bizim elimizi kolumuzu bağladı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı garantiledikten sonra limitler açıldı ama artık transferin bitmesine 3 gün kalmıştı
Merak ettiğim Clye giden biz şampiyon olan biz , limitlerle eli kolu bağlanan biz , diğer takım neden limitsiz?

Bırak Altaylı yı. Çık kürsüye ve açık açık yetki vermeyin de. En fazla 1 sene şampiyon olamayız ama kulübü kurtarırız bu 40 harami tayfadan. Zaten yetki verilse bile bu adam şampiyon falan yapamaz. Hatta yapmak istemeyebilir de. Transfer yapılsın diye yetki verilirse mülkümüzü kaybettiğimizle kalırız.

Vaktim olmadığı için söyleşiyi geç izledim, yeni bitirebildim. Erden Bey hakkında bazen aklıma gelen ''Acaba biraz abartıyor muyuz?'' sorusunun yersizliğine bir kez daha % 100 emin oldum. Tam tabiriyle ''Sütte leke var, bu adamda yok!'' noktasındayım...

Sadece lekesiz olmak, aslında çok da bir şey ifade etmiyor. Asıl önemlisi, liyakat anlamında bu denli donanımlı, GS menfaatlerini her şeyin üstünde tutan bir yönetici, geçmişten günümüze pek aklıma gelmiyor. Bir tek yönetici ve sonrasında başkan olduğu dönemdeki Alp Yalman diyebilirim...

Erden Timur: "Hayatımda Galatasaray'daki gibi bir tiyatro yaşamadım... Sistemli şekilde iyi yaptığım şeyler halı altına süpürüldü, hatalar ise gün yüzüne çıkarıldı."

Şu söz yüreğimi dağlamıştır, bu takımın bir daha avrupada başarılı olabilme inancımı içimden söküp almıştır.

Erden Timur: "Hayatımda Galatasaray'daki gibi bir tiyatro yaşamadım... Sistemli şekilde iyi yaptığım şeyler halı altına süpürüldü, hatalar ise gün yüzüne çıkarıldı."

Şu söz yüreğimi dağlamıştır, bu takımın bir daha avrupada başarılı olabilme inancımı içimden söküp almıştır.
Galatasaray demese iyiydi

Geri
Üst Alt