Ben dedim dostlar Erden Timur bambaşka bir kalite. İtiraf edeyim bu seçim ve transfer sürecinde bir ara Dursun ve Cenk Ergün yüzünden adamın ismi mundar olacak diye çok endişelendim. Ama Timur ipleri eline alınca bu tehlikeden sıyrıldı.
Umarım bugünlerde Torreira ve kreatif ortasaha da gelir de Timur'u tanımayan yangın tayfa da ona iyice ısınır. Nitekim kendisi Galatasaray'ın bir sonraki başkanı olacaktır inşallah.
Finansın "f"sinden anlamayan kendi kulübünü icraya vermiş başkanımızın resimlerde ön planda olduğuna bakmayın. Tüm o projelerinin mimarı bu adamdır. Yetmezmiş gibi birde transfer sürecine müdahale edip gemiyi kurtardı. Finans konusunu ona bırakırlarsa kulübü ipten alabilecek kapasitesi mevcut. Kendisi babasının servetiyle, soyadıyla biryerlere gelmiş bir yalı çocuğu olmayıp kendi servetini kendi başarılarıyla edinmiş biridir.
Florya projesi NEF'e verilirse kulübü bu bataktan artıya geçirmesi içten bile değil.
Galatasaray'ın bir kuruşunu dahi kabul etmeyecek bir gönül, bir vakıf adamıdır. Şüphesi olanlar için videoyu tekrar atıyorum özellikle sonunu da izleyin: