Kartal Kaya
Tecrübeli Üye
- 19 Eylül 2021
- 5.855
- 2.070
- 253
Çık yukarıya bak. Bir yığın var hemde.Erden Timor için bir tane 'tu kaka' mesajı gösterir misin rica etsem?..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çık yukarıya bak. Bir yığın var hemde.Erden Timor için bir tane 'tu kaka' mesajı gösterir misin rica etsem?..
Olmaz öyle. Ben göremediğim için sana sordum, buyur...Çık yukarıya bak. Bir yığın var hemde.
Sayın Hekimim, takımın kadroya girebilen, genç ve gelecek vadeden 2 tane yıldızı var. Biri Kerem biri Tete. Birini geçen maç ıslıkladık, diğerini önceki maç çöp ilan ettik.Takıma ne kadar bitik hazır olmayan yaşlı Eskiyıldız varsa doldurmak marifet değil
Rakibe karşı iki kişi eksik oynuyoruz adamlar bizden 10 km fazla koşup aradaki kalite farkını kapatıyorlar
Şimdi sen bayern makine gibi işleyen takıma karşı ne yapacaksın. Bizim asıl çok koşan mücadele eden genç oyunculardan kurulu bir takım olmamız lazımdı yıldız yıldız diye diye milyon euro’luk risklere emanet ettiniz takımı
Ben bu seneki transfer politikasını doğru bulmuyorum kim ne derse desin .
Ne kadar seviyorsak da o kadar eleştirirz . Bir sonraki dönemde bunları oturup düşünmelidir , yine başımızın üstündedir erden Timur, desteğe devam edeceğiz elbette
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rezalet nedir
Muslera attı o golü bizeyalvarıyorum artık kiraya verilen oyuncuların sözleşmesine
bize karşı oynayamaması için bi şart koyun
yeter her sene kimi göndersek geliyor bize gol atıyor vallahi yeter dubois'dan bile gol yedik bugün yav
Muslera attı o golü bize
Küçük takım içi oynamama şartı koymak
Orta sahaya düzgün adam almamasının acısını çekmeyiz umarım.
Lig için diyorum zaten. Çok üst düzey birini almasına da gerek yoktu. Top rakipteyken birazcık ısıran biri yeterdi. Kendi beklentiyi yükseltti.büyük sistem değişikliği olmazs şl'de azıcık şansımızı bile bitirdik zaten, dua edelim de o ara ligi kaybetmeyelim
Lig için diyorum zaten. Çok üst düzey birini almasına da gerek yoktu. Top rakipteyken birazcık ısıran biri yeterdi. Kendi beklentiyi yükseltti.
Ortada ısırıan adam olmaması stoperinden bekine, bekinde forvetine tüm takımı etkiliyor. CL maçları sonrası Antalya, Rize, Hatay ve Sivas deplasmanlarında bu orta saha ürkütüyor.ligde en azından ocak'a kadar orta saha kaybından telafi edilmeyecek kayıp yaşamayız bence. ama diğer bölgelere de fiziken hazır herifler alamadığımız için bu üstün oynayıp koparamadığımız maçlar bi gün mabadımızda patlayabilir.
Ortada ısırıan adam olmaması stoperinden bekine, bekinde forvetine tüm takımı etkiliyor. CL maçları sonrası Antalya, Rize, Hatay ve Sivas deplasmanlarında bu orta saha ürkütüyor.