Erden Timur

Takıma ne kadar bitik hazır olmayan yaşlı Eskiyıldız varsa doldurmak marifet değil

Rakibe karşı iki kişi eksik oynuyoruz adamlar bizden 10 km fazla koşup aradaki kalite farkını kapatıyorlar

Şimdi sen bayern makine gibi işleyen takıma karşı ne yapacaksın. Bizim asıl çok koşan mücadele eden genç oyunculardan kurulu bir takım olmamız lazımdı yıldız yıldız diye diye milyon euro’luk risklere emanet ettiniz takımı

Ben bu seneki transfer politikasını doğru bulmuyorum kim ne derse desin .

Ne kadar seviyorsak da o kadar eleştirirz . Bir sonraki dönemde bunları oturup düşünmelidir , yine başımızın üstündedir erden Timur, desteğe devam edeceğiz elbette

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Hekimim, takımın kadroya girebilen, genç ve gelecek vadeden 2 tane yıldızı var. Biri Kerem biri Tete. Birini geçen maç ıslıkladık, diğerini önceki maç çöp ilan ettik.

Bayern'i kim durdurabiliyor ki biz durduralım? Bir ümit oynayacağız işte. Muhakkak ki yanlışlar yapıldı ama Erden Timur bence olabilecek en iyi maliyetlere çok iyi adamlar getirdi. Diğer rakiplerin transferleri ve maliyetlere bakınca bu daha iyi anlaşılıyor.

Erden Timur' a ne denli sevgi ve saygı beslediğim önceki birçok mesajımla sabittir. Bu demek değil ki kendisini dokunulamaz-eleştirilemez addediyorum da karşısında secdeye kapanmam gerekiyor...

Transfer stratejisini tümüyle 'okazyon' üzerine kurmanın yanlışlığını söyleyen çok kişiyiz forumda. Geçen yılki Torr ve İcardi transferleri iyi örnekken, bu sezon abartınca kötü örneğe dönüşüverdi maalesef. Sözleşmesinin son senesine girip de daha yüksek profilli kulüplere sıçramak için kulüpleriyle yeni sözleşme yapmaktan kaçınan, kariyeri yükselişte yığınla futbolcu vardı mesela; onlara dönüp bakmadık bile. Olmadı, 8-10 no için Ndombele' yi bekletmek yerine Kamada alınabilirdi vs vs vs...14 yabancı hakkın varken bunlardan birini net bir 6 numara için kullanmamak akıl işi değil; Torr tam 6 sayılmaz zira. Hocanın son anda Vecino' yu istemesi boşuna değil, son ana kalmadan oraya sağlam biri çoktan alınmalıydı, en öncelikli ihtiyacın en sona bırakılması hata değil midir?..

yalvarıyorum artık kiraya verilen oyuncuların sözleşmesine
bize karşı oynayamaması için bi şart koyun

yeter her sene kimi göndersek geliyor bize gol atıyor vallahi yeter dubois'dan bile gol yedik bugün yav

yalvarıyorum artık kiraya verilen oyuncuların sözleşmesine
bize karşı oynayamaması için bi şart koyun

yeter her sene kimi göndersek geliyor bize gol atıyor vallahi yeter dubois'dan bile gol yedik bugün yav
Muslera attı o golü bize

Küçük takım içi oynamama şartı koymak

büyük sistem değişikliği olmazs şl'de azıcık şansımızı bile bitirdik zaten, dua edelim de o ara ligi kaybetmeyelim
Lig için diyorum zaten. Çok üst düzey birini almasına da gerek yoktu. Top rakipteyken birazcık ısıran biri yeterdi. Kendi beklentiyi yükseltti.

Baskan artik hocadan bir rapor isteyin, bu takimin hali ne? Haydi iyi futbola aylarca hasret kaldik peki bu takim neden kosmuyor? Manu Bayern bizi rezil rüsva eder artik bu duruma bir el koyman gerek. Takimda disiplin diye birsey kalmamis.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig için diyorum zaten. Çok üst düzey birini almasına da gerek yoktu. Top rakipteyken birazcık ısıran biri yeterdi. Kendi beklentiyi yükseltti.

ligde en azından ocak'a kadar orta saha kaybından telafi edilmeyecek kayıp yaşamayız bence. ama diğer bölgelere de fiziken hazır herifler alamadığımız için bu üstün oynayıp koparamadığımız maçlar bi gün mabadımızda patlayabilir.

ligde en azından ocak'a kadar orta saha kaybından telafi edilmeyecek kayıp yaşamayız bence. ama diğer bölgelere de fiziken hazır herifler alamadığımız için bu üstün oynayıp koparamadığımız maçlar bi gün mabadımızda patlayabilir.
Ortada ısırıan adam olmaması stoperinden bekine, bekinde forvetine tüm takımı etkiliyor. CL maçları sonrası Antalya, Rize, Hatay ve Sivas deplasmanlarında bu orta saha ürkütüyor.

Ortada ısırıan adam olmaması stoperinden bekine, bekinde forvetine tüm takımı etkiliyor. CL maçları sonrası Antalya, Rize, Hatay ve Sivas deplasmanlarında bu orta saha ürkütüyor.

kaan torreira ve bi zahmet biraz sahada kalacak fiziğe gelmiş
dombele işimizi görmeli

Zaha, angelinho , bakambu tutmayacak gibi, Ziyech ve Ndombele de patlak çıkarsa Kasım ayının sonunda havlu atmış oluruz.

Demirbay da kötünün iyisi şimdilik.

Geri
Üst Alt