Erden Timur

Onların elinde sanki dünya yıldızları vardı. Adamlar altyapıdan falan çıkardığı, eğittiği adamlarla senin hocana futbol dersi veriyor. Ama Erden Timur iyi transfer yapmadı diye suçlu olsun.

Maçtan önce de söylediğimiz gibi, ilk maça göre direnci arttirmamız gerekiyordu. Hoca oyunculardan maksimum verimi alamıyorsa suçlusu Timur değil.

Alınan oyunculardan sadece endombele eleştrilir. Diğerlerini kim olsa imkan varsa alırdı.

Tor yanına 1 tane orta saha al başkan. Ndombele ye de menü söyleyip uçağa bindir yolla.

Alınan oyunculardan sadece endombele eleştrilir. Diğerlerini kim olsa imkan varsa alırdı.

Yanliz hatirlatirim, Ndombele'nin bolgesi bizim en cok ihtiyacimiz olan bolge. Bazen yapilmayan o "elzem" transfer diger tum yaptiklarini notrler hatta negatife dusersin. Bugun, elimizde guclu bir ortasaha olsa, Kaan yerine oynasa belki de maci cozerdi. Olaya, "X disinda hepsi iyi" diyemeyiz. Net bir transfer basarisizligi var. Sansasyonel transfer yapmak sahada mac kazandirmiyor.

ilk transfer yapılması gereken bölgeyi zaha tete transfer calımı dıye sona bırakıp son dk panik transferi ile 3 yıllık bize lazionun cöpünü sokacaklardı üstad taraftar engelledi iyi mi oldu kötü mü bilemem

gecen sene takır takır işleyen takıma genc bitane 10 numara alacaktı mertens yaslandı diye

oliviera sezon sonu bocaladı diye iyi bi 8 numara alacaktık

bitane iş yapan transfer sanchez oldu onuda 15 mılyona aldık zaten

1. zahayı 10 numarada oynayabılır bahanesi ile getirip kerem icardi uyumunu bozdular zahayı oynatmak zorunda kaldık.

2. kerem bölgesinden oldu gol kacırdıkca formu düştü icardinin formuda keremi etkiledi gol attıramadılar birbirlerine

erden başkanın sonuna kadar arkasındayız ama bidaha calım falan işlerine kalkışacagını asla düşünmüyorum

gruptan çıkan copen hagen takımının orta sahasını sayamazsınız sanıyorum ki, 1 saat evvel heriflerle oynamamıza rağmen. habire o.s da o.s diye adamın başlığına gelmek fevkalade enteresan. kadroda porta takımında oynamış sergio, bundesligada 30 milyona transfer olmuş demirbay, dünya sıtarı ndombele, 10 nrda kral mertens, zaten toreirayı saymıyorum bile, yeteri kadar herif mevcut. copen hag takımına keklik gibi avlanmamızın sırrını erden beyde aramak mantığa karşı açılan bir cephe olur bana göre.

Hatalarından ders çıkarabilecek olgunluğa sahip, muhtemelen ilerleyen süreçlerde oyuncu tercihi olarak daha doğru hamleler göreceğiz. Güveniyorum.

Bu transfer dönemi iyi değildi ama önümüze bakmalıyız bizim için çok değerli ve önemli bu işe yeni başladı 40 yıllık tecrübesi var gibi hareket etmesini beklemeyiz.

Biz daha merdiveni adım adım çıkıyoruz geçen sene 3 adım ileri attıysak bu sene 1 adım ileri 2 adım geri attık ama tecrübe edindik nerede ne yapması gerektiğini çok daha iyi biliyordur.

Hem Erden Timur hem hocanın arkasında ne kadar dik durursak onlarda yanlışlarını görüp doğruları yaptığı gün potansiyel A+ olmasa bile A seviye bir takım oluruz belki bir gün A+ oluruz zaman gösterecek.

gruptan çıkan copen hagen takımının orta sahasını sayamazsınız sanıyorum ki, 1 saat evvel heriflerle oynamamıza rağmen. habire o.s da o.s diye adamın başlığına gelmek fevkalade enteresan. kadroda porta takımında oynamış sergio, bundesligada 30 milyona transfer olmuş demirbay, dünya sıtarı ndombele, 10 nrda kral mertens, zaten toreirayı saymıyorum bile, yeteri kadar herif mevcut. copen hag takımına keklik gibi avlanmamızın sırrını erden beyde aramak mantığa karşı açılan bir cephe olur bana göre.
Ahbap isim olarak iyi ama sahaya atınca turist gibi dolaşıyor Torreira dışındakiler. Isıran bir herif şarttı bence

Orta sahadaki heriflerden memnunsak, o halde 3 sene daha transfer yapmamıza gerek yok öyleyse. Hepsinin zaten bir bu kadar yıllık sözleşmesi var. Kaan ile devam ederiz. Diğerleri de 10-20 dakika süre bulur ara sıra.

Geri
Üst Alt