Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınan oyunculardan sadece endombele eleştrilir. Diğerlerini kim olsa imkan varsa alırdı.
ilk transfer yapılması gereken bölgeyi zaha tete transfer calımı dıye sona bırakıp son dk panik transferi ile 3 yıllık bize lazionun cöpünü sokacaklardı üstad taraftar engelledi iyi mi oldu kötü mü bilememAlınan oyunculardan sadece endombele eleştrilir. Diğerlerini kim olsa imkan varsa alırdı.
sorun futbolcular degil1 adet sol bek 1 adet orta saha acil!
Ahbap isim olarak iyi ama sahaya atınca turist gibi dolaşıyor Torreira dışındakiler. Isıran bir herif şarttı bencegruptan çıkan copen hagen takımının orta sahasını sayamazsınız sanıyorum ki, 1 saat evvel heriflerle oynamamıza rağmen. habire o.s da o.s diye adamın başlığına gelmek fevkalade enteresan. kadroda porta takımında oynamış sergio, bundesligada 30 milyona transfer olmuş demirbay, dünya sıtarı ndombele, 10 nrda kral mertens, zaten toreirayı saymıyorum bile, yeteri kadar herif mevcut. copen hag takımına keklik gibi avlanmamızın sırrını erden beyde aramak mantığa karşı açılan bir cephe olur bana göre.
Ahbap isim olarak iyi ama sahaya atınca turist gibi dolaşıyor Torreira dışındakiler. Isıran bir herif şarttı bence
Turistleri sever misinAhbap isim olarak iyi ama sahaya atınca turist gibi dolaşıyor Torreira dışındakiler. Isıran bir herif şarttı bence
Yok. Zaten İstanbul fazla kalabalıkTuristleri sever misin
Yok. Zaten İstanbul fazla kalabalık
sorun futbolcular degil