Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.149
- 90.957
- 5.093
Önümüzdeki süreçte Erden ağabey ne olacak bu Galatasaray'ın hali? Sorusunu sormayız inş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
erden yoksaÖnümüzdeki süreçte Erden ağabey ne olacak bu Galatasaray'ın hali? Sorusunu sormayız inş.
O zaman hepten Y yedik demektir.erden yoksa
recep var
yabancıdan yemezsınO zaman hepten Y yedik demektir.
erden yoksa
recep var
Fesat herif yaprak anlamında demiştim. Misliyle geri iade ediyorum.yabancıdan yemezsın
Maddi olarak ne kadar katıyorlar geceden gündüze Unsalcim? Biletleri kimlere peşkeş çekiyorlar? Ya da 5 kuruş para ödemeden tüm Galatasaray ürünlerini napiyorlar? Logomuzu basıp sattıkları eşyaların parası nereye gidiyor? Merak edip benden başka soranda yoktur herhalde. Bir de, başkani ya da daha fazla veren muhalefeti yalamak dışında ne yapıyor ultralar?Galatasaray için gecesini gündüzüne katanların yanındayız allaha şükür
Kaç kere anlattım tekrar anlatayım. Kale arkası tribüne veriliyor, herkes kendi parasıyla kombinesini alıyor. uA Galatasaray ürünü satmıyor kendi ürününü tayfaya satıyor. Diğerine cevap vermeyi lüzum bile görmüyorum.Maddi olarak ne kadar katıyorlar geceden gündüze Unsalcim? Biletleri kimlere peşkeş çekiyorlar? Ya da 5 kuruş para ödemeden tüm Galatasaray ürünlerini napiyorlar? Logomuzu basıp sattıkları eşyaların parası nereye gidiyor? Merak edip benden başka soranda yoktur herhalde. Bir de, başkani ya da daha fazla veren muhalefeti yalamak dışında ne yapıyor ultralar?
O kadar maddi desteğim yok Unsalcim. UA gibi kimseye yamanmaya çalışacak ne mecalim ne zamanım ne de isteğim yok. Karakterim gereği yapmam. İstanbul'da yaşasam kombinemi alır her hafta maça giderdim.Kaç kere anlattım tekrar anlatayım. Kale arkası tribüne veriliyor, herkes kendi parasıyla kombinesini alıyor. uA Galatasaray ürünü satmıyor kendi ürününü tayfaya satıyor. Diğerine cevap vermeyi lüzum bile görmüyorum.
Ayrıca bu kadar dert yanıyorsanız, çok da iyi Galatasaraylısınız belli ki
Aslanlar gibisiniz kurun bir grup gidin maçlara sözünüz geçsin. Ha onu yapmam bunu yapmam diyorsanız anca böyle yazarsınız kimsenin de umrunda olmaz
Okumuyorsunuz etmiyorsunuz anca laf yapıyorsunuz işte. Teşekkür ettiler.O kadar maddi desteğim yok Unsalcim. UA gibi kimseye yamanmaya çalışacak ne mecalim ne zamanım ne de isteğim yok. Karakterim gereği yapmam. İstanbul'da yaşasam kombinemi alır her hafta maça giderdim.
Dursun gelince nedense ne uanin sesi çıkıyor ne de sarapcilarin sesi çıkıyor. İyi besliyor. Unideyken bir maça gitmek istedim Ankara'da, ua tayfayla orada tanıştım, bana yetti. Yönetimin yaklasimina göre tavır alan taraftar bizden değildir. Aslanlarimiz nedense Koça kuzu oldular, Dursuna kuzu oldular, Erden Timur a teşekkür ettiler mi ben görmedim. Kendi ailesi ve arkadaşlarına bile beleş bilet vermediği için pek sevmediler herhalde. Maç öncesi o yaptıkları muhteşem* kareografide de göremedik. Koça karşıda pek göremedik. Kime hizmet ediyorlar? Sakın bana birkaç cılız açıklamayı gönderme, Galatasaray taraftarı istese büyük sıkıntıya sokardi Koçu.
Ben hala daha seni UA ile iliskilendiremedigim için sana söylemiyorum Ünsal. Sonuçta sen UA başkanı değilsin. Biz diye üzerine alinmana gerek yok. Yoksa seninle tartışma gibi bir amacımda yok. Erden ayrıldıgini açıkladıktan saatler sonra hem resmi siteye baktım, hem UA ya, yoktu bir veda açıklaması. Eleştiri boş muhaliflikse başkan olmaya vaktimde yok paramda yok, o zaman Dursun beyi elestirmemem lazım, siyasetçileri elestirmemem lazım. O zaman buyrun siz yapın demek saçma. Madem taraftarın sesiyiz* diye bir misyon edindiysen taraftar adına açıklama yapıyorsan, taraftar adına yap. Çıkıp birilerinin istediği tarzda yapma.Okumuyorsunuz etmiyorsunuz anca laf yapıyorsunuz işte. Teşekkür ettiler.
Zamanın yoksa maddiyatın yoksa yapacağın eleştirilerin anlamı yok. Oradaki insanlar her maça gidiyorlar her ili organize ediyorlar. Siz, sizin istediğiniz gibi olsun istiyorsunuz yok öyle bir şey. Evet biz kim para verirse ona hizmet ediyoruz. Buyrun meydan ortada gelin düzeni değiştirin. Boş muhaliflik yapmayın
ne grubu lan ¡Kaç kere anlattım tekrar anlatayım. Kale arkası tribüne veriliyor, herkes kendi parasıyla kombinesini alıyor. uA Galatasaray ürünü satmıyor kendi ürününü tayfaya satıyor. Diğerine cevap vermeyi lüzum bile görmüyorum.
Ayrıca bu kadar dert yanıyorsanız, çok da iyi Galatasaraylısınız belli ki
Aslanlar gibisiniz kurun bir grup gidin maçlara sözünüz geçsin. Ha onu yapmam bunu yapmam diyorsanız anca böyle yazarsınız kimsenin de umrunda olmaz