Erden Timur

Yönetim güya savaş açmış sosyal medyaya kulübe iftira atanlara dava açacakmış

Lan 5 senedir aynı şeyi söylüyosunuz kimsenin tutuklandığı yok aksine daha ağır şeyler yazıyolar 3 yaşında çocuk mu kandırıyosunuz oğlum siz

Biz de malız ya güya AKSİYON ALIYOLAR zannedicez
Harbiden de öyle. Yıllardır bize her türlü şeyi söyleyen sosyal medya trolünden, yorumcusuna kadar bir kişinin bile ceza aldığını görmedim. Sabah akşam fetö iftirası atıyorlar. İçlerinden bir kaçına hüküm giydirebilmiş olsaydık bu kadar kolay sallayamazlardı.

Su anda en sacma sey yonetimi istifaya cagirmak. Yonetimi istifaya cagirmak, yönetim-taraftar-futbolcu arasinda kaos cikarmaktir, bu da takimi sahadan uzaklastirir. Su anda yapilacak en en em yanlis karar bu olacaktir.

Cik bildiri yayinla de ki yonetimin susmasi olmaz vs vs de. Ama birligimizi bozmamak icin kol kirilir de gec. Yoksa sampiyonluk gidecel ve o giderse daha da buyuk kaos bizi bekleyecek. Bu tongaya dusulmemesi lazim.

mayısa kadar çıkar

onu başkan yapacağız daha bu kulube

sen seni şampiyon yapacaklarınımı sanıyorsun heryeri ele geçirdiler!

kopacaksa tam kopsun tarih Galatasaray taraftarının şanlı duruşunu yazar!

bu senenin kirli sayfasınıda açmasını biliriz günü geldiğinde!

ben dursunla şampiyonluk filan istemiyorum
zaten olamayacakda oldurtmayacaklar!

sen mafya bozuntusuyla ne konuştuklarını sanıyorsun?!
emir büyük yerden nu konuşmuşlardır onun için söyleme dedi!

Hocam bu kadar basit mi sizce bu isler?!?! Biz daha 10 20 kisiyi yonetememis insanlar koca bir camiayi yonetmek, idare etmek, siyaset ile dogru durabilmek vs... bunlar oyle yazildigi gibi kolay isler degil. Sag duyumuzu kaybetmeyelim. Su anda birlik olma zamani
Yönetemiyorlar!!
Savunamiyorlar seni
Hocanin sirtina bindiler
Oyuncuya parayi basip almayi bende yaparim

Bizi sahada yenemediler ama saha dışında ümidim azalıyor.
tff, rakipler, medya topyekün savaş açmış durumda.

şimdi sakat olan durum şu. bunu ben yazıyorum. tamamen uydurmadır.
deniyor ki türkiye can holding ve papara operasyonlarını fatf denen organizasyonun gri listesine tekrar düşmemek için yapıyor. (2024'te çıkmışız.)
eğer erden timur'u bu zincirdeki yeni halka olarak almışlarsa bu kendisi için kötü bir senaryo olur.
gs kökenli kimsenin olaya müdahil olmaması da ''siz kenarda durun, sizlik bir şey yok'' diye mesaj mı geldi yukarın diye düşündürmüyor değil

ama böyle değil de ülkemizde çok örneğini gördüğümüz şekilde birileri istediği için bir operasyon yapılmışsa bu bertaraf edilebilir.

En çok bu zoruma gidiyor. Adam açık açık dedi. Benim başkanlığım bitince görüşeceğiz dedi. Bitti ve birkaç ay geçmeden Erden Timur tutuklandı. Tesadüf olsa bile insanın zoruna gidiyor

Bütün şikeciler bayram ediyordur şimdi.
Ama ben onlara değil. Şu anda Erden Timur tutuklandı diye sevinen sözde Galatasaraylılara sövüyorum.

mayısa kadar çıkar

onu başkan yapacağız daha bu kulube

sen seni şampiyon yapacaklarınımı sanıyorsun heryeri ele geçirdiler!

kopacaksa tam kopsun tarih Galatasaray taraftarının şanlı duruşunu yazar!

bu senenin kirli sayfasınıda açmasını biliriz günü geldiğinde!

ben dursunla şampiyonluk filan istemiyorum
zaten olamayacakda oldurtmayacaklar!

sen mafya bozuntusuyla ne konuştuklarını sanıyorsun?!
emir büyük yerden nu konuşmuşlardır onun için söyleme dedi!
Peki bu organize kotulukle iceri atilmis bir kisinin cikari ciktiginds mucadele edebilecegini mi dusunuyorsun?

Ya da soyle sorayim; taraftar olarak bu organize kotuluge karsi durabilecegimizi mi dusunuyorsun?

Ben bu acidan bakinca katilamiyorum. Bizim icimizde masaya yumrugunu vurup lafini gecirecek ne zengin var ne de nüfuslu biri var.

Bence gene de biraz temkinli olmamiz gerekiyor.

Yönetemiyorlar!!
Savunamiyorlar seni
Hocanin sirtina bindiler
Oyuncuya parayi basip almayi bende yaparim
Hocam seni gercekten cok iyi anliyorum. Ayni aciyi ve ayni siniri ben de yasiyorum. Haksizlik benim de dayanamadigim bir konu. Ama sakinlesince bir kez daha dusunmeni isterim ki koca bir organizasyon bu kadar kolay yonetilebilir mi?

Dursun evet temsil yonuyle basarisiz. Buna ben de katiliyorum ama bu kadar da itin .ötüne sokulacak bir sürec yasatmiyor.

Bana bu yonetimden daha iyi bir yonetim kurabilir misin? Hem de hükümetle arasini kotu tutmayacak. Herseye ragmen buyuk butceler ile transfer yapabilecek ve 3 senedir sampiyon olabilecek. Bunlar boyle buralardan cok kolay gorunuyor ama isin icine girdigimizde en ufak bir karar bile veremeyecek durumda oluruz. Ben Dursun'u savunmuyorum. Hatta Metin Ozturk ile kendisini de devamli elestiriyorum. Lütfen biraz pragmatis bakalim. Kolay is degil günümüz adaletsizligin kol gezdigi yerde bu isleri hasarsiz atlatmak.
Senin dediklerin de doğru hatta bunu burada çokça ben de ifade etmiştim ama arkadaşların ifade ettiği şeyler de artık insanlar sınırına geldi. Galatasaray'ın marka değerine zarar verenler ile ilgili en azından bir aksiyon ve o aksiyonun açıklanması gerekirdi. Bu konuda bu kadar da basiretsiz olunmamalı. Gerekirse bu konuda camiadan yardım alabilirler Süheyl Batum'u davet etsinler kendisi hukukçu o bir ekip toplasın direk bunlarla uğraşacak yada camia içinden hitabeti kuvvetli bir basın sözcüsü olsun kulübün. Gazeteciler üzerinden şikayet olacak deniyor ama insanlar artık direk resmi bir açıklama ile aksiyon bekliyorlar ve çok haklılar bu konuda.

Son düzenleme:
Milyar dolar mal varligi olan adami 1 milyon dolar icin tutukluyorlar.

5 milyar TL (130 milyon dolar) bagis yapmis ulan bu adam!

Depremzedelerden Afrikaya kadar.

Hukuk gavurun elinde olunca, durum bu, Erden beyin tutuklanmasinin arkasindan Ali Koç iti ciksa hiç şaşırmam.

Seçimlere kaldi 1-2 sene. Sandikta bunlari unutmayin!

Bu is sene surebilir diyorlar…

Allah yardimcisi olsun

Senin dediklerin de doğru hatta bunu burada çokça ben de ifade etmiştim ama arkadaşların ifade ettiği şeyler de artık insanlar sınırına geldi. Galatasaray'ın marka değerine zarar verenler ile ilgili en azından bir aksiyon ve o aksiyonun açıklanması gerekirdi. Bu konuda bu kadar da basiretsiz olunmamalı. Gerekirse bu konuda camiadan yarım alabilirler Süheyl Batum'u davet etsinler kendisi hukukçu o bir ekip toplasın direk bunlarla uğraşacak yada camia içinden hitabeti kuvvetli bir basın sözcüsü olsun kulübün. Gazeteciler üzerinden şikayet olacak deniyor ama insanlar artık direk resmi bir açıklama ile aksiyon bekliyorlar ve çok haklılar bu konuda.
Günümüz Türkiye'sinde tek cikar yolumuz var ; Galatasaray'i Türkiye sinirlari disinda pazarlamak ve büyütmek. Türkiye son 10-15 yildir bir girdabin icinde ve bu zihniyetler ile degistirilecek bir durum degil.

Mafya, Silah ticareti, rüsvet vb konularin normal oldugu bir yerde Adalet sadece siyasetin yönettigi bir kol oluyor.

GS camiası olarak arkasinda dag gibi durmali idik

dursun,kavuk la kayak tatili yapacana gotunu kurtaran erden in yaninda olmaliydin

GS yönetimi tamamiyle acziyet icindedir,sefalet icindedir
Her zaman derim gs yönetimi camiasınında hiç bir gücü yok. Başarısının da sebebi güçlü taraftarı ama işte o taraftarın gücünü bile kullanamıyorlar

Geri
Üst Alt