Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortada hazırlanmış bir iddianame ve dolayısıyla açılmış bir dava yok kardeş. Soruşturma devam eder. Bu suçlarda iddianame yazımı da epey sürer. soruşturma devam ederken sık sık tutukluluğa itiraz edecektir avukatlar. Şimdilik böyle...
ben de bunu düşündüm ancak ortada net 1 delil bulunmuyorşimdi sakat olan durum şu. bunu ben yazıyorum. tamamen uydurmadır.
deniyor ki türkiye can holding ve papara operasyonlarını fatf denen organizasyonun gri listesine tekrar düşmemek için yapıyor. (2024'te çıkmışız.)
eğer erden timur'u bu zincirdeki yeni halka olarak almışlarsa bu kendisi için kötü bir senaryo olur.
gs kökenli kimsenin olaya müdahil olmaması da ''siz kenarda durun, sizlik bir şey yok'' diye mesaj mı geldi yukarın diye düşündürmüyor değil
ama böyle değil de ülkemizde çok örneğini gördüğümüz şekilde birileri istediği için bir operasyon yapılmışsa bu bertaraf edilebilir.
Ise yaramaz yusuf demirin maası falan şu yav hatta belki o bile degilKara para denilen 1 milyon TL bununla napacak koca milyarlık kulüp?
Onu bile pamuk yapar. Oyle bir adam cunku dusunce yapisi ve insanlara bakisi yuzunden.Rahatı nasıl acaba koğuş ağası fbliyse erden abiye falan filan yapıp çay may getirtmeye kalkmasın sakın
yavRahatı nasıl acaba koğuş ağası fbliyse erden abiye falan filan yapıp çay may getirtmeye kalkmasın sakın
Teşekkür ederimÇok aydınlatıcı yazmışsın, renktaş.
Erden Timur kimseye benzemezBu ülkede kul hakkı yiyenler kötülük yapanlar neye güveniyorlar biliyormusunuz bizim halkın balik hafızalı olmasına ne olursa olsun cok geçmeden unutacağını cok cok iyi biliyorlar ,bu da unutulanlar arasinda sessizce yerini alacak