Erden Timur'dan PSG'ye Icardi Teklifi: "Bonservis bedeli vermeyelim, sizi de bu maliyetten kurtaralım"

Icardi Gueye gibi birisi degil. Bu herif Leeds, Birmingham gibi takimlara gitmez. Ingiliterede kücük takimda oynamak icin yasamaz gibi bence.

Ben basindan belli iyi performans gösterirse , ve Roma, Napoli, Atletico gibi takimlardan teklif gelmezse, bize baya ucuza gelir diye düsünüyordum. Zaten maasini dogru dürüz kimse karsilayamaz ve herif rest cekerse PSG maasindan kurtulmak icin 3-4e bakmayip satar.

ewerton küçük değil ki

ne feneri yav saçmalamayın

başını bile alamazlar, hayırlı olsun diyebiliriz şimdiden bu iş bitmiş gibi gözüküyor

Memiktaştan %50 bonservisini biz ödeyelim maaşının yarısını da siz ödeyin teklifi bekliyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben cok Alistim bu dosta..

Kariyerini bizde sonlandirirsa fazlasiyla tatmin olacaktir

Hagi gibi zirvede birakmali..

son 4 maçta 4-5 daha atıp 20 gol 8 asist civarı ligi bitirecek gibi.

istikrarsız ve nispeten fiziken kötü durumda olduğu sezonda çok iyi istatistik.

yerine golcü bulamayacağımızı düşünürsek 4 mil maaşa ok.

Yerine topçu buluruz bulmasına da Icardi'nin kalması için zilyon tane sebep var. Bir kere çilek, kan uyumu, yarattığı aura, taraftardaki imaj, azıcık istediğinde çok kolay skor yapması, kafa-şut-sırtı dönük oyun, topa basıp çekme vs. hepsine var olması, taraftar çekmesi vs vs. Bence Icardi'nin yerine değil de direkt Icardi'yi bağlayacaklar ki bence bu iş bitmek üzere

valla yeni transfer o şu bu kimse umrumda değil. İcardi alınmalı. zaten kalmakta ister bence burda çok seviliyor e takımda arkadaşlıkta iyi. maaşınıda ayarlasın bizimkiler bi zahmet. Bu adam süper yıldız

Alper Mert: "Konuşulandan daha düşük bir bedele Icardi'nin bonservisi alınacak."

Geri
Üst Alt