Erdoğan Fenerbahçe Divan Kurulu Üyesi Oluyor!

Resim

Götsel gümüşdağ’ın ne işi var orada?
Bizden istifa edip onlara mı üye oldu?

Ali Koç da "Fenerbahçe'yi şampiyon yaptım" diye ortalıkta dolacak ya hiç mi utanmayacak acaba!

hahahaa üye olmadan yalaka kontenjanından da girenler var demekki. Tarih boyunca şu toprakların başına gelmiş en kötü şeyle karşı karşıyayız.

böyle büyük bir desteğe rağmen artık bu senede şampiyon olamazlarsa yuh diyelim!!

böyle büyük bir desteğe rağmen artık bu senede şampiyon olamazlarsa yuh diyelim!!

Öyle bir şey söz konusu olamaz. Bu senenin şampiyonu Fenerbahçe ve Ali Koç Fenerbahçe’yi şampiyon yapan başkan olarak utanmadan ortalıkta dolaşacak!

Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük: "Sayın Cumhurbaşkanım, lütfen aidatınızı yatırın. Yoksa bir sonraki divan kuruluna sizi alamayacağım." Süper Lig on Twitter

Vefa Küçük: "Sayın Cumhurbaşkanım, 21 senedir çözemediğim sıkıntı var. 1998'de bir kongre oldu ve Aziz Yıldırım rakibimdi, 1 oy farkla kazandı. 1500 üye 1 oya sahip çıktı. O oyu bulamıyorum, belki sizindir. Merak ettim."

hahahaa üye olmadan yalaka kontenjanından da girenler var demekki. Tarih boyunca şu toprakların başına gelmiş en kötü şeyle karşı karşıyayız.

Galatasaraylı olsaydı bizim fosiller de üye yapardı onu maalesef. Ülkedeki durum böyle işte.

43 bin uyeleri varmis, burada cok geri de kaldik farkinda değiliz

Galatasaray akademik ve burcuvalarin takimi
Besiktas halkin milletin takimi

Fenerbahce ne

Geri
Üst Alt