# Eren Derdiyok

1 röveşatası vardı girseydi harika 1 gol olacaktı.Mevlüt'ten net daha iyi.

Kazma falan degil Eren. Eren kazmaysa bizim elimizdeki iki herif ne oluyor acaba.

kadeim geçin bu kafaları, çöp bir ligde azıcık iş yapan adamları transfer çılgınlığına katılmayı,eren meren bunların bizim seviyede olmadığı ortada daha bu çöp ligden alınacak oyuncu yok...

Kesinlikle düşünülmemeli bu kazmator.

1 röveşatası vardı girseydi harika 1 gol olacaktı.Mevlüt'ten net daha iyi.

Bir de ezbere yorumlarla sallayanlar var. Bizim forvetlerin o hareketi yaptığını düşündüm bir gülme geldi. :DD

Ya şu adamı doğru düzgün izleyen birinin en azından lig şartlarında beğenmeme ihtimali yok.

Hadi bu tarz teknik hareketlerini geçtim, bari bir açın gol öncesi koşularına, kafa toplarına çıkarken nasıl pozisyon alıp rakip stoperleri yamulttuğuna bir bakın. Asla kaçak oynamıyor, her pozisyonun içinde neredeyse...

Adamın geçen haftaki golü bile ders niteliğinde. Daha top ayağına gelmeden 2 kez kaleyi ölçtü biçti adeta önce kafasında golü attı, vuruşunu da aynı görüş açısına göre yaptı.

Sakatlıkları yaşamasa şu an çok farklı bir yerde olurdu ki hala bu tarz iyi bir transfer yapma ihtimali var.

Türk statüsünde oynama gibi bir avantajı da varken mutlaka değerlendirilmesi lazım.

Son düzenleme:
Semih'in tecavuzcusu gelmemeli.

Hazma'nin dedigi gibi;
Semih uzulmemeli, kirilmamali.

Türkiye'ye gelmeden önce de istiyordum takıma, şimdi daha fazla istiyorum. Mevcut forvetlerimizden çok daha iyi katkı sağlar.

Madem takasa gireceğim hem Eren'i hem Donk'u isteyelim. Umut, Sabri, Olcan, Tarık hangisini isterlerse veririz Koray'ı da kiralayabiliriz. Eren alternatif olarak çok iyi olur.

vazgecin artik su anadolu topcu sevdasindan , 1 2 sene sonra elimizden nasil cikartiriz diye kivranip dururuz artik. bize yaramiyor

Donk denen herif yerine bunu kullansınlar Umut takasında.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt