GSC Scout # Eren Elmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzlediğim maçlarda dsiplinli, her an oyunun içinde olan bir bek olarak gördüm. Hani Terim' in hep arayıp da bir türlü bulamadığı, uçacak kaçacak, bindirme yapmaktan yorulmayacak, aynı zamanda kreatif hücumcu bir bek türü değil. Zamanında bonservis free iken mutlaka alınmasını istediğim Uğur Çiftçi' ye burun kıvıranlar bunu da beğenmeyeceklerdir...

Ben ise aksine defansif yönden belirgin defoları olan beklerden bıktım usandım. En zor bulunan mevkiilerden biri solbektir; her yönden iyi adam ya çok pahalıdır, yahut TR yi tercih etmez kolay kolay. Hele PVA varken, oraya nispeten defansif karakterde alternatif birinin alınmasını, PVA giderse de sağbeki hücumculardan seçmeyi daha mantıklı buluyorum...

Eren alınsın diye umduğumdan değil, 3-5 milyon isterler ki kısıtlı imkanlarla solbekten çok daha öncelikli mevkiiler var...

sami hoca gibi konusunu actigim kasimpasali

Cemali Sertel'den daha iyi bir sol bek suan icin. Büyük takimlardan birine gitmesi muhtemel.

Hocası röportaj verirken kendisiyle de ilgili konuştu.Lig'in en iyi Türk sol beki olduğunu söyledi ama şu anki performansıyla Lig'den bi takıma transfer olmasını istemiyomuş.1 sene daha oynadıktan sonra Avrupa'da çok alıcısı olacağını söyledi..

Hocası röportaj verirken kendisiyle de ilgili konuştu.Lig'in en iyi Türk sol beki olduğunu söyledi ama şu anki performansıyla Lig'den bi takıma transfer olmasını istemiyomuş.1 sene daha oynadıktan sonra Avrupa'da çok alıcısı olacağını söyledi..
Ertan Süzgün: Trabzonspor, Kasımpaşa’dan Doğucan Haspolat dışında Eren Elmalı transferini de bitirmek için temaslarını hızlandırdı. Bordo mavililer, Milli sol bek için Kasımpaşa’yla görüşmelerde son aşamaya geldi.

Sacma sapan overrated bir adam bu adamin nesini begendiniz ilk mactan beri anlamadim. Boey gibi bir sey

dün maçta 75den sonra götünden soluyordu yalnız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt