GSC Scout # Eren Elmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
begendigim bir oyuncu degil . gecmiste de benzer bold yorumda bulunmustum .
bircok yonden yeterli gorunmuyordu izledigim buyuk maclar ozelinde .

velhasil - gelmesini istemem.

saygi ve selamlar .

Bırakın Allah aşkına yahu; ne savunması iyi, ne hücumu. TS a gitmeden önce makul bedelle denenebileceğini söylemiştim, yanılmışım. Bundan GS topçusu olmaz.

Yazin solbek ararken bu herifi alalim dedim diye bi dovulmedigim kaldi. #yaslilarakalkanellerkirilsin

Üçlü oynayacağız. Sola kimse gelmese bile şu noktadan sonra orayı Jakobs Jelert Sallai götürür. Bunlardan giden olmayacaksa gereksiz maliyete gerek yok buna yapacakları harcamaylan net adamlar alsınlar ihtiyaç olan mevkilere. He bana kalsa Jelert Sallai ikisine verilen parayla taş gibi bi sol bek almıştım De Cuyper yahut Archie Gray tarzı rakipleri rencide ederim ama olmayacağını biliyoruz

Kesinlikle alinmali acaip atlet oyuncu daha 24 yasinda gelisebilir savunma yapsa yeter

Gecen sene barisla kosuya baslayip barisa 5 metre fark atmisti atlet oyuncu her zaman iyidir

Berkani oraya koyup sola top gelince aaa berkan nerde diye bakmaktansa ereni bin kere tercih ederim iyi savunma oyunculari ile farkli isler yapabilir hucumda birsey beklemeyeceksin

Savunma yapsin gecis savunmasinda yardim etsin yeter
Üstat bu ne yav :ROFLMAO:

Üçlü oynayacaksak asla yeri yok Eren'in bu düzende. Ne stoper üçlüsünde ne ortanın solunda oynayabilir. anca 4'lü defansta solbek oynatılır ki orada da Berkan 10 üzeri 5'lik oynuyorsa Erenden 6'lık verim alırsın. Alabilirsek fenerin arka bahçesi Kasımpaşadan Yasin Özcan'ı alalım. Hem stoper hem solbek ihtiyacında Jokerimiz olur.

Eren yerine Yasin Özcan’ı tercih etmeliyiz

Hem sol stoper oynar hem sol bek

Hem 4’lü hem 3’lüde kullanılır

Dümdüz sol bek yerine yeterli bir sağ bek ve stoper oynayabilen bir oyuncu almalıyız.

Jakops zaten iyi. Oynayamazsa orada Jelert oynar

BERKAN HARİÇ HERKESE OKEYİM

Çöpün önde bayrak sallayanı bonservisi olmasa düşünülebilir ama gidip 3-4m para vermenin hiçbir mantığı yok

Neden bek denen gereksiz mevki için bu kadar uğraşıyoruz. Kadrolarında beğenmedikleri topçuları beke koyan ve kanat oyuncuları savunma yapmayı beceremeyen ya da kanat oyuncularından kanat savunması beklemeyen takımlar 4'lü savunma oynuyor. Biz de böyle bir durum yok ki. Kanatta Zaha ziyech var ise 4'lü oyna yoksa hiç gerek yok. Ya beke sallai barış jacobs gibi adamları koyacağız ya da 3'lü oynacağız. 3'lünün bir avantajı da futboldaki en gereksiz 2 mevkiden kurtuluyorsun sağ bek sol bek. Kanatlarımızda yunus ve barış varken boşuna 4'lü oynamak hiç mantıklı değil.

Abi neden gereksiz elinde 1 tane sol bek var sadece. Mutlaka almamız lazım.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusuf hic oynamayacak diye onu onlara kiralik verelim, bizde Ereni kiralayalim. Iki taraf oyuncuyu 5 ay gözünden gecirir ve begenirse yazin almaya calisabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt