Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.803
- 12.871
- 2.343
şu tudorun istifa haberi bi an önce gelse iyi olur.
Gönderirler artık herhalde.Çok tepki geldi bu sefer.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şu tudorun istifa haberi bi an önce gelse iyi olur.
yerli hoca oldugu için bi dolu bjkli ve fenerli malın twitine denk gelebilirim o yüzden twittera gerek yok...fatih hocanın en yakın arkadaşlarının,ahbaplarının hesaplarına bakmak yeterli ve tabi gazetelere...sergen tweet mweet filan getir birseyler yap
Yalnız 2.5 saat geçtiği halde halen yalanlayan bir kişi çıkmadı eğer görüşülmemiş olsa anında bir gazeteci tarafından yalanlanırdı
ergün dün fatih terim ile şu an telefon konusması yapılyo falan demiş..2 gündür var iddiaları..hayırlısı
aaaa çok sagol bunun için,ateşi yaktık iyiden iyie o zamanİbrahim Seten bunu ne zaman sabitledi, sanki o da bir şeylerin farkında o kadar tweet arasında neden bunu sabitlemiş bu da garip bence bu sefer olacak
İBRAHİM SETEN sur Twitter : "fatih terim gelir;
dertler biter.."
aaaa çok sagol bunun için,ateşi yaktık iyiden iyie o zaman
seten en sinsi gazetecilerdendir.vardır bi bildiği...Acaba ne zamandan beri sabitlemişti, o kadar tweet atan biri neden bunu sabitler. Bir de bugün anket yaptığına göre kesin var bir şeyler boş yere ateşi yakmazlar![]()
seten en sinsi gazetecilerdendir.vardır bi bildiği...
Gökmen'in de söylediği çok ince bir nokta iki tarafta ders çıkarmış derken hocanın da hatalarını kabul edip yarım kaldığı yerden devam etmek istiyor olabilir
Gokmen Ozdemir sur Twitter : "Bir cok arkadaşım arıyor teknik direktor konusunu, yonetimin geleceğini soruyor.. Bugun ve gecen surece bakarak soyluyorum; 2013 Eylul’den b… https://t.co/KLzfivfhW6"
(Bir çok arkadaşım arıyor teknik direktör konusunu, yönetimin geleceğini soruyor.. Bugün ve geçen sürece bakarak söylüyorum; 2013 Eylül’den bu yana Fatih Terim de Galatasaray da karşılıklı olarak çok ders almıştır. ‘Nokta’ der çekilirim..)
4 sene öncesine dönüp mersin macındaki o atmosferi tekrar yaşamak bile istiyorum şu an.duvara yumruk atmıştım : )))) bu gol abaya bu gol abayaa
4 sene öncesine dönüp mersin macındaki o atmosferi tekrar yaşamak bile istiyorum şu an.duvara yumruk atmıştım : )))) bu gol abaya bu gol abayaa
o kadroya göre +sı feghouli ,mariano ve maicon ve tabi fernando...şanslı fatih hoca.ama asamoah+bi sol kanat şart.emre akbabayı da kesin aldırır fatih hoca.Şu anki kadronun, hocanın son dönemdeki kadro başlangıcından eksik kalır yanı yok gerçekten
Muslera - Muslera
Eboue - Mariano
Ujfa - Maicon
Semih - Serdar
Hakan - Linnes
Melo - Fernando
Selçuk - Ndiaye/Tolga
Engin - Feghouli
Emre - Garry
Elmander - Belhanda
Baros/Necati - Gomis
malaga gelmeliydi ya....her iki real madrid maçında hakemin madridi kollayacagı cok belliydi.barnebauda 2 penaltı verilmedi galiba...attıkları 1 golden önce de faul yoktu...duran top verildi gol yedik...burak bi de haksız yere cezalıydı.burda attıkları gol ofsayt+pepe drogbayı sakatlıyodu nerdeyse.penaltı +kırmızı kart o da..say say bitmiyo hakem reizllikleri...Ben real macini dusunuyorum, sen deplasmanda 3 ye, burda 1 0 dan 3-1 yap ve drogbanin ofsayti olmasa neler olabilecegini dusun. Ve gurur duy takimla. Var mi bunu yapabilen bir takim, barca disinda 3 yiyip 5 atan.