Ergün Penbe: "Fatih Terim ile anlaşma sağlanmış, yarın açıklama gelebilir"

sergen tweet mweet filan getir birseyler yap
yerli hoca oldugu için bi dolu bjkli ve fenerli malın twitine denk gelebilirim o yüzden twittera gerek yok...fatih hocanın en yakın arkadaşlarının,ahbaplarının hesaplarına bakmak yeterli ve tabi gazetelere...

Fstih terim gormek isremistim unal aysal doneminde ve o sene uye oldum. Milli takim,playoff ve yabanci kurali ile onumuzu kestiler hep. Sonra sogudum takip etmedim heycan yoktu cunku. Bu yaz yine uyeligimi aktiflestirdim baktim fatih hoca,transfer filan bir heycan var. Son 2 aydir yine yokdum. Takimi,rengi sevmek baska bisey ama heycan gerek. Savasci bir komutan gerekdi , aklima snejder drogbali zaman geliyor. Yine sol bek yok,kanat yoktu o zaman ama simdi sol bek yok. Ozbek sampiyon baskan secilirse paralar yine akarsa kadro daha guclenir ise niye duzluge cikmayalim.

Yalnız 2.5 saat geçtiği halde halen yalanlayan bir kişi çıkmadı eğer görüşülmemiş olsa anında bir gazeteci tarafından yalanlanırdı

ergün dün fatih terim ile şu an telefon konusması yapılyo falan demiş..2 gündür var iddiaları..hayırlısı

Farkindamisiniz fatih hoca muhabbeti cikti cikali sallayan, herkes grandeci. Cunku biliyorlar bu taraftar inandigi tecrubeyi gorurse futbol konusulur. Ne dedigi belli olmayan senol hoca, agzinin icinden konusan aykut, taktik anlatan ama ilgilenilmeyen a.avci renk katmiyor bu lige. Ergun penbe yalan soylemiyordur dogru olan haberi kesinmis gibi onceden biz soyledik pesindeler.

4 sene öncesine dönüp mersin macındaki o atmosferi tekrar yaşamak bile istiyorum şu an.duvara yumruk atmıştım : )))) bu gol abaya bu gol abayaa

seten en sinsi gazetecilerdendir.vardır bi bildiği...

Gökmen'in de söylediği çok ince bir nokta iki tarafta ders çıkarmış derken hocanın da hatalarını kabul edip yarım kaldığı yerden devam etmek istiyor olabilir
Gokmen Ozdemir sur Twitter : "Bir cok arkadaşım arıyor teknik direktor konusunu, yonetimin geleceğini soruyor.. Bugun ve gecen surece bakarak soyluyorum; 2013 Eylul’den b… https://t.co/KLzfivfhW6"
(Bir çok arkadaşım arıyor teknik direktör konusunu, yönetimin geleceğini soruyor.. Bugün ve geçen sürece bakarak söylüyorum; 2013 Eylül’den bu yana Fatih Terim de Galatasaray da karşılıklı olarak çok ders almıştır. ‘Nokta’ der çekilirim..)

Fatih terim 2011 den sonra bizdeyken oynadığı 32 derbiden sadece 2 sini kaybetmiş,adamın elinde şimdiki bütçedeki kadro da yoktu. Terim demek psikolojik üstünlük demek,bu kadroyu uçuracağına inanıyorum.

Gökmen'in de söylediği çok ince bir nokta iki tarafta ders çıkarmış derken hocanın da hatalarını kabul edip yarım kaldığı yerden devam etmek istiyor olabilir
Gokmen Ozdemir sur Twitter : "Bir cok arkadaşım arıyor teknik direktor konusunu, yonetimin geleceğini soruyor.. Bugun ve gecen surece bakarak soyluyorum; 2013 Eylul’den b… https://t.co/KLzfivfhW6"
(Bir çok arkadaşım arıyor teknik direktör konusunu, yönetimin geleceğini soruyor.. Bugün ve geçen sürece bakarak söylüyorum; 2013 Eylül’den bu yana Fatih Terim de Galatasaray da karşılıklı olarak çok ders almıştır. ‘Nokta’ der çekilirim..)

o da vermiş ipucuyu,hadi hayırlısı

Şu anki kadronun, hocanın son dönemdeki kadro başlangıcından eksik kalır yanı yok gerçekten

Muslera - Muslera
Eboue - Mariano
Ujfa - Maicon
Semih - Serdar
Hakan - Linnes
Melo - Fernando
Selçuk - Ndiaye/Tolga
Engin - Feghouli
Emre - Garry
Elmander - Belhanda
Baros/Necati - Gomis

4 sene öncesine dönüp mersin macındaki o atmosferi tekrar yaşamak bile istiyorum şu an.duvara yumruk atmıştım : )))) bu gol abaya bu gol abayaa

Ben real macini dusunuyorum, sen deplasmanda 3 ye, burda 1 0 dan 3-1 yap ve drogbanin ofsayti olmasa neler olabilecegini dusun. Ve gurur duy takimla. Var mi bunu yapabilen bir takim, barca disinda 3 yiyip 5 atan.

tenor.gif

Şu anki kadronun, hocanın son dönemdeki kadro başlangıcından eksik kalır yanı yok gerçekten

Muslera - Muslera
Eboue - Mariano
Ujfa - Maicon
Semih - Serdar
Hakan - Linnes
Melo - Fernando
Selçuk - Ndiaye/Tolga
Engin - Feghouli
Emre - Garry
Elmander - Belhanda
Baros/Necati - Gomis
o kadroya göre +sı feghouli ,mariano ve maicon ve tabi fernando...şanslı fatih hoca.ama asamoah+bi sol kanat şart.emre akbabayı da kesin aldırır fatih hoca.

Ben real macini dusunuyorum, sen deplasmanda 3 ye, burda 1 0 dan 3-1 yap ve drogbanin ofsayti olmasa neler olabilecegini dusun. Ve gurur duy takimla. Var mi bunu yapabilen bir takim, barca disinda 3 yiyip 5 atan.
malaga gelmeliydi ya....her iki real madrid maçında hakemin madridi kollayacagı cok belliydi.barnebauda 2 penaltı verilmedi galiba...attıkları 1 golden önce de faul yoktu...duran top verildi gol yedik...burak bi de haksız yere cezalıydı.burda attıkları gol ofsayt+pepe drogbayı sakatlıyodu nerdeyse.penaltı +kırmızı kart o da..say say bitmiyo hakem reizllikleri...

Geri
Üst Alt