Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Dogru degil.
Ben özeti izledim demin pozisyon var orada.
Ilk verdigi macta yoktu renktas
Sorna eklemisler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru degil.
Ben özeti izledim demin pozisyon var orada.
el attık hemenIlk verdigi macta yoktu renktas
Sorna eklemisler
el attık hemen
Hersey tamam 3 puan aldik hakem fahis hatalar yapti ama koca Galatasaray takiminin 60 70 dakka tek bir kontraatak yapamamasi uc pas ust uste yapamamasi iki dakika topu cevirememesi gelene gidene dan dun vurmasinin izahati olamaz
Hocanin buna cozum bulmasi lazim her mac muslera kurtaramaz kusura bakmasin Gozlerim Belhandayi aradi
Bence aynisi orda hatay net pozsiyon buldu Alanya bulamadi Biz fenerden iyi savunma yaptik ama donen her topu rakip aldi donen her topu rakip aldi bir ara dusundum biz 10 kisimi kaldik diye birseyleri dogru gormek lazim koca Galatasaray takimi uc pas yapamadi bunu kabul edip cozum bulmak lazim gedson fernades te etoboyuda begenmedim60-70 dakika kontra yapamama diye bir şey yok. 80'i görene kadar 2. yarının en önemli 3 pozisyonunu da biz bulduk. (Onye'nin kaçırdığı, Mustafa'nın kaçırdığı, Yedlin'in ceza sahasında sonunu getirememesi) Alanya 80'den sonra ancak yarım yarım pozisyon bulabildi, Pektemek'in vurduğu kafa dışında da acayip bir pozisyonları yok. Arda yorulduktan sonra hem onu, hem de kontra oyuncusu Onye'yi sahada tutmak başımıza iş açtı, Babel daha erken girse ya da Belhanda'yı alıp Kılınç'ı kanada atsak bu kadar kıran girmeyebilirdi. Ama bu maça Hatay-Fener maçının 2. yarısı muamelesi yapmaya lüzum yok.
Bence aynisi orda hatay net pozsiyon buldu Alanya bulamadi Biz fenerden iyi savunma yaptik ama donen her topu rakip aldi donen her topu rakip aldi bir ara dusundum biz 10 kisimi kaldik diye birseyleri dogru gormek lazim koca Galatasaray takimi uc pas yapamadi bunu kabul edip cozum bulmak lazim gedson fernades te etoboyuda begenmedim
Katiliyorum sana savunma tarafi evet ama yinede bu kadar donen top vermeyi kabul edemiyorum alanyanin kalecisini gormedim yarim saat ilk alanya macinda 10 kisi daha iyi oynadik top kazara babelin eline carpmasa maci kazanmistik bu orta saha kurgusu net yanlis israr etmemek lazim belhanda taylan mutalaka olmali gedson hazir olana kadar yavas yavas oynamali ayrica etobo kesinlikle anadolu takimi oyuncusu seriye haksizlik etmisim hic degilse top kullaniyordu etobo tam bir facia top geldimi yuregim agzima geliyor umarim hoca yanlisindan vazgecer haftaya etoboyu gormeyizEvet kontrayı uygulayamamak bir zaafiyettir ama pozisyon vermemek en azından işin savunma tarafında doğru işler yapıldığının göstergesi. Taylan'ı ve Belhanda'yı da aradık açıkcası çünkü Gedson'un fiziği de yerinde olmayınca rakibi ortada ne pasla ne de driplingle kırabildik. Babel girse en azından ilerde top tutardık ya da Belhanda pas istasyonu olabilirdi ama sağlam bir savunma perforamansı gösterildiği de atlanmamalı. Buna rağmen geçtim kontrayı organize atakta bile biz skor avantajı varken dahi Alanya'ya göre daha becerikliydik. Önce hakem, sonra da biz Alanya'yı oyunda tuttuk, bugün istatistiklere baksan Alanya 3 puanı kaybeden oldu ama beraberlik olsa esas Galatasaray büyük kaybı yaşayan taraf olurdu. Özellikle savunma oyunu Kerem-Linnes girene kadar kusursuza yakın uygulanmış bir maçtı, Alanya zaten bilmem kaç maç sonra gol atamamış iç sahada. Bunu yaparken Muslera'nın da pozisyon alma becerisiyle kolay çıkardığı bir top haricinde aman aman bir kurtarışı yok. Çok güzel bir oyun yoktu ama üzerine çok çalışılmış ve son 10 dakikaya kadar çok iyi uygulanan bir plan vardı diye düşünüyorum.
Katiliyorum sana savunma tarafi evet ama yinede bu kadar donen top vermeyi kabul edemiyorum alanyanin kalecisini gormedim yarim saat ilk alanya macinda 10 kisi daha iyi oynadik top kazara babelin eline carpmasa maci kazanmistik bu orta saha kurgusu net yanlis israr etmemek lazim belhanda taylan mutalaka olmali gedson hazir olana kadar yavas yavas oynamali ayrica etobo kesinlikle anadolu takimi oyuncusu seriye haksizlik etmisim hic degilse top kullaniyordu etobo tam bir facia top geldimi yuregim agzima geliyor umarim hoca yanlisindan vazgecer haftaya etoboyu gormeyiz
Adam Beşiktaşlı ama dürüst yorumcu görmeyen taraftarımız adamı Galatasaraylı sanıyor.

herifin hakemliğinde hiç beşiktaşı yaktığını hiç görmedim. galatasarayı yakmıştır trabzonun bunun yüzünde sahası kapanmıştır. Bir bursa beşiktaş maçında kendi yarı sahasından çıkıp beşiktaş kalesine bomboş giden bursalı oyuncuya ofsayt çalarak maçı beşiktaşa vermiştir. on kişiyle feneri tanjunun golleriyle 2-1 yendiğimiz maçta öne doğru yükselerek topu ağlara gönderen erdalın golünü kaleciye faul diye bir iptal edişi vardır ki golü yiyen schumaher bile arkadaşlarına erdalı niye tutmuyorsunuz diye küfretmekten golun iptal olduğunu bile anlamamıştı.Erman Toroğlu Ankaragüçlüdür, defalarca kendisi de bunu söylemiştir.
Maraton dönemi sinir ettiği zamanlar olmuştu, gerek bjk sempatizanlığı gerek bize karşı olan kini yüzünden. Fakat son yıllarda değişti, objektif yorum konusunda level atladı diyebiliriz. Futbol bilgisi fena değil açıkcası
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk