Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.345
- 14.996
- 1.828
Zeki'nin ikinci takımı Galatasaraydır yüksek ihtimal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardes falan değil küçük şikeciKardes kulubumuz TRABZONSPOR'u tutuyor
biliyorum renktaşımda adam objektif ve sağlam savunuyor bizi bir taraftanda akbilspora giydiriyorKardes kulubumuz TRABZONSPOR'u tutuyor
Ayip ediyorsun ne sikelerini gordunkardes falan değil küçük şikeci
Evet bunun gibi eski toprak Trabzonlular adam gibi adamdirlar, haklinin yanindadirlar Fener'in cibanin basi Turk futbolunun prangasi oldugunu bilirlerbiliyorum renktaşımda adam objektif ve sağlam savunuyor bizi bir taraftanda akbilspora giydiriyor
valla trabzonlu renktaşlarım daha iyi bilirler ama şöyle birşey duymuştum Trabzonspor kurulmadan önce orda en çok desteklenen takım parçalı- sarı kırmızı olan bir takımmış ve eski toprak trabzonlular trabzonspor kurulana kadar Galatasarayı desteklermiş çoğunluklu olarak ne derece doğru emin değilimAyip ediyorsun ne sikelerini gordun
Evet bunun gibi eski toprak Trabzonlular adam gibi adamdirlar, haklinin yanindadirlar Fener'in cibanin basi Turk futbolunun prangasi oldugunu bilirler
valla trabzonlu renktaşlarım daha iyi bilirler ama şöyle birşey duymuştum Trabzonspor kurulmadan önce orda en çok desteklenen takım parçalı- sarı kırmızı olan bir takımmış ve eski toprak trabzonlular trabzonspor kurulana kadar Galatasarayı desteklermiş çoğunluklu olarak ne derece doğru emin değilim
diğer düşmanlarımıza göre çok daha şereflidirler bence renktaş.Olaya o açıdan bakmak lazımTrabzon gibi bize düşman bir camia bizim kader ortağımızmış. Geçiniz.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
diğer düşmanlarımıza göre çok daha şereflidirler bence renktaş.Olaya o açıdan bakmak lazım
samiyendeki mactan sonra 1 hafta aglamisti hatta onyekurununki de penalti degilmis ayagini takmis fln filan atiyodu biseylerZeki'nin ikinci takımı Galatasaraydır yüksek ihtimal.
Trabzon holiganı zaten onu kenara bırakalım.samiyendeki mactan sonra 1 hafta aglamisti hatta onyekurununki de penalti degilmis ayagini takmis fln filan atiyodu biseyler
Trabzon holiganı zaten onu kenara bırakalım.
Ama bizi sever cok ters düsmez ahbap
Dogru. Takimin adi Trabzon Idmanocagi.
Turkiye'de futbolda basarinin iyi top oynamaktan gectigine inanan iki camia vardir: Galatasaray ve Trabzonspor.
Bu biraz da kader ortakligi yani ister istemez. Fener gibi ortak bir dusman da var zaten.
Boş yapma.
Ben Trabzonlu ve aynı anda Galatasaraylı olanı görmedim.Ayip ediyorsun ne sikelerini gordun
Evet bunun gibi eski toprak Trabzonlular adam gibi adamdirlar, haklinin yanindadirlar Fener'in cibanin basi Turk futbolunun prangasi oldugunu bilirler
Ben Trabzonlu ve aynı anda Galatasaraylı olanı görmedim.
Ama feneri tutanı gördüm.
Çoğu Trabzonu tutar bir ikisi de feneri.
Eşim Trabzonlu oradan biliyorum.
Gscimbom mobil
Doğru tarafa geç. Trabson sevdalısı biri nasıl olabiliyorsun koyu bir gs li olarak? Yoksa o kadar koyu değil misin ha?Bir gun gercekleri tum rtaslarim goreceklerdir
Doğru tarafa geç. Trabson sevdalısı biri nasıl olabiliyorsun koyu bir gs li olarak? Yoksa o kadar koyu değil misin ha?