Ayip ediyorsun ne sikelerini gordun

Evet bunun gibi eski toprak Trabzonlular adam gibi adamdirlar, haklinin yanindadirlar Fener'in cibanin basi Turk futbolunun prangasi oldugunu bilirler
valla trabzonlu renktaşlarım daha iyi bilirler ama şöyle birşey duymuştum Trabzonspor kurulmadan önce orda en çok desteklenen takım parçalı- sarı kırmızı olan bir takımmış ve eski toprak trabzonlular trabzonspor kurulana kadar Galatasarayı desteklermiş çoğunluklu olarak ne derece doğru emin değilim

valla trabzonlu renktaşlarım daha iyi bilirler ama şöyle birşey duymuştum Trabzonspor kurulmadan önce orda en çok desteklenen takım parçalı- sarı kırmızı olan bir takımmış ve eski toprak trabzonlular trabzonspor kurulana kadar Galatasarayı desteklermiş çoğunluklu olarak ne derece doğru emin değilim

Dogru. Takimin adi Trabzon Idmanocagi.

Turkiye'de futbolda basarinin iyi top oynamaktan gectigine inanan iki camia vardir: Galatasaray ve Trabzonspor.

Bu biraz da kader ortakligi yani ister istemez. Fener gibi ortak bir dusman da var zaten.

diğer düşmanlarımıza göre çok daha şereflidirler bence renktaş.Olaya o açıdan bakmak lazım

Yok yav renktaş bunlarda biraz düşük kalibrede düşmanlık yapabiliyorlar o kadar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayip ediyorsun ne sikelerini gordun

Evet bunun gibi eski toprak Trabzonlular adam gibi adamdirlar, haklinin yanindadirlar Fener'in cibanin basi Turk futbolunun prangasi oldugunu bilirler
Ben Trabzonlu ve aynı anda Galatasaraylı olanı görmedim.
Ama feneri tutanı gördüm.
Çoğu Trabzonu tutar bir ikisi de feneri.
Eşim Trabzonlu oradan biliyorum.

Gscimbom mobil

Ben Trabzonlu ve aynı anda Galatasaraylı olanı görmedim.
Ama feneri tutanı gördüm.
Çoğu Trabzonu tutar bir ikisi de feneri.
Eşim Trabzonlu oradan biliyorum.

Gscimbom mobil

Zaten kendi takimlarini tutsunlar rtas

Demek istedigim Trabzonlularin diger rakiplerimiz Fener, Bjk gibi Galatasaray olmasin da kim olursa olsun demeyecekleridir

Geri
Üst Alt