Ercan Önder
10 Numara!
Fenerbahçe adam satmadan kimseyi alamayacak ve Ocakta da kiralanacak iyi adamlar bulamayınca küme düşecekler mi acaba?

Benim bildigime göre bu dogru degil.Fenerbahçe adam satmadan kimseyi alamayacak ve Ocakta da kiralanacak iyi adamlar bulamayınca küme düşecekler mi acaba?![]()
Benim bildigime göre bu dogru degil.
Tam emin degilim ama yazin bayagi yüksek bedelli satislar yaptilar ama oyuncu alirken fazla bonservis harcamadilar.
Yanlis bilmiyor isem bonservis ile oyuncu alabiliyorlar.
Ben daha fazladir diye tahmin ediyordum.+9 dalar şu an.
Ben daha fazladir diye tahmin ediyordum.
Bu piyasa icin cok da bir sey degil.
Acı olan ise tüm bunlara rağmen kendi içimizde bile hocaya sallayanların olması. 13 sene bizde futbol oynayıp, uzun yıllar kaptanlık yapmış ve teknik direktör olarak sayısız başarılar kazandırmış, yeni neslin Galatasaray'lı olmasına önayak olmuş böyle bir efsaneyi çok çabuk yeriyoruz.Fatih Terim bizim değil de Fenerbahçe’nin efsanesi olsaydı neler olurdu acaba. Bir yıllık hoca için çırpınışlarını görünce, Terim için toplu intahar ederlerdi sanırım. Resmen çaresizlikten boş beleş adamlarla efsane yaratmaya çalışıyorlar. Komik.
Benim bildigime göre bu dogru degil.
Tam emin degilim ama yazin bayagi yüksek bedelli satislar yaptilar ama oyuncu alirken fazla bonservis harcamadilar.
Yanlis bilmiyor isem bonservis ile oyuncu alabiliyorlar.

Bu balonda patladıktan sonra,bakalım tribünde kimin ismini haykıracaklar?
onu ali koç tavsiyesi(!) ile kadro dışı bırakmıştılar diye hatırlıyorumvolkan devesini de affedecektir şüphesiz.
onu ali koç tavsiyesi(!) ile kadro dışı bırakmıştılar diye hatırlıyorum
o da dönerse 2. bir tükürük yalama durumu olur