GSCimbom
Ersun Yanal Fenerbahçe'de
Keramettin TANRIVERDİ

Ersun Yanal Fenerbahçe'de Sayfa 7

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
211
Okunma
10,5K
Sayfa
7/11
Fenerbahçe adam satmadan kimseyi alamayacak ve Ocakta da kiralanacak iyi adamlar bulamayınca küme düşecekler mi acaba?:cigara::cigara:
Benim bildigime göre bu dogru degil.
Tam emin degilim ama yazin bayagi yüksek bedelli satislar yaptilar ama oyuncu alirken fazla bonservis harcamadilar.
Yanlis bilmiyor isem bonservis ile oyuncu alabiliyorlar.

Fatih Terim bizim değil de Fenerbahçe’nin efsanesi olsaydı neler olurdu acaba. Bir yıllık hoca için çırpınışlarını görünce, Terim için toplu intahar ederlerdi sanırım. Resmen çaresizlikten boş beleş adamlarla efsane yaratmaya çalışıyorlar. Komik.

Fatih Terim bizim değil de Fenerbahçe’nin efsanesi olsaydı neler olurdu acaba. Bir yıllık hoca için çırpınışlarını görünce, Terim için toplu intahar ederlerdi sanırım. Resmen çaresizlikten boş beleş adamlarla efsane yaratmaya çalışıyorlar. Komik.
Acı olan ise tüm bunlara rağmen kendi içimizde bile hocaya sallayanların olması. 13 sene bizde futbol oynayıp, uzun yıllar kaptanlık yapmış ve teknik direktör olarak sayısız başarılar kazandırmış, yeni neslin Galatasaray'lı olmasına önayak olmuş böyle bir efsaneyi çok çabuk yeriyoruz.

Benim bildigime göre bu dogru degil.
Tam emin degilim ama yazin bayagi yüksek bedelli satislar yaptilar ama oyuncu alirken fazla bonservis harcamadilar.
Yanlis bilmiyor isem bonservis ile oyuncu alabiliyorlar.

9 m euro artıları var. aynen doğru dediğin. Nokta atışı bir Forvet ve Bir defans ile artıya geçerler. 9 m euro gayet yeterli olur.

Sabahtan beri Fenerbahçelilerin mutluluk mesajları geliyor bana. Ekstradan instagram hikayeleri Ersun Yanal gösterileriyle dolmuş durumda.

Instagram hikayelerine bir şey demiyorum ama mesajla mutlu olduğunu, Fenerbahçe'ye güneş doğduğunu belirten herkese işsizlik yapıp 3 Haziran'da gösterdikleri aşırı sevinç gösterilerini hatırlattım. Bana 3 haziran'da doğum günümü kutlamak yerine "Ali Koç geldi ağlıyorum" "şampiyon Fenerbahçe" minvalinde mesajı atan dostlarıma o mesajları ss attım. Hepsi derin bir sessizliğe gömüldü. Artık kafa dinliyorum.

Özetle toplum olarak bizim hafıza sorunumuz var ve kesinlikle olaylardan ders çıkarmıyoruz.

ersun-yanal-direk.png

volkan devesini de affedecektir şüphesiz.
edit: bu arada volkan ı cocu kadro dışı bırakmamıştır.
topal ile tribüne gönderen küfürler yedirten comolli bıraktırmıştır, ali koç destekli. comolli şutlanana kadar bi ihtimal kadro dışı devam edebilir.

Geri
Üst Alt